Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

ya evet bana ait ben yazdım ama bazı sitede gördüklerim aklımı karıştırdı her neyse fazla uzadı bende ikna oldum ama gerçek bi 1080p oyun oynamadan kendimce bu olayı kapatmıcam...
  • arkadaşlar 32" lcd tv mi 28" viewsonic lcd monitör mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

PEKİ 1080P OYUN VARMI ?

quote:

ya evet bana ait ben yazdım ama bazı sitede gördüklerim aklımı karıştırdı her neyse fazla uzadı bende ikna oldum ama gerçek bi 1080p oyun oynamadan kendimce bu olayı kapatmıcam...

var.. en basitinden virtua tennis 3 ve NBA 2K7 1080p destekliyor bunun dışındada var 1080p destekleyen oyunlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_23898470/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 15 Haziran 2008; 21:16:06 >

• bu monitorun alternatifleri neler?
  • peki sende hiçbiri yok mu bu oyunların ??

quote:

quote:

PEKİ 1080P OYUN VARMI ?

quote:

var.. en basitinden virtua tennis 3 ve NBA 2K7 1080p destekliyor bunun dışındada var 1080p destekleyen oyunlar...

• yanlış soru 32 inç 1366 x 768 tv ile bu 1920 x 1200 monitör karşılaştırılmaz ikisi çok farklı ürünler.
    Sizin kullanım amacınız 32" tv yi kapsıyorsa bu monitörü düşünmeyin tv tuneri yok birkere..

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar 32" lcd tv mi 28" viewsonic lcd monitör mü?
  • quote:

peki sende hiçbiri yok mu bu oyunların ??

quote:

quote:

PEKİ 1080P OYUN VARMI ?

quote:

ben ps3 yeni aldım oyüzden henüz fazla oyunum yok zaten sıkta alamıyorum fiyatlar ortada 4 tane oyunum war ama hepsi 720p ama virtua tennis'i alıp deniycem bakalım sonuç nolcak

• quote:

yanlış soru 32 inç 1366 x 768 tv ile bu 1920 x 1200 monitör karşılaştırılmaz ikisi çok farklı ürünler.
    Sizin kullanım amacınız 32" tv yi kapsıyorsa bu monitörü düşünmeyin tv tuneri yok birkere..

quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar 32" lcd tv mi 28" viewsonic lcd monitör mü?

pc + konsol = oyun için. uydu kartını da unutmamak gerek. aynı fiyatlarda bu monitörlerin olmasından dolayı kafam karıştı
  • ben bu monitöre uydu alıcısının analog girişinden bağlasam çalışır mı? (Eski crt de çalışıyor bu arada)
  • DOSTUM, ANALOG GİRİŞ DEDİĞİN NEDİR..

quote:

Orjinalden alıntı: swordmaster

ben bu monitöre uydu alıcısının analog girişinden bağlasam çalışır mı? (Eski crt de çalışıyor bu arada)
  • eski crt de çalışıyosa bunda hayli hayli çalışır zaten
  • quote:

DOSTUM, ANALOG GİRİŞ DEDİĞİN NEDİR..

quote:

ben bu monitöre uydu alıcısının analog girişinden bağlasam çalışır mı? (Eski crt de çalışıyor bu arada)

eski crt lerin kablosundan bahsediyorum. Adını öyle bildiğim için öyle yazdım. hani mavi renkli v şeklinde takınca vidalanan giriş varya ondan bahsediyorum.
  • Ben de Viewsonic in 24" lik full hd destekli VX2435wm modeli ile Samsunglar arasında kaldım.
    4 yıl önce aldığım 17" lik bir viewsonic lcd im var ve çok memnunum ama artık hdmi lı ve full hd li büyük bir lcd ye geçmenin vakti geldi sanırım.
    Alacağım monitöre laptopumu ve PS3 ümü bağlayacağım.
    Sanırım PS3 de full hd performansı için linkteki monitörü almalıyım.Objektif gözle bakıp yorumlarınızı söylerseniz sevinirim =)
    http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2435wm/

Bunun dışında hdmi ve full hd olarak piyasada benq nun bir monitörünü gördüm. Sizden başka tavsiyeler varsa onlara da bakayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyaman -- 16 Haziran 2008; 10:56:41 >

• vx2835 i neden dusunmuyosun?
    fazla mi buyuk sence?
  • ama dostum önceki ilk mesajında uydu alıcıyı böyle bağlayabilir miyim diye sormuşsun,
    senin dediğin eski crt lerin baplantısı vga dır ve zaten pc lerde kullanılır ama vga çıkışlı uydu receiver görmedim ben.

ama sonuçta vga ve eski crt leri bağladığın şekilde tabii bağlarsın bu monitörü..

quote:

quote:

DOSTUM, ANALOG GİRİŞ DEDİĞİN NEDİR..

quote:

eski crt lerin kablosundan bahsediyorum. Adını öyle bildiğim için öyle yazdım. hani mavi renkli v şeklinde takınca vidalanan giriş varya ondan bahsediyorum.

• evet işte bende vga girişini diyorum. crt monitörde görüntü veriyor. lcd monitörde hiç denemediğim için olurmu diye sordum. hatta arkasında s-video, compozit girişleride mevcut. Tabii bunların hdmı girişli olanları varsa onlardan alırım belki daha iyi görüntü verir uydu yayınında.
  • evet tamam şimdi anladım
    ayrıca cihazın tüm özelliklerini başlığın ilk mesajlarında şahsen ben yazdım
    ilk mesajlara bakarsanız bundan başka işe yarayacak bilgilere de ulaşabilirsiniz..

quote:

evet işte bende vga girişini diyorum. crt monitörde görüntü veriyor. lcd monitörde hiç denemediğim için olurmu diye sordum. hatta arkasında s-video, compozit girişleride mevcut. Tabii bunların hdmı girişli olanları varsa onlardan alırım belki daha iyi görüntü verir uydu yayınında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

vx2835 i neden dusunmuyosun?
    fazla mi buyuk sence?

Aynen abi 24" kafi diye düşünüyorum
  • PS3 KULLANANLAR ŞÖYLE 10 15 TANE SS KOYABİLİRMİSİNİZ FARKLI OYUNLARDAN... ?

özellikle farklı oyunlardan!
  • pc'ye bağlayacağım.içinden çıkan dvi-hdmi dönüştürücü kablo görüntüde kalite kaybına yol açıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.