Şimdi Ara

Video ile çalışmanın avantajı (Altın Elbiseli Adam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Allah rahmet eylesin geçen gün Altın Elbiseli Adam, Barkın abi vefat etti bildiğiniz üzere. Kendisinin küçük bir çocuğu varmış 4-5 yaşında. (Kazada karşı taraftan ölen adamında benzer yaşlarda bir çocuğu varmış).

Benim yakın sevdiklerim,ailem çok şükür hayatta. Fakat çevrenizden gördüyseniz babalarını,annelerini küçük yaştan bilinçleri açılmadan tanımayan büyüyen gelişen çocuklarda hep bir iç burukluğu oluşuyor. Babaları veya anneleri, nasıl biri bilemiyorlar ve sürekli merak ediyorlar. Çevrelerinden tanıdıkları anlattıklarında pür dikkat dinliyorlar. Şimdi AEA'yı izlerken farkına vardım. Her ne kadar babasını tanıyamadan kaybetmiş olsada her ne kadar hiç yaşı büyüdüğünde babası ile iletişime geçemeyecek olsada babasını videolardan görebilecek. Nasıl konuştuğunu neler düşündüğünü ne gibi karakteristik özellikleri olduğunu. Tekrar tekrar izleyebilecek.

Karşı tarafın çocuğunun böyle bir imkanı da yok. Düşündümde bu tarz bir işle uğraşmanın veya gündelik hayatta sık sık kayıtlar almanın ileriye yönelik bu şekilde çok güzel avantajları olabilir. Ben fotoğraf,video sevmeyen biriyim. Çünkü insanlarımız kendi fotoğraflarını çekerlerken dikkat ettikleri unsurlar yemek masasında güzel gözüken yemeklerle birlikte güzel fotoğraf çekinmek, güzel bir kafede görüntüsü güzel yiyecekleri de fotoğraflara dahil etmek.

Aslında sevdiklerimizi kayda almalıyız. Hayatta olan büyüklerimizi,onların büyüklerini. Yıllar sonra olurda hayatta olursak açıp açıp bakıp izleriz. Bununla ilgili bir arşiv yapmayı düşünüyorum. Her ne kadar sevdiğini kaybetmek çok büyük bir üzüntü,kayıpta olsa yine babasını Youtube'dan tanıyabilmesi bile hiç tanıyamamasından çevresindeki insanlardan kendi kendilerine babası ile ilgili anılarını anlatmalarını beklemesinden iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 27 Temmuz 2017; 13:36:31 >

• Çok güzel bir düşünce tarzı ama dedipin şey ağzı iyi laf yapan duygularını iyi aktarabilen düzgün usluplu kişilerin kayda alması bu dediklerin için geçerli, sende biliyorsun ki ortalık hanzo dolu pısırık konuşan hönkürerek, küfürkıyamet konuşan insanların dolu olduğu bir ülkede kayıt almanın pozitif yönü olmaz ama dediğine katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 27 Temmuz 2017; 13:39:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Çok güzel bir düşünce tarzı ama dedipin şey ağzı iyi laf yapan duygularını iyi aktarabilen düzgün usluplu kişilerin kayda alması bu dediklerin için geçerli, sende biliyorsun ki ortalık hanzo dolu pısırık konuşan hönkürerek, küfürkıyamet konuşan insanların dolu olduğu bir ülkede kayıt almanın pozitif yönü olmaz ama dediğine katılıyorum.

Teşekkür ederim onayınız için.

Biz kayda kendimizi ve sevdiklerimizi alırsak (büyüklerimiz ve ailelerimizde de belirttiğiniz tarzda kişi ve üsluplar olmayacağından olsa bile sansürlenebileceğinden) ilerisi için iyi anı defterleri oluşabilir.
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Tabi herşeyin ayrı bir anısı var oda ayrı ama benim birçok ufaklığıma ait videolarım var 1999 larda babam almış eline kamerayı evi, beni, akrabaları gezmeler tozmalar hep anlatmış kamerada görüntülerini izleyenler için ayrı bir bakış açısıyla anlatmış espriler yapmış, hönk hönk bakanları konuşturmaya çalışmış normal görüntüleri eğlenceli ve izlenebilir hale getirmiş herkesin harcı değil çekersin bırakırsın anı olur önemli olan kaydedilen anıyı güzelleştirmek.

• çok güzel yazmışsın,aynısını ben de dimebag darrell için düşünüyordum ama bu durum da ondan farksız.Son videodamda senden alıntı yaptım helal et
  • Altın elbiseli adamın çocuğu olduğunu nereden öğrendiniz ?

• Birisi butun videolari guzelce indirip arsiv yapip cocuga hediye etse cok buyuk guzellik olur. Olmeden once adami tanimiyordum ama 2gundur kanim isindi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

çok güzel yazmışsın,aynısını ben de dimebag darrell için düşünüyordum ama bu durum da ondan farksız.Son videodamda senden alıntı yaptım helal et

Teşekkür ederim. Helal olsun ilk defa kelimem için biri benden helallik istiyor, helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

çok güzel yazmışsın,aynısını ben de dimebag darrell için düşünüyordum ama bu durum da ondan farksız.Son videodamda senden alıntı yaptım helal et

Arkıt Işıldak sen misin?

• YouTube çok güzel bir hobi bence. Kendinizi çok zorlamadan hoşunuza giden bir konuda her hafta video çekmek çok rahatlatıyor ve mutlu hissettiriyor insanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence cocuk icin son derece uzucu olacak. O videoları binlerce kez izleyecek. Her izlediginde acı cekecek. Unutmak daha kokay gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır takip ettiğim bi abimiz. Allah rahmet eylesin. Motor kullanmanın en ince ayrıntısın anlatan doğruları eksiksiz belirten haksızlığada karşı cıkan biri. Güzel insanlardan biri daha göçtü gitt..

Motor kullanmadım önyargım coktu ama bu adamı izlerken motora ısındım motorun verdiği hazzı hissettim.

İncelemelerdeki motorları anlatım tarzı çok güzeldi. Çok üzüldüm be. Duyunca gözlerim doldu bi izleyicisi olarak. Ailesinin durumunu düşünmek beni paramparca etti ne çok zor bir durumdur bu ya.

sabır sabır...

• Haber kaynaklarında yazıyor olması lazım hocam ölen yatanın annesi demişti sanırım 4 yaşında bebeği varmış diye.

• NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Öyle değil işte hocam.Bugün vefat eden arkadaşın ailesinin evine gittik(5 ay oldu vefat edeli).Arkadaşımızın 2 videosunu bulduk toplasan 3 dk vardır yoktur belki 2 dk.İnan bana o videoları izlerken adamın gözleri güldü.İnsan unutmaz hocam ama ondan kalan bir şey olunca mutlu olur çok mutlu.
  • Yediremedim hocam ağladım ama giden geri gelmiyor işte maalesef, fren yapmayı falan ondan ğrenmiştim😫😭

• Ciddi Jacop?

• Sana sonuna kadar katılıyorum. Hatta çocuğum daha doğmadan ona mektup yazıp belirli bir yaşa gelince ona verme gibi bir planım var.

• Adamın çocuğu yok beyler. kafanızdan bir şeyler uydurmayın. Videosunun birinde olan çocuk arkadaşının çocuğu

Ayrıca bu haber türk medyasının ne kadar güvenilmez olduğunu tekrardan gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enxdesign

Adamın çocuğu yok beyler. kafanızdan bir şeyler uydurmayın. Videosunun birinde olan çocuk arkadaşının çocuğu

Ayrıca bu haber türk medyasının ne kadar güvenilmez olduğunu tekrardan gösteriyor.

Cidden mi?

Gerçekten haberlerde, karşıdan karşıya geçen adamın annesi onlarında küçük çocuğu varmış galiba bizim gibi sabır versin Allah yardımcıları olsun gibi bir şey söyledi. Sonra haber kanalları o videodaki çocukla gösterdi.

Dediğiniz gibi ise böyle bir bilgiyi teyit etmeden bu şekilde haber yapıyorlarsa vah ki biz bu haber kanallarını izliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.