Şimdi Ara

vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.483
Cevap
32
Favori
89.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    Tracert atabilir misiniz merak ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SOL Fiber

Ankara Etimesgut 22:00

vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım.
  • vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım.

İzmir

• Türknet VDSL 32 ms, Fiber olsa 29-30 ms olacak demek ki

• SUPERONLİNE FİBER 22:30 ANKARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 5 Aralık 2023; 22:33:44 >
  • Edirne/Merkez Fixnet 35mbps Vdsl

• scatter kullanıcısına yanıt

Edirne'den VDSL ile İstanbul Ataköy'e 5ms mi, çok düşük bir gecikme, güzelmiş.

• Fixnetin kendi pop noktaları edirnede olduğu için 5 ms çıkması normal hocam onun dışında örneğin sakarya gibi bir lokasyonda ikamet ediyorsanız ve iss"nin pop noktası istanbul ise telekom tarafından noktadan noktaya taşınma yaptığı için gecikme süresi bir tık artabilir.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Fazla bile çıkmış bence çünkü Metro Ethernet'te Sofya'ya 8 ms SLA veriyor Türk Telekom. İstanbul'dan Sofya'ya 8 ms garanti veriliyorsa Edirne'ye 2-3 ms'de gidebiliyor olmak gerek. Ama TT'nin o geçen yıl kurduğu yeni omurga hattı Edirne'ye uğruyor mu onu bilmiyorum. Uğruyorsa Edirne 5 ms yüksek.

• imate kullanıcısına yanıt

Burada da aynı mantık. Fixnet'in Edirne içerisinde fiber şebekesi var şehir dışı için yine TT'den Noktadan Noktaya ile Ataköy, Gayrettepe ve Tekirdağ'a bağlılar.

• mustifb M kullanıcısına yanıt

arkadaş VDSL dedi, ben VDSL'e göre yorum yaptım. Metro ethernet miymiş ki ?

Ben atakoye gitmiyorum edirneyi edirneden teslim alip yurdisina kendi fiberinden gidiyor. S3c ya da netix uzerinden ama ilk nokta19ms banada fazla geldi bi sorayim. :)

Dwdm ile 8ms gider ancak nn ile zor. Arada 4-5 ms farkeder

Ataköy'de gidiyorsunuz sonra yurtdışına çıkıyorsunuz. TT altyapısı ile Türkiye genelinde yurtdışına çıkış yapabileceğiniz yerler belli direk Edirne il santralinden Metro Ethernet bile alsanız Edirne'den yurtdışına çıkamazsınız cihazların parasını ben vereyim deseniz bile yapamazsınız.

Yapmis iste adamlar. Kendi ozel yurtdisi cikisi var. Yurtici telekom yurtdisi kendi ozel hattindan cikiyor. Edirne toplama noktasi. Atakoy lns ip sine
    Lg.fixnet.com.tr den bak anlarsin zaten nerden gittigimi.

• Abim Kırklarelinde o mesela atakoy ordan edirneye gidiyor ama ben direk dslamdan edirnedeki datacenterlarina gidiyorum.

• İzmir Netman VDSL

Üstte yazılan yorumlara istinaden fixnet denesem diyorum bir kazancım olurmu ping konusunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 8 Aralık 2023; 12:1:58 >
  • Fixnet lns sunucusuna ping at. Sonra lg.fixnet.com.tr den gidecegin yeri olc ikisini topla ortalama bi deger alirsin.

Evet RDNS hatası var söz konusu "atakoy-lns" IP'si Edirne'de ve İstanbul'dan TT FTTH ile 8 ms'de ulaşılıyor. Fixnet'in LG'sinden 0.2 ms yani söz konusu router Edirne'de.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.