< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
vie.valve.net ping sonucumuzu paylaşalım. (33. sayfa)

-
-
-
İzmir
-
-
-
-
Edirne'den VDSL ile İstanbul Ataköy'e 5ms mi, çok düşük bir gecikme, güzelmiş.
-
Fixnetin kendi pop noktaları edirnede olduğu için 5 ms çıkması normal hocam onun dışında örneğin sakarya gibi bir lokasyonda ikamet ediyorsanız ve iss"nin pop noktası istanbul ise telekom tarafından noktadan noktaya taşınma yaptığı için gecikme süresi bir tık artabilir.
-
Fazla bile çıkmış bence çünkü Metro Ethernet'te Sofya'ya 8 ms SLA veriyor Türk Telekom. İstanbul'dan Sofya'ya 8 ms garanti veriliyorsa Edirne'ye 2-3 ms'de gidebiliyor olmak gerek. Ama TT'nin o geçen yıl kurduğu yeni omurga hattı Edirne'ye uğruyor mu onu bilmiyorum. Uğruyorsa Edirne 5 ms yüksek.
-
Burada da aynı mantık. Fixnet'in Edirne içerisinde fiber şebekesi var şehir dışı için yine TT'den Noktadan Noktaya ile Ataköy, Gayrettepe ve Tekirdağ'a bağlılar.
-
arkadaş VDSL dedi, ben VDSL'e göre yorum yaptım. Metro ethernet miymiş ki ?
-
Ben atakoye gitmiyorum edirneyi edirneden teslim alip yurdisina kendi fiberinden gidiyor. S3c ya da netix uzerinden ama ilk nokta19ms banada fazla geldi bi sorayim. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dwdm ile 8ms gider ancak nn ile zor. Arada 4-5 ms farkeder
Ataköy'de gidiyorsunuz sonra yurtdışına çıkıyorsunuz. TT altyapısı ile Türkiye genelinde yurtdışına çıkış yapabileceğiniz yerler belli direk Edirne il santralinden Metro Ethernet bile alsanız Edirne'den yurtdışına çıkamazsınız cihazların parasını ben vereyim deseniz bile yapamazsınız.
-
Yapmis iste adamlar. Kendi ozel yurtdisi cikisi var. Yurtici telekom yurtdisi kendi ozel hattindan cikiyor. Edirne toplama noktasi. Atakoy lns ip sine
Lg.fixnet.com.tr den bak anlarsin zaten nerden gittigimi.
Abim Kırklarelinde o mesela atakoy ordan edirneye gidiyor ama ben direk dslamdan edirnedeki datacenterlarina gidiyorum.
-
Fixnet lns sunucusuna ping at. Sonra lg.fixnet.com.tr den gidecegin yeri olc ikisini topla ortalama bi deger alirsin.
Evet RDNS hatası var söz konusu "atakoy-lns" IP'si Edirne'de ve İstanbul'dan TT FTTH ile 8 ms'de ulaşılıyor. Fixnet'in LG'sinden 0.2 ms yani söz konusu router Edirne'de.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X