Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ekran parlak ekran fakat; ekranda kendinimi de görmek istemiyorum bu durum nasıl

Ofis, internet, film = %75 oyun (PC) % 25 şeklinde değerlendirirsek

Açıkçası alıpda pişman olan yada sevmediği tarafları varmı. mesala ekranın çok parlak olmasından dolayı karanlık zeminde kendimi görmek istemiyorum

Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

Ekran parlak ekran fakat; ekranda kendinimi de görmek istemiyorum bu durum nasıl

Açıkçası alıpda pişman olan yada sevmediği tarafları varmı. mesala ekranın çok parlak olmasından dolayı karanlık zeminde kendimi görmek istemiyorum

Saygılar...

Bildiğin kadarıyla monitor zaten parlak ekran değil. 2. sayfadaki Thai'nin koyduğu resimlere bakarsak özellikle ekranın kapalı ve jelatinin çıkmış olan resim ile yanında parlak ekran olan laptop olan resime bakarsan merakına açıklık getirebiliriz.
    Thai tam anlamıyla bu parlak ekran meselesine cevap verebilir. Ama öyle HP 'nin monitoru kadar parlak ekran değil benim bildiğim.
    Sorularınıda arkadaşlar en yakın zamanda cevap verirler umarım yeni alan arkadaşlarda fikirlerini belirtince başımızın üstündeki bulutlar dağılır

• Dostum cihaz parlak ekran değil, ama çerçevesi piano black kaplı olduğu için bu hissi veriyor,
    parlak ekran kendimi görüyorum şikayetin olursa ben satın alırım senden geri..

yazdığın oranlara göre tam benim gibi kullanıyorsun gibi görünüyor, sadece benim için pc oyunu yerine BLU-RAY ve HD-DVD var..

Benim belirlediğim hemen aklıma gelen bazı hassas noktaları yazayım eksi yada kötü taraf mı sen değerlendir..
    DVI girişi yok vga ve HDMI var,
    1 metreden daha yakından kullanmak mümkün değil,
    alışkanlık yapıyor, daha küçük ekrana dönüş zorlaşıyor

quote:

Selamlar

Saygılar...

• Selamlar

Cevabın teşekkürler, Sistemi komple yeniliyeceğim, 96-97 yıllarında aldığım 17 CRT monitör bir kaç gün süründü ve öldü

Sonuç olarak; bunuda uzun süre kullanırım heralde ama Benq 24" ya 1800 YTL vermekten vazgeçtim.

28" de 1metreden yakın bakmadığımı varsayarsak saatlerce excel word vs uygulama ve internette geziyorum, oyun az oda Starcraft bunları gözönünde bulundurduğunda:

Al demişsin hafta sonuna kadar bol bol sorarım sizlere. Çünkü bir şeyine takarsam sürekli gözüme batar

bu hafta sonu kadıköyden bakacağım ve alacağım monitörü ama kullanan arkadaşların görüşleri tabiki önemli

quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Dostum cihaz parlak ekran değil, ama çerçevesi piano black kaplı olduğu için bu hissi veriyor,
    parlak ekran kendimi görüyorum şikayetin olursa ben satın alırım senden geri..

yazdığın oranlara göre tam benim gibi kullanıyorsun gibi görünüyor, sadece benim için pc oyunu yerine BLU-RAY ve HD-DVD var..

Benim belirlediğim hemen aklıma gelen bazı hassas noktaları yazayım eksi yada kötü taraf mı sen değerlendir..
    DVI girişi yok vga ve HDMI var,
    1 metreden daha yakından kullanmak mümkün değil,
    alışkanlık yapıyor, daha küçük ekrana dönüş zorlaşıyor

Edit: bu gün bir firma ile görüştüm 1125 YTL ye anlaştık ama görmem gerek dedim bakalım artık
    quote:

Selamlar

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 13 Mayıs 2008; 23:18:44 >

• monitör şu anda önümde ve sanki bir uzay mekiğindeymişim hissi veriyor 1 metre mesafede tutuyorum ama gerçekten çok devasa resimlerde o kadar büyük olduğu görülmüyor ama cidden büyük bir alet renkler çok canlı ghost efekti yok ilk defa pes oynadığımı fark ettim bu monitör ile alacak olanlar hiç düşünmesin alsın hemen. çünkü marka pazara tam oturursa fiyatlar artar bana göre o yüzden bir an önce edinin. pc de oyunları deneme şansım oldu vga dan bağlantı yaptım görüntü gerçekten çok harika babam da bayıldı monitöre ayrıca nokta ağırlığının da fazla olmasına bakmayın çünkü hiç bir şekilde rahatsız etmiyor göze bile batmıyor ve görülmüyor.
  • memnun olduğuna sevindim dostum..

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

monitör şu anda önümde ve sanki bir uzay mekiğindeymişim hissi veriyor 1 metre mesafede tutuyorum ama gerçekten çok devasa resimlerde o kadar büyük olduğu görülmüyor ama cidden büyük bir alet renkler çok canlı ghost efekti yok ilk defa pes oynadığımı fark ettim bu monitör ile alacak olanlar hiç düşünmesin alsın hemen. çünkü marka pazara tam oturursa fiyatlar artar bana göre o yüzden bir an önce edinin. pc de oyunları deneme şansım oldu vga dan bağlantı yaptım görüntü gerçekten çok harika babam da bayıldı monitöre ayrıca nokta ağırlığının da fazla olmasına bakmayın çünkü hiç bir şekilde rahatsız etmiyor göze bile batmıyor ve görülmüyor.

• playstation 3 ve xbox360 daki performansı nasıldır? 1080p desteği veriyor mu?
  • selamlar

Birkaç yer de 3ms 5ms tepki süresi gördüm 5ms doğru olanı değil mi hatta konunun başlıığında 3ms yazıyor hemen altında 5ms ye

diğer bir konuda içinden çıkan kablo cinsleri ve adetleri
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50471#tablnk
    burda 5 kablo gösteriyor

power kablo, PC audio kablo, A/V kablo, VGA kablo ve HDMI to DVI kablo 5 kablo var değilmi

son olarak 1125 YTL den aşağıya bulabileceğim yer var mı Min 5-6 taksit

Edit: En önemli konuyu unuttuk bence hep Blu ray HDMI derken; Normal Divx, VCD DVD film görüntüleri nasıl Bence bu daha önemli daha blu rayim yok... filmim de

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 14 Mayıs 2008; 12:14:35 >

• En iyi divx in çözünürlüğü 720-380 olarak varsayarsak monitörde de tam ekran yaparsan videoyu ki monitör 1920-1200 çözünürlükte neredeyse divx film bu ekranda üç kat daha büyüyecek ve pikselleşmeler ortaya çıkacak çünkü kaynak yetersiz kalıyor monitörün çözünürlüğüne. ama ben denedim görüntü gayet tatmin ediciydi tabi küçük ekranda daha net olacaktır bir divx in görüntüsü çünkü görüntü fazla dağılmıyor.
  • 1080p var,,
    ben BLU-RAY ve HD-DVD player ile denedim.

Bunlar konu içinde yazıyor ama biraz okusanız..

quote:

Orjinalden alıntı: rambetiko

playstation 3 ve xbox360 daki performansı nasıldır? 1080p desteği veriyor mu?
  • evet maalesef normal dvd ve divx bu monitörü kesmez,
    sana çok güzel görüntü alırsın diyen çıkarsa, başka bir şey kastediyordur..
    kablolar doğru incelememin başında resimlerini koymuştum..

3 ms gri- to gri 5 ms on of, yani aslında gerçek 5 msn..

1125 ten aşağıya biraz zor be dostum..

quote:

selamlar

Birkaç yer de 3ms 5ms tepki süresi gördüm 5ms doğru olanı değil mi hatta konunun başlıığında 3ms yazıyor hemen altında 5ms ye

diğer bir konuda içinden çıkan kablo cinsleri ve adetleri
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50471#tablnk
    burda 5 kablo gösteriyor

power kablo, PC audio kablo, A/V kablo, VGA kablo ve HDMI to DVI kablo 5 kablo var değilmi

son olarak 1125 YTL den aşağıya bulabileceğim yer var mı Min 5-6 taksit

Edit: En önemli konuyu unuttuk bence hep Blu ray HDMI derken; Normal Divx, VCD DVD film görüntüleri nasıl Bence bu daha önemli daha blu rayim yok... filmim de

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 14 Mayıs 2008; 14:31:24 >

• quote:

En iyi divx in çözünürlüğü 720-380 olarak varsayarsak monitörde de tam ekran yaparsan videoyu ki monitör 1920-1200 çözünürlükte neredeyse divx film bu ekranda üç kat daha büyüyecek ve pikselleşmeler ortaya çıkacak çünkü kaynak yetersiz kalıyor monitörün çözünürlüğüne. ama ben denedim görüntü gayet tatmin ediciydi tabi küçük ekranda daha net olacaktır bir divx in görüntüsü çünkü görüntü fazla dağılmıyor.

Selamlar

Teşekkür ederim cevabın için son konulardan biride piksel garantisi yok fakat bakıp mı aldınız bir yere sordum kutuda açmıyoruz dediler 1100 YTL ye 10 taksite buldum

piksel olarak exa veya eksenden alıp kontrol eden oldumu saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

istanbul şirinevlerde art sistem var benim yıllardan beri komple sistem olsun pc parçası olsun sürekli alış veriş yaptığım kaliteli bir yer oradan aldım piyasa değeri şu anda 1220 ytl peşin oradan 1150 ytl ye aldım ama baya bir uğraştım fiyat kırmak için çok ta kıramadık gerçi ama olsun yarın alıcam monitörü ve 2 haftaya kadar da x-box 360 alıcam daha sonraki deneyimlerimi burda paylaşırım. :) benim de canımı sıkan konu nokta ağırlığı baya yüksek gibi monitöre yakından bakınca belli olur ama ben 2 metre uzaktan bakacağım için sorun olmaz umarım

ben xbox bağladım HDMı dan ancak 480 p gordu bunu baska yasayan varmı ?

ona gore alın

denemeden alma ....

quote:

Orjinalden alıntı: rambetiko

playstation 3 ve xbox360 daki performansı nasıldır? 1080p desteği veriyor mu?

• ARKADASLAR EVET BU SAAT ITIBARIYLE KOSA KOSA EVE GELIP MONITORU KUTUSUNDA OZENLE CIKARIP HEMEN CALISTIRDIM...

ONCELIKLE SUNU SOYLEYECEM

KIM OLDUGUNU HATIRLAMIORUM AMA BU BASLIK ALTINDA OLMAYABILIR HATIRLAMIYORUM BIR ARKADASIMIZ COK AGIR IKI KISYLE GIDIN TASIMAYA DEMISTI..EVET KUTUSU BIRAZ BUYUK AMA TEK KISI COK RAHAT TASIYABILIYOR

ILK 30 45 DAKIKA GERCEKTEN BUYUKLUGUNE ALISMAK BIRAZ ZAMN ALIYOR KI BEN 22 VİEWSONICDEN BUNA TERFI ETTTIM..AMA SONRA GOZUNUZ ALISIYOR EVET BUYUK AMA OLE COK ABARTMAMAK LAZIM BENIM PC MASAMDA SANDALYE VEYE BUROSIT TARZI BISE YOK YANI EVDEKI BILDIGIMIZ KOLTUKALRIN BIRINDE OTURUYORUM COK RAHAT OLUYOR AMA BU MONITORLE BUNU DEGISTIRMEM GEREKECEK CUNKU

BU MONITOR 22 VİEWSONIC DE OLDUGU GIBI AYAK MEKANIZMASI SIZLERE SECENEK SUNMUYOR SADECE SABIT AYAK USTUNDE GEREKLI ACILARI VEREBILIYORSUNU ONE VE GERIYE O KADAR..DOLAYISIYLA EKRAN BIRAZ YUKARDA KALIYOR VE TAM OLARAK NET GORUNTU ALAMAIYORSUNUZ ASAGIDA KALINCA

BENIM ESKI EMEKTAR 22 VİEWSONIC BAINDA DEGERLINDERME YAPARSAM GIRUS ALANIDA YAKLASIK GOZ KARARI SOYLUYORUM 10 ILE 12 CM ARAINDA BIR GENISLEME SOZ KONUS YANI SUAN DONANIM HABERIN SAYFASINI TAM EKRAN SAGDAN SOLA YANI EKRANA SIGMIS DURUMDA YAZABILIYORUM

KONTRAST ORANI BIRAZ GOZ YORUYOR BEN KAPATTIM HEMEN..COK PARLAK CUNKU..

EN KISA ZAMNDA DVD FILM GUNCEL PC OYUNLARI ILE ILGILI BIR INCELEME YAPIP GORUSLERIMI BILDIRECEM..

BEN 1185 E ALDIM ARENADAN ISTETTIM..OLU PIXEL VAR BENIM KINDE CIKTI NE YAZIKKI AMA GERI VERMEYECEM BENI RAHATSIZ ETMIYOR UNUTTUM GITTI BU BUYUKLUKTE BIR PANELDE IKI TANESI BENI RAHATSIZ ETMEZ..TABII BU BENIM GORUSUM..

PS3 UM YOK HENUZ AMA SONUCUN MUKEMMEL OLACAGINI BILIYORUM ..

BIRDE FARKLI OLARAK S VIDEO DAN ESKI SONY DVD YE BAGLAYIP DVD IZLEYECEM BAKALIM NASIL OALCAK ASIL EN COK MERAK ETTIGIM DE UYDU YANI RECEIVER BAGLAMAK BAKALIM ONU BECEREBILECEKMIYIM..

INSALLAH BU SAYDIKLARIMI YAPABILIRIM VE HERKES FAYDALANIR..

BU MONITOR ICIN VERILEN PARAYA ACIMAYIN SON SOZUM BU OLSUN CUNKU DEGER HEMDE SON KURUSUNA KADAR..

• Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan beraber herşeyi bağlarız evvelallah korkma sen..
  • Selamlar

@drummertan güzel günlerde kullanman dileğiyle hayırlı olsun

Ne kadar aldın birde Bu piksel garantisini geçtim kontrole bile izin ermemeleri sinir

Kontrol edip alan oldumu nerden

Saygılar...
  • Arkadaşlar ben de bu yavrudan almayı düşünüyorum. Ancak ben hem pc hem de ps3 ile kullanacağım. Pc de kullanırken desktop uygulamalarında beni çok mu yorar ne diyorsunuz?
  • açıkçası deskop için fazla büyük diyebilirim ekranı takip etmek biraz zor ama konsol için şu an en iyi monitör olarak düşünüyorum türkiye standartlarında tabi daha iyileri illaki vardır ama bu fiyata bu monitör bulunmaz nimet
  • Selamlar

Piksel kontrolü yapıp alan varmı? birkaç yere sordum kutusunda açmıyoruz. Ama hiç ÖP çıkmadı dediler

Bu hafta sonu alıyorum kadıköyden açıp bakmaya izin veren bir yer varmı? tabi 1100 YTL 10 taksitten pahalı vermeyen bir yer

Saygılar...
  • aziz eksen bonusa 10 taksit 1070 e veriyor haberin olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.