Şimdi Ara

ViewSonic FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
1
Favori
36.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana 24'' de yeter yeterki 1080p desteği hdmı I ve güzel renkleri olsun

500 dolara nerde bulabilirim bunu??*

isviçre nasıl peki orda ucuzmudur???
  • Selamlar

Teşekkürler @inzu biliyorum görüştüm ama açtırmıyorlar açtıran bir yer varsa 1100 de olabilir. demiştim

quote:

Orjinalden alıntı: inzu

aziz eksen bonusa 10 taksit 1070 e veriyor haberin olsun
  • @alpello dostum o zamn senın aradıgın monıtor 24 hp..zaten 24 ler arsında o saydıgın ozellıklerı en ıyı veren ve turkıyede bulunabılrılıgı olan tek monıtor...tek eksı tarafı monıtırun ekranın parlamaya cok musaıt olması arkada herhangıbır ısık kaynagı varsa rahatsız edebılır senı...ona ok dersen araıdıgının ta kendısı..ama 500 dolara bıraz zor..950 ytl cıvarında fıyatlar...
  • @aziz,kardesim dogrudur acmıyorlar bu konuda haklısın sadece sansına guveneceksın o kadar ama dedıklerı gıbı olu pıxel falan cıkmıyor cıksa bıle sayet benımkınde ıkı tane var ama bıt kadar unuttum bıle yerlerını gozukmuyor senın anlayacagın..kararını vermıssın gonul rahatlıgı ıle alabılırısn..
  • Selamlar

Açtırmıyorlarsa ve ölü piksel çıkarsa ürünü begenmeyip iade hakkımı kullanırım bende
    tabi oda haklarımıza ne kadar uyan firma var oda tartışılır...

Saygılar...
  • Selamlar

Sonunda aldım İşteyim kullanamadım ama mutlaka alın 1070 YTLye eksenden aldım tavsiye ederim
    kasada almıştım arkadaşda piksel testi yaptım birşey yok gece eve getirdim oturma odasındaki 72 ekran televizyonla karşılaştırdım "eni 2-3 cm uzun boyu 2 cm kısa"

yani kısaca 72 ekran bir monitör düşünün (işlemci ekran kartı vs. şeylerden kırpıp min 24" alın derim arkadaşda benq 241 i kullandım 17" geçmeme rağmen hiç zorlanmadım hatta süper geldi

Saygılar...
  • ps3 oyunları nasıl?1080p verebiliyor mu hdmi üzerinden? Aşağıda 1 parmak boşluk mu bırakıyor yoksa uzatıyor mu?
    Lcd tv ler 720p gösterirken görüntüde bozulma olmuyor peki bu ekranda oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

ps3 oyunları nasıl?1080p verebiliyor mu hdmi üzerinden? Aşağıda 1 parmak boşluk mu bırakıyor yoksa uzatıyor mu?
    Lcd tv ler 720p gösterirken görüntüde bozulma olmuyor peki bu ekranda oluyor mu?

Selamlar

Şunu diyebilirim konsolum yok ama konsollun hiç birini çalıştırmasa bile süper bir monitör gözü kapalı alınabilir

Saygılar...
  • güle güle kullan ahbap, hayırlı olsun..

quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

Sonunda aldım İşteyim kullanamadım ama mutlaka alın 1070 YTLye eksenden aldım tavsiye ederim
    kasada almıştım arkadaşda piksel testi yaptım birşey yok gece eve getirdim oturma odasındaki 72 ekran televizyonla karşılaştırdım "eni 2-3 cm uzun boyu 2 cm kısa"

yani kısaca 72 ekran bir monitör düşünün (işlemci ekran kartı vs. şeylerden kırpıp min 24" alın derim arkadaşda benq 241 i kullandım 17" geçmeme rağmen hiç zorlanmadım hatta süper geldi

Saygılar...

• monitörün sehpaya bağlantı şekli..

ViewSonic  FULL HD 1080p HDMI 3Ms VX2835wm HAKKINDA
  • devam

• yatay olarak iki adet vida deliği sırası var araları 20cm.
    alt alta olarak da 9.5 cm ara ile vida delikleri var sanırım bunlar piyasadaki birçok tv sehpasına uyar.

başka soruları olan varsa cevaplamaya hazırım..

• dostum cok sagol cok makbule gectı...
  • Thai-Fun arkadaşım sorum sana olucak sanırım bana yardımcı olucak tek kişisin şimdiden teşekkür ederim :).

Abicim şimdi ben kendime monitör alıcam fakat kararım BenQ X2200W idi ama bir türlü ucuz fiyatını bulamadım bugün Viewsonic 28" Full HD fiyatı aldım peşin 1.064 Tl ye şimdi BenQ ile arasında 400 Tl oynuyor sence 400 daha fazla vermelimiyim ? fakat bir sıkıntı var ne pixel test yapıyorlar nede garanti veriyorlar bu beni çok kuşkulandırdı.. elimde patlarsa diye korkuyorum açıkcası.. az para değil çünkü
    birde bende AMD Çift Çekirdek 4400+ İşlemci, 8800GT HDMI 512 MB ekran kartı ve 4GB Ram var oyunda oynayan biriyim bu donanım bu monitörde sıkıntı yaşarmı ? çünkü bu parayı verirsem bidaha ne ekran kartı alırım nede başka bişi param kalmıyo ben artık bu konuda karar veremiyorum iyice sıkıntıya düştüm bi yardımcı olabilirsen sevinirim tekrar teşekkürler ilgi ve alaka için..

• dostum şimdi durum şu;

Ben alırken de piksel garantisiz aldım ve ölü piksel olayını birbirine çok yakın 2 den fazla olmadığı takdirde önemsemedim,
    zaten senin aldığın gün ve 1 haftaya yakın süre içinde sebepsiz iade hakkın var piksellerle alakası olmaksızın aldığının ertesi gün tüm ambalajı ile götürsen almak zorundalar kanuni olarak..

oyuna gelince ben maalesef PC de hiç oyun oynamam ve sana kendim bilerek fikir veremem ama film izlemede benim notebook (8800 gm nvidia ekran kartlı)
    bile sorun çıkartmıyor. 5 ms on-off 3ms grey to grey tepki zamanı var yani yeterli aslında ama herşey kağıt üzerinde değil tabii..

pişman olacağın bir monitör değil ama cidden çok iri yerleşime emin olmalısın ve pc de 1m den yakında gözlerini çok yorar ve bu mesafeden yakın kullanmayı düşünme..

ekran kartın fazlasıyla yeterli bu monitöre hiç endişen olmasın.. bu arada DVI girişi yok monitörün DVI-HDMI kablo yada vga kullanmalısın. aklında olsun..

• bu monitöründe fiyeatı fena değilmiş aslında, eksen de peşin fiyatına indirim yapıyorlarmı? birde w2408 ile arasında panel vb. olarak kalite farkı varmı, birde bu çok büyük ya eksende acaba w2408 varmıdır ikisini yan yana koyup bakıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

bu monitöründe fiyeatı fena değilmiş aslında, eksen de peşin fiyatına indirim yapıyorlarmı? birde w2408 ile arasında panel vb. olarak kalite farkı varmı, birde bu çok büyük ya eksende acaba w2408 varmıdır ikisini yan yana koyup bakıyım?

Selamlar

peşin fiyatını hiç sormadım ama belkş bşraz daha inerler ama fazla fark olmaz

diğer monitör varmı bilmiyorum ama bu monitörü uydyryk bi ekran kartına bağlamışlar gerçek görüntüyü vermüyor vitrinde duruyor dışarı çıkıp dışardan baktım
    piksel olayı ise garantisi yok ama sözlü olarak 7 yada üçü bir arada olursa değiştririiz dedi ama sözlü yazılı birşey yok.
    kutusunda açılmamamış olarak geliyor ve kadıköy ve TR de en ucuz fiyat eksende galiba 730 $ + KDV ' ye aldım

Saygılar...

• cevap için teşekkürler. ben karşılaştırma olayını panel büyüklüğünü anlamak için istemiştim. birde bu monitör niye bu kadar ucuz ya(w2408e göre).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onno92 -- 22 Mayıs 2008; 20:29:43 >
  • çünki bu monitör dünyanın en iyi monitörü değil, fiyat / performans ürünü..
    Yani bu fiyata bu özellikte monitör olarak ucuz..

quote:

cevap için teşekkürler. ben karşılaştırma olayını panel büyüklüğünü anlamak için istemiştim. birde bu monitör niye bu kadar ucuz ya(w2408e göre)
  • quote:

cevap için teşekkürler. ben karşılaştırma olayını panel büyüklüğünü anlamak için istemiştim. birde bu monitör niye bu kadar ucuz ya(w2408e göre)

Selamlar

Şunu diyebilirim kesinlikle ve kesinlikle 24" den aşağısını alma büyüklük olarak da evde 72 ekran televizyon varsa; dikey olarak 2 cm kısa, yatay olarak 2 cm uzun düşün . Yoksa sadece düşün

Edit: Şimdi hiç tam olarak yazamadım ne + sı ne - var diye çünkü fazla kullanamadım ( sistemi komple yeniden aldım vista ultimate driver vs vs. derken monitörü doru dürüst kullanamadım bile)
    ama arkadaşdan HD film aldım sıkıştırılmış bence harika arkadaşımda BENQ241 24" modeli var 1800 YTL den fazla olan modeli o monitörü düşünürken bunu gördüm açıkcası 800 YTL de fazla vermek istemedim 2-3 gün benq yu kullandım fazla bir fark hissedemedim (test filan yapmadım kasada biraz WOW oynadık film izledim ama bu 800 YTL ye değecek fark göremedim) belki fark olabilir ama tercihimden memmunum .

Birde eski analog Tv kartım var onuda kurabilirsem harika olacak her zaman sağ üst köşede açık olmasına alışmışım. Zor beğenirim ufak bir hata çanımı sıkar ama Son kuruşuna kadar hak ediyor

Edit2: KASA; Yükseklik 58 cm En 66 Cm

ekran boyutu; En 59,5 Yükseklik 37,6
    Not: değerlerde +- 3mm vardır

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 22 Mayıs 2008; 20:55:12 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.