Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem renklerde bozulmalar var hem de çok net değil gibi.
  • bende 3 gün oldu ps3 alalı ve elimdeki 2 oyundan beri o.. yani baya sık oynuyorum gt5'i.. ben direk hdmı-hdmı kullanıyorum görüntüde herhangi bir bozulma daha görmedim fakat mesela yeni bi araba aldığımda arabayı menüde gösterirken arabanın hatlarında bozulma olduğu oluyo yani şöle sölim mesela cam çizgisi düz gitmioda tırtık tırtık gidiyor bilmem anlatabildimmi bu başka bi arkadaşımdada mevcut oyundan olduğunu düşünüyorum onun dışında bi soruna rastlamadım gayet net..

aparatla hdmı'ye çewirirken görüntü kaybına uğramış olabilirsin bence direk hdmi-hdmi kablosu kullan pahalı değil... bişe kaybetmezsin öle bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 10 Haziran 2008; 0:11:09 >
  • haydaaa o cizginin olmamasi lazim araba ustunde aslinda ama?
    biri full hd destekleyen ps3 digeride fazlasiyla cozunurlugu olan lcd..
    sorun nerde burda?
  • bu söylediğim oyun esnasında olan bir şey değil oyunda görüntüler gayet net keskin herhangi bi kesilme tırktıklanma yok bugün arkadaşımdan bir oyun daha alıcam onuda oynar daha ayrıntılı şeyler sölerim...
  • Arkadaşlar benim sorun düzeldi sanırım. Dün gece ps3ün görüntü ayarlarını kurcaladım biraz. Orda bir takım şeyler var. Onları açtım kapadım bişiler yaptım ve grafikler düzeldi. Yine de adam gibi bir hdmi-hdmi kablo alacağım. Ama oradaki ayarların tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?
  • GT5 te AA eksikliği var bunu oyun sitelerinde okudum ps3 te ki tüm oyunlarda olduğu gibi bunda da va sanırım. Uncharted, Devil My Cry ve Formula da da AA eksikliği var bizzat denedim bu monitörde yani düz hatlar üzerindeki kırılmalar nerdeyse tüm ps3 oyunlarında mevcut. Pc de Sega Rally Revo oynadım 1920-1200 çözünürlükte herhangi bir kırılma olmuyor monitörde her şey çok temiz. ama ps3 ün genel hastalığı bu kırıklar.
    1080p desteğine gelince ps3 otomatik olarak monitörde full hd destekliyor o konuda rahat olun. Monitör oyun konsolları için çok ideal konsolu ve parası olan alsın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: inzu

Arkadaşlar benim sorun düzeldi sanırım. Dün gece ps3ün görüntü ayarlarını kurcaladım biraz. Orda bir takım şeyler var. Onları açtım kapadım bişiler yaptım ve grafikler düzeldi. Yine de adam gibi bir hdmi-hdmi kablo alacağım. Ama oradaki ayarların tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

inzu ne gibi değişiklikler yaptın acaba paylaşırmısın?? birde birşey sölicem settings bölümünde game settings var buraya girdiğimizde 2 seçenek çıkıyor biri PS UPSCALER açıklamasındada sest the display method for hd yazıyor ve seçenek off'ta duruyor..

ikinciside PS SMOOTHINGS seçeneği buda off'ta duruyor bu seçeneklerin ne işe yaradığını bilen varmı caba??
  • Eğer 1080p ise tamam alıcam kesinlikle %100 ama gözümle görmem lazım. Görebileceğim bir yer varmı arkadaşlar, nerede satılıyor bildiğiniz bir yer varmı?
  • Güzel monitör, ileride fiyatı düşerse alınabilir.
  • şu monitör için uygun bir duvara asma aparatı bulamadım gitti ya

vesa 200mm 100mm uyumlu deniyor monitör için piyasada 100mm 100mm daha çok var, ayrıca sağa sola aşağı ve yukarı da dönebilmesi gerekiyor fiyat ı da 50 ytl yi geçmemeli yardımcı olacak birileri var mı help meeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozkan83 -- 13 Haziran 2008; 21:18:13 >
  • hepsi buradada ve diğer bazı satan sitelerde bu monitör için desteklediği çözünürlülüğe 720p ve 1080i diyor.. anlıcağınız 1080p deil benim gibi böle sanıpta alan herkeze geçmiş olsun arkadaşlar
  • ilk önce yazılanları güzel oku dostum. rgb kablo ile falan bağlanırsa o görüntüyü destekler yani 720p ve 1080i HDMI kablo ile bağlarsan 1080p görüntü alırsın diyor sana tavsiyem daha detaylı araştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

ilk önce yazılanları güzel oku dostum. rgb kablo ile falan bağlanırsa o görüntüyü destekler yani 720p ve 1080i HDMI kablo ile bağlarsan 1080p görüntü alırsın diyor sana tavsiyem daha detaylı araştır

Hdmı ile bağlarsan 1080p görüntü alırsın falan gibi bişe demiyor...

yazan aynen şu;

Analog Video Girişi: RGB analog (0.7 Vp-p, 75 ohm), PAL, SECAM, NTSC,SDTV/EDTV (480i/p, 576i/p), HDTV (720p, 1080i)

Dijital Video Girişi: HDMI (HDCP açık); TMDS, 100 ohm)

neresinde yazıyor hdmı bağlarsan 1080p die???
  • YA ARKADASLAR NEDEN TARTISIYOSUNUZ ALIN ISTE SIZE KENDI SITESININ LINKI BAKIN BAKALIM VAR MI YOK MU?

LINK
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

YA ARKADASLAR NEDEN TARTISIYOSUNUZ ALIN ISTE SIZE KENDI SITESININ LINKI BAKIN BAKALIM VAR MI YOK MU?

LINK

link için teşekkürler.. buarada herhangi bir tatışma yok mehmetozkan83 daha detaylı bak dedi bende göremedim dedim okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: machiavelli

YA ARKADASLAR NEDEN TARTISIYOSUNUZ ALIN ISTE SIZE KENDI SITESININ LINKI BAKIN BAKALIM VAR MI YOK MU?

LINK

bakınız :

viewsonic sitesininden alıntıdır linki de aşağıda yarıntıları ordan bakınız

Full 27.5" viewable widescreen with 1920x1200 resolution

True 1080p with HDMI for HD quality video (bu yeterli bir açıklama bence)

ClearMotiv® 3ms video response time
    Fast 3ms video response enables digital, HD broadcast-quality video.

Stylish slim-bezel design with glossy, piano-black finish
    The thin bezel lets you see more without taking up valuable desktop real estate. The high neck and floating head design accentuate the visual experience.

Multifunction LCD with OptiSync® digital/analog inputs
    Digital HDMI input gives you the best possible connection to HD signals for movies, video and games. Multi-mode input technology supports both digital (HDMI or DVI) and analog (VGA) signals.

Ultra-high brightness and contrast
    500-nit brightness (typ) and 800:1 contrast ratio (typ) for rich, detailed images, videos, and games.

Multimedia enhanced
    Save desk and workspace and enjoy rich, stereo sound with built-in stereo speakers.

OnView® controls for superior screen adjustability
    Screen adjustments are precisely made via an easy-to-use on-screen menu.

http://www.viewsonic.com/products/lcddisplays/xseries/vx2835wm/ daha detayı da burada

• benim işime gelir bu monitörü kullanıyorum sonuçta o yazıyı sitesinde bende görmüştüm ama diğer sitede yazılanlar aklımı karştırdı...ayrıca bukadar kalın puntoyada gerek yok die düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 13 Haziran 2008; 23:56:14 >
  • peki su eski konu olan 1:1 pixelmapping olayi hala gecerliligini koruyor mu?
    http://forum.donanimhaber.com/m_12917756/mpage_2/key_/tm.htm

bu monitorde bu var mi?

bir soru daha,
    samsungun 27inch 275T modeli tuekiyeye geldi mi?
    yani bu monitorun alternatifleri neler?

cevaplar icin simdiden tesekkurler
  • anlayamadım dostum aşağıda yazı sana ait değil mi 1080p konusunu kapatmıştık galiba..
    evet arkdaşlar thai-fun hocam haklı az önce playstation'mı çalıştırdım ve display settings'e girdim burda çözünürlük bölümüne girdğimde aynen şu yazıyı gördüm

SELECT ALL RESOLUTIONS THAT ARE SUPPORTED BY YOUR TV..

720p

1080i

1080p

kısacası bu monitör 1080p'yi destekliyor kimse dert etmesin herkesin içi rahat olsun şahsen ben çok rahatladım

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

hepsi buradada ve diğer bazı satan sitelerde bu monitör için desteklediği çözünürlülüğe 720p ve 1080i diyor.. anlıcağınız 1080p deil benim gibi böle sanıpta alan herkeze geçmiş olsun arkadaşlar

• ya evet bana ait ben yazdım ama bazı sitede gördüklerim aklımı karıştırdı her neyse fazla uzadı bende ikna oldum ama gerçek bi 1080p oyun oynamadan kendimce bu olayı kapatmıcam...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.