Tekirdağ / Çorlu Türk Telekom VDSL 50/15 ![]() Bu da aynı ev Kablonet 100/5 ![]() Aralarında bu kadar az fark çıkmasına şaşırdım çünkü oyun içi (Fifa) fark çok büyük. Heralde kablonetin izlediği rotada fifa serverları ile ilgili bir sıkıntı var. |
vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (32. sayfa)

-
-
Ben de Comnet'e geçmeyi düşüyorum ama son hack olayları ve banlı ip olayları beni düşündürüyor banka hesabıma giremeyeceksem interneti ne yapayım. Kartal'da otuyorum ping düşük gözüküyor hala düşük mü?
AbuseIPDB - IP address abuse reports - Making the Internet safer, one IP at a time buradan bakınca ip numaran banlı gözüküyor mu? Bir de modemi kapatıp açınca ip numaran değişiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistafa87 -- 20 Kasım 2023; 21:14:26 >
-
Hocam sizin kontrol ettiğiniz lookin glass bu firmanın kendi pop noktası testleri oluyor eğer kocaeli veya istanbul gibi marmara bölgesinde yaşıyorsanız 28 35 ms gibi değerler alabilirsiniz. tabi bu altyapınızın türüne göre değişebilir fakat genel izlenim olarak comnet tarafında epey bir şikayet var memnun olanda var sizin kendinizin tecrübe edebileceğiniz bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 20 Kasım 2023; 23:38:42 > -
Vdsl kullanıyorum(İstabul/Kartal) 30 altı gelse çok iyi. 5 gün sonra 3 aylık sürem doluyor 3 firma arasında kaldım; Netbone, Comnet ve Turknet. Netbone ve Comnet ping düşük diye Turknet ipv6 veriyor diye. Comnet'te banlı ip sıkıntısı yüzünden emin değilim internetten alış veriş yapamayacaksam sıkıntı, zaten bu firmalar bir adet ip adresi veriyor o da banlı ise büyük sıkıntı bu yüzden ipv6 veren Turknet'i tercih edebilirim. Netbone nasıl modemi açıp kapayınca ip numarası değişiyor mu?
-
O mevzuları biliyorum Şuanda daha önce bildirilen ip bloğunda bulunuyor ip'm Fakat yurtiçi-yurtdışı herhangi bir siteye erişim problemi yaşamıyorum 6-7 farklı banka hesabım var Girişlerde de hiç sıkıntı yaşamadım 4-5 aydır kullanıyorum
Edit: Sanmıyorum ama yine de bir sıkıntı yaşarsan sabit ip alırsın
Netborne kullanmadım, hatta pek duymadım adını. Turknet ise ipv6 olayından ötürü memnun olmayanda çok. Kendi forum sitesinde bu konuda çokça şikayet okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 21 Kasım 2023; 0:24:34 > -
Merhaba Hocam gigaspeed de araştırabilirsin
Ben geçtim 15 gün oluyor gayet memnunum
Hız ve ping değerleri de çok güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell sanırım bir şeyler deniyor, konum Ankara.
-
TT, FTTH, 200Mb, İstanbul Anadolu.
-
-
istanbul ttnet VDSL
Wow sunucusunda ama 55 65 arası gidip gelirken 45 48 arasına düştü .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 23 Kasım 2023; 15:44:2 > -
Superonline ftth 100/20mbps cat6
Ankara
-
İzmir
İlk hali
Xpress hocama yardımları için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 28 Kasım 2023; 1:44:45 > -
bu test hangi program ile yapılıyor ?
-
-
Hocam sen haberleşme mühendisi değil misin ya, bizim senden öğrenmemiz lazım her şeyi.
Bu arada hangi mesajı etiketlediğini göstermiyor eğer bir mesaja cevap verdi isen hocam.
-
Rica ederim hocam, şu ilk halini de ekler misin 150 küsür olan?
-
şu görseli etiketlemiştim göz
ükmemiş :D hangi program acaba
-
Uptime Kuma
-
Aydın/Efeler FTTH (Comnet)
-
Bende aydındayım hocam aynı sonuçlarımız ama ben Telekom kullanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X