Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 720p lik filmleri illaki tam ekran mı izlemek zorundayız. Alltan ve üstten boşluk bırakara kendi çözünürlüğüde izleriz ve görüntü bozulmaz.ve ayrıca bu monitöre uydu alıcısıda bağlanıyor.artık uydu alıcılarıda hd olmaya başladığına göre ileriye dönük bu monitörü almak daha ii olur bence.
  • 5 resim ekledik farklı oyunlar geldikçe onların fotolarıda olacak.

ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA

• monitör çok güzel yhaa.

resim için
  • monitör olduğunu bilmesem LCD TV sanırdım kesin.
  • Saol ilgin için melihdeniz kardeş resimler güzel görünüyor
    birşey daha var gta 4 ü arkadaşta oynadım ps3 ve full hd bir lcd tv de ama görüntü çok berbattı sende de grafikler kötü mü bu oyunda? çünkü başka kişilerde çok şikayetçi bu konuda
  • @mehmetozkan83: LCD TV'de hiç oynamadğim için bir karşılaştırma yapamayacağım ama oyunun grafikleri gayet güzel. :)
  • teşekkürler dostum sırf bu oyun yüzünden ps3 almaktan vaz geçmiştim grafikleri görünce ama güzel diyorsan ps3 alıcam kötü diyorsan x-box alabilirim belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

teşekkürler dostum sırf bu oyun yüzünden ps3 almaktan vaz geçmiştim grafikleri görünce ama güzel diyorsan ps3 alıcam kötü diyorsan x-box alabilirim belki

Benim kardeşin çektiği bazı gta4 fotoları var onlardan koyabilirim bruaya incelersin :) Ama ps3'ü kap gel derim :)
  • valla koysan çok super olur dostum bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Hangi kaynak 0 aradaki %20 rengi kullanıyor, neye göre kabul edilen renk paneli ?

kim monitörüne 150 dereceden daha yandan bakıyor ve buradan görünmemesi kimin umurunda gerçekten, hepsi bu kadarsa, unutun gitsin TN panelin farkını..
    Hiçmi viewsonic monitör kullananların resimlerine bakmadınız, hiç mi bir TN paneli yakından incelemediniz hangi yeşil tonunu veremiyormuş..

Bırakın canım içi boş çamur atma stratejilerini, her ürün kendi içinde bir bütünlük taşır, bakın fiyatına, bakın yapabildiklerine sonuç bu işte.

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

birisi baz kabul edilen renk panelinin %72 sini tam verebiliyor, diğeri %92 sini verebiliyor. Ayrıca birisi her açıdan net gorunuyor,crt gibi neredeyse, tn panelde goruş açısı 160 derece yazıyor ama bazı renkler yandan bakıca bozuluyor. Yeşil renk verme konusunda aralarında çok fark var. Tn paneller yeşil rengin bir çok tonunu veremiyor

bende 20.1 vg2030wm var. geçen sene 800 ytl ye almıştım. arkadaşın dediği gibi yeşil renklerde titremeler yapıyor, izoips eğrileri gibi oluşumlar çıkıyo monştörde bazen. dahası yeni nesil ekran kartlarını da desteklemedi (dvi@Hd3870)

• Evet, en sonunda bu monitoru bugun bende almış bulunmaktayım. Şu anda arkada yatıyor. Yeni ekran kartım gelince zevkine varmaya karar verdim. Ama ölü piksel testi yaptım ve sonuç 0 Dead Pixel. HD resim denemelerimde mükemmele varan sonuçlar verdi. Çarşamba günü her tür oyun, film v.s denemelerimi resimleriyle ayrıntılı olarak sizlerede aktarmaktan mutluluk duyarım Böylece benim gibi bilgisayardan son ve güncel oyunları sık sık oynayan kişiler içinde aydınlatıcı olur.

Öncelikle daha monitor çıkmadan bize tanıtan Thai'ye teşekkür ederim. Ve forumda aydınlatıcı fikir ve görüşlerini belirten ve bizimde aklımıza takılan soruları soran herkesede teşekkürler

• 32 inch olup da full hd olan tek lcd tv sharpta var sanırım.. fiyat ıda 2200 lra civarı olması lazım. o da güzel bir alternatif
  • evet arkadaşlar bugün bizzat bende almış bulunmaktayım hemen büyük bir heyecanla kurdum tabiki ve sonuç güzeldi inanılmaz bir kalite ilk önce haliyle daha önce 19'' kullandığım için nereye bakıcağımı şaşırdım ama daha sonra alıştım..

birkaç gün sonrada ps3 alıcam ve onunlada harika bir bütün olucağını düşünüyorum zaten ps3 için aldım bakalım görücez ps3 performansını şimdiden sabırsızlanıyorumi..

buarada arkadaşlar bu monitör full hd'mi ????
  • Evet full HD şahane bir monitör.
  • bana biraz renklerde sorun var gibi geldi aslında sorun denmezde önceki kullandığım lg'de renkler daha açık gibiydi bunda biraz daha koyu.. mesela örnekle söylemek gerekirse melihdeniz arkadaşın koyduğu resimlerin birtanesinde sanırım kendiside çıkmış dün ona eski monitörümde baktığımda çok net gözüküyordu ama bugün bunla baktığımda çok koyu gözüküyor, o pek belli olmuyo demek istediğim bu...
  • Sn. ylönen

O foto zaten iyi ışıklandırılmamış bir ortamda çekildi flashsız bir şekilde. Zaten ben benq da da baktığımda kardeşimin laptop unda da baktığımda monitör içindeki oyun dışında içerisinde benim bulunduğumu sandığın alan oldukça karanlık. Bu monitörün parlaklığından değil ,fotoğrafın karanlık olduğundan kaynaklanıyor. Sizde bulunan Lg monitörün parlaklık yada kontrast farkı dolayısıyla resmin daha açık görüntülenmesine neden olmuş olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihdeniz

Sn. ylönen

O foto zaten iyi ışıklandırılmamış bir ortamda çekildi flashsız bir şekilde. Zaten ben benq da da baktığımda kardeşimin laptop unda da baktığımda monitör içindeki oyun dışında içerisinde benim bulunduğumu sandığın alan oldukça karanlık. Bu monitörün parlaklığından değil ,fotoğrafın karanlık olduğundan kaynaklanıyor. Sizde bulunan Lg monitörün parlaklık yada kontrast farkı dolayısıyla resmin daha açık görüntülenmesine neden olmuş olabilir.

evet doğru ondan kaynaklanmış olabilir çünkü eski monitörümün 2000:1 kontrast oranı wardı
  • thai hocam ben monitörü duvara asmak istiyorum ama asmak için o cihazı nerden bulcam internette falan satan bir yerler biliyormusun. ama ekran sabit durmasın istiyorum sağa ve sola , aşağı ve yukarı dönebilsin aynı zamanda öyle bir aparat lazım bana.
  • normal LCD TV ler için olan duvar askı aparatları işine yarayacaktır sadece hareketli olanlardan seçmelisin.
    Bu cihazın arkasında özel bir bağlantı gerektiren bir şekil yok 2 sıra 3 erli toplam 6 vida deliği var ayağı çıkarıp rahatça asabilirsin.
    ama tabii bence kaliteli askı aparatlarından kullan, neredeyse tüm alışveriş sitelerinde var, hatta eğer müsait olursan görerek al bence..
    istanbuldaysan veya işin düşerse sirkeci ve kadıköy civarında çok çeşit bulabilirsin..

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

thai hocam ben monitörü duvara asmak istiyorum ama asmak için o cihazı nerden bulcam internette falan satan bir yerler biliyormusun. ama ekran sabit durmasın istiyorum sağa ve sola , aşağı ve yukarı dönebilsin aynı zamanda öyle bir aparat lazım bana.

• teşekkür ederim hocam yalnız hiç anlamam bu konularda bir resim veya nette linki bulunan bir ürünüpaylaşırmısın sana da zahmet veriyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.