Şimdi Ara

victor g801 vs monster abra7 v1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler victorda özelleştirip alıyorsunuz pc leri

benim belirlediğim özelllikler ve fiyat 3098 tl kdv dahil

i7-4710mq 2.5ghz turbo ile 3.5 6mb quad core
    2 x 8gb ram
    1 x 120 gb ssd
    1 x 1tb 7200Rpm 32mb bellek
    2gb ddr5 nvidia gtx860m ekran kartı
    17.3 full hd 1920x1080 yansımasız ekran
    8 hücreli 76.96wh batarya
    freedos (kendim orjinal w8 yükletcem eğer orda istiyorsak 200 lira giriyo hiç gerek yok )
    17inç sırt çantası

bunun yanındahttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463448&kat=6454&lang=tr-TR#.U9HTNuN_tA0 monster ürünüde var benim tercihim victor olacaktır ama sizede bir sorayım dedim :)

DonanımHaber Orjinal Kullanıcılar Kulübü

• victor bilgisayarlar bugün benim de dikkatimi çekti. Ben biraz ekleme yapıp monster a5 v1.1 almayı düşünüyordum. şimdi kararsız kaldım iki marka da aynı işi yapıyor sanırım parça getirrtip birleştiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de1ta -- 25 Temmuz 2014; 16:49:04 >

Orijinalden alıntı: de1ta

victor bilgisayarlar bugün benim de dikkatimi çekti. Ben biraz ekleme yapıp monster a5 v1.1 almayı düşünüyordum. şimdi kararsız kaldım iki marka da aynı işi yapıyor sanırım parça getirrtip birleştiriyorlar.

O kadar basite indirgemeyin lütfen ya :))

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

hazır sizi bulmuşken şirketiniz ne zamandır bu işi yapıyor?

alıcı aradaki işlerle pek ilgilenmez bence neyse herkes adına konuşmayayım.
    ben alacağım cihazın son halini bilmek isterim performası ve ne kadar ayakta durabileciği. illa daha günceli gelecek o bakımdan değil kasa kalitesi olsun falan
  • quote:

quote:

hazır sizi bulmuşken şirketiniz ne zamandır bu işi yapıyor?

alıcı aradaki işlerle pek ilgilenmez bence neyse herkes adına konuşmayayım.
    ben alacağım cihazın son halini bilmek isterim performası ve ne kadar ayakta durabileciği. illa daha günceli gelecek o bakımdan değil kasa kalitesi olsun falan

Şöyle bilgilendireyim Onbaşım :)

Şirketimiz bu işi yaklaşık 20 seneden fazla zamandır yapıyor. ProBook ve Pro2000 markaları da şirketimize ait ama tabii segment olarak ayrı. Onları tüm perakende kanalları üzerinden giriş seviyesi ürünler olarak tüketiciye sunmaktayız. Victor ise bizim üst seviyede konumlandırdığımız Custom Gaming PC konseptindeki Premium markamız (amma ingilizce oldu :) yani üst seviyeye konumlandırdığımız ve özelleştirilebilir oyun bilgisayarı konseptindeki markamızdır.

Şirketimizin notebook, masaüstü bilgisayar, tablet ve cep telefonu olarak geniş bir ürün gamı. Perpa da faaliyet gösterdiği 3 er katlı 4 farklı yeri bulunmaktadır. Merkez, teknik servis, üretim ve depolar vs. Toplamda yaklaşık 200 kişilik bir kadromuz, aylık milyon usdları aşan iş hacmimiz, kendimize ait merkez binamız (ki yakında showroom olarak bir kısmı dizayn edilecek, inşaallah orada da görüşür bir çay kahve içeriz) ile Anomim Şirket yapısında bir şirketiz. Şirketimiz yıllardır Türkiye de faaliyet gösteren en önemli Sistem Entegratörlerinden biri olarak dünya çapında bilinen araştırma kuruluşu IDC tarafından raporlanmaktadır (Son yıllarda ilk 3 içerisindeyiz)

Microsot, AMD, Intel, nVIDIA gibi markaların uluslararası düzeyde tanınan üst düzeyden iş ortağıyız (plaketlerimizi facebook sayfasında çok önceden paylaşmıştım) Hatta şu anda sunucularımızı Microsoft sunucularına entegre etmeye çalışıyoruz.

Ürünlerimizi direk kendimiz ithal ediyoruz yani aracı kullanmıyoruz. Tüm parçaların ithalatı şirketimiz bünyesinde gerçekleştirilmektedir. Victor tarafında getirdiğimiz cihazlarda direk olarak yine kendimiz tarafından özelleştirilebilir taşınabilir oyun platformu üreticilerinden biri olan (zaten iki tane) Clevo dan getirilmektedir. Aynı platformlar dünyanın önde gelen Custom Gaming PC üreticisi olan, Origin, iBuyPower, Sager, CyberPower, AvaDirect gibi firmalar tarafından da kullanılmaktadır. Showroomumuz hazır olunca sizlere tüm platformlarımızı sınırsız test imkanı sunmayı planlıyoruz, o zamana kadar elimizden geldiği kadar yardımcı olabiliriz. Bizi yerimizde ziyaret edip platformları görebilirsiniz, hatta sizin için almak istediğiniz platformları hazırlıyor ve merkezimizde almadan önce beğeninize de sunuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan181818

monster monster monster. arkadaşım forumlarda bi monsterı araştırsana birde victoru . bence iyi araştırmalısın.

Bence de iyi araştırın ön ödemeli kampanya yada kampanya fiyatları konuları güzel başlıklar olabilir.
    Daha Fazla Göster
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Victor için açılan başlıklara genelede vıctor cevap veriyor neden acaba ben söyleyim mi kimse ti ye almıyorda ondan. alın size örnekhttp://forum.donanimhaber.com/m_91918917/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_95182593/f_/key_victor//tm.htm#95182593 http://forum.donanimhaber.com/m_95163505/f_/key_victor//tm.htm#95180548 bu bile yeter bide monster forumlarına bakın. neredeyse vıctoru inceleyen teknoloji editörü yok ama monster 10 dan fazla editör incelemiş. ve şu saniyelerdede vıctorun sitesi açılmıyor kaliteden mi aşırı yüklenmeden mi

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    foruma neden yeni katıldın
  • Viktor 20 yıllığız diyebilir ama daha yeni duymaya başladık birde ön ödemeli kampanya başlıklarını inceleyin gibi diğer markaları ti'ye alma çabasındalar.Üslupları hoşuma gitmiyor ve pc kombinasyonlarını bütçeyi düşük tutmak amacıyla yapıyolar bana göre oyun oyanaycaksanız en iyisini istersiniz ikisindedeki parçaların test sonuçlarına bakın hangisi daha iyi performanslıysa onu seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 26 Temmuz 2014; 2:34:44 >

milyonlar kazandığını söyleyen (kusura bakmayın kesin bilgi yok) victor mu?

biraz isim ve reklam yapmış monster mı?

şu anda pek bi önemi olmayan konudur ben şu an alsam büyük ihtimal benm pc im 4 5 yıllık olur biri iflas edene kadar .d o zmana kadar ikisinin servisleri de çok iyi çalışacaklar bence?

rekabet ortamı daima iyidir

victor a kanım ısındı çünkü kedinden daha önce söz ettiren bi monster ın alanına giriyor .d bu rekabete varım imajını tazeliyor .d

monster dersen alışanları var ve reklam alanını yarışma falan derken iyice genişletti :D

aşağı yukarı aynı pcler demi :) hangisi daha ucuz olursa onu almayı düşünüyorum .d

umarım pişman olmam :)

bence asıl soru şu olmalı bu rekabeti kim kazanır ki?

milyonlar kazandığını söyleyen (kusura bakmayın kesin bilgi yok) victor mu?

biraz isim ve reklam yapmış monster mı?

şu anda pek bi önemi olmayan konudur ben şu an alsam büyük ihtimal benm pc im 4 5 yıllık olur biri iflas edene kadar .d o zmana kadar ikisinin servisleri de çok iyi çalışacaklar bence?

rekabet ortamı daima iyidir

victor a kanım ısındı çünkü kedinden daha önce söz ettiren bi monster ın alanına giriyor .d bu rekabete varım imajını tazeliyor .d

monster dersen alışanları var ve reklam alanını yarışma falan derken iyice genişletti :D

aşağı yukarı aynı pcler demi :) hangisi daha ucuz olursa onu almayı düşünüyorum .d

umarım pişman olmam :)

kardeşim benim tercihim victor g801 olacak kesinlikle sadece freedos olacak onuda aşağıdan orjinal w8 yükletcem 20-30 lira bişey tutar bence victor almalısın

DonanımHaber Orjinal Kullanıcılar Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan181818

Victor için açılan başlıklara genelede vıctor cevap veriyor neden acaba ben söyleyim mi kimse ti ye almıyorda ondan. alın size örnekhttp://forum.donanimhaber.com/m_91918917/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_95182593/f_/key_victor//tm.htm#95182593 http://forum.donanimhaber.com/m_95163505/f_/key_victor//tm.htm#95180548 bu bile yeter bide monster forumlarına bakın. neredeyse vıctoru inceleyen teknoloji editörü yok ama monster 10 dan fazla editör incelemiş. ve şu saniyelerdede vıctorun sitesi açılmıyor kaliteden mi aşırı yüklenmeden mi

İs o marka yada bu marka noktasina bu şekilde getirmek istemiyorum. Su ana kadar da zaten bahsettiğiniz marka hakkında sizin yorumunuza cevap haricinde de yazmadim.
    Biz Victor olarak henüz 1 yasimizi doldurmadik ama belirttiginiz marka 10 yasinda yani daha fazla kullanicisi ve yorumlayani olması da doğal.
    Bizim için en önemli nokta kullanicilarimizin memnuniyeti ve bu noktada da sanirim simdilik basariliyiz. Elimizden geldiği kadar tüm kullan içi ladini ala tek tek ilgilenmeye calisiyoruz.
    Bu bizim için yuzun soluklu bir yaris ve bu yarisi en kaliteli ve en iyi olarak kazanmak icin gerekli finans, is ortagi ve teknik kapasiteye de sahibiz. İyi olan kazansin diyoruz:) Bakarsiniz boynu kulagi gecer :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Viktor 20 yıllığız diyebilir ama daha yeni duymaya başladık birde ön ödemeli kampanya başlıklarını inceleyin gibi diğer markaları ti'ye alma çabasındalar.Üslupları hoşuma gitmiyor ve pc kombinasyonlarını bütçeyi düşük tutmak amacıyla yapıyolar bana göre oyun oyanaycaksanız en iyisini istersiniz ikisindedeki parçaların test sonuçlarına bakın hangisi daha iyi performanslıysa onu seçin

Kimseyi ti te alma cabasi içerisinde değilim. Kendimce yapilmis bence gereksiz ve marka hayranligina dayanan ve yanlis yonlendiren bir yorumabir bilgilendirme yapiyorum. Bir markayi begenmeye bilirsiniz, tavsiye etmeye bilirsiniz bunun nedenlerini de yazar aciklarsiniz. Buna karsi verecek cevabim aciklamam var ise ben de cevaplarim. Belirttiğim şeyler de bu forumda birçok kişi tarafından belirtilmiş, problem olmuş şeyler. Zaten bundan önce de boyle bir yorum yapmadim.

• peki birşey sormak istiyorum. Victor markasini neden tercih edelim. İnternette ürünü araştırmak istersek herhangi bir inceleme yok. Kasa kalitesi desek inceleme yok. Oyun performansı desek yine inceleme yok. İsinma problemi yasatir mi diye aklimizda soru işaretleri biraksa bununla ilgili veriler yine yok. Bence forumda aktif olmanin yanindia detayli testler yapip bunlari objektif olarak yayinlamaniz lazim. Sirketiniz hakkında kafama takilan bir problem vardi aramistim fakat tatminkar bir tavir alamadigimida belirtmek isterim.

quote:

quote:

İyi de Victor hem i7 4710MQ işlemcili hem de 17" çift bölmeli sırt çantası hediyeli hem de 2466TL (Gördüğüm kadarıyla sizin tavsiye ettiğiniz marka ve model 2599TL)
    İsteyen istedğini alsın tabii de %100 aynı olan platform için ben gene de hatırlatayım dedim.

Arkadaşım bu arada oynayacağın oyunlar için GTX 860M fazlasıyla yetecektir ama ben sen yerinde olsam G601'i de bakardım açıkçası oynadığın oyunlar online aslında GeForce 840M bile işini görebilir ancak ihtiyacı biraz daha geniş kapsayacak şekilde düşünülürse GTX 850M de bir alternatif. 17.3" Full HD ekran GTX 850M yine ışıklı klavyesi de mevcut.

İnceleme için aşağıdaki linki referans alabilirsin. Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmasın GTX 860M, GTX 850M den daha iyidir oyunları Ultra ayarlarda daha rahat oynatacaktır sadece ihtiyacını karşılayacağını düşündüğüm alternatif bir model öneriyorum.
    GTX 850M ve GTX 860M farkını dahttp://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html linkinden inceleyebilirsin. Oyunlardaki fps değerlerini bu tabloda mevcut, sold kutucuklardan incelemek istediğin GPU lari seçip üstten restricte basarsan daha rahat görürsün.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W670SJQ-Nexoc-M731-Barebones-Notebook.115290.0.html
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html

%100 aynı platform derken. Aynı bilgisayarı farklı isimler altında yapıyoruz mu diyorsunuz?

%100 ayni platform derken %100 ayni platform :) Clevo dan gelen platform ayni yani. Tek değişiklik ekran ve wireless olabilir ama ekran full hd mat ikisinde de onlarda ayni. Victor daki wireless İntel 7260N diğer markayi bilmiyorum ama gerisi aynidir.

başka bi konuda bu konuşma geçti arkdaşlar monster da ne görüyorsanız aynı pc burada bence sadece firmanın güvenilirliği ve hangisi ucuz meselesine döndü mesele sanırım :)

freedos linux ayrımı yapıyorsanız bilemem tabi ama

oyun severler için bi artı var victor da w7 driverları da var yanlış okumamışımdır umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

peki birşey sormak istiyorum. Victor markasini neden tercih edelim. İnternette ürünü araştırmak istersek herhangi bir inceleme yok. Kasa kalitesi desek inceleme yok. Oyun performansı desek yine inceleme yok. İsinma problemi yasatir mi diye aklimizda soru işaretleri biraksa bununla ilgili veriler yine yok. Bence forumda aktif olmanin yanindia detayli testler yapip bunlari objektif olarak yayinlamaniz lazim. Sirketiniz hakkında kafama takilan bir problem vardi aramistim fakat tatminkar bir tavir alamadigimida belirtmek isterim.

Öncelikle şunu belirteyim 7 serisi ürünler hakkında bazı incelemeler oldu zaten sitede de linkleri var.

8 serisi ürünler hakkında da olacak, ürünler daha yeni piyasaya sunuldu ve incelemelerin olması vakit aliyor. Ayrıca diğer birçok konuda belirttiğim gibi Victor olarak Custom Gaming PC yapısında hizmet veren diğer uluslararası markaların tedarik ettiği kaynakları kullanıyoruz (zaten 2 tane var ve bizimkisi Clevo) Dolayısı ile ürüne ilgi duyan insanlar için Notebookcheck.net'teki aynı platformun detaylı incelemeleri ve videoları ile şu an için yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çok yakında G301 incelemeleri birçok websitesinde yer alacak, sonrasında G501 ve G601 olarak seri devam edecek.

Şu an için bu noktada zayıfız, doğru ama hızlı bir aksiyon sonrasında ürün incelemerine net ulaşabileceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi de Victor hem i7 4710MQ işlemcili hem de 17" çift bölmeli sırt çantası hediyeli hem de 2466TL (Gördüğüm kadarıyla sizin tavsiye ettiğiniz marka ve model 2599TL)
    İsteyen istedğini alsın tabii de %100 aynı olan platform için ben gene de hatırlatayım dedim.

Arkadaşım bu arada oynayacağın oyunlar için GTX 860M fazlasıyla yetecektir ama ben sen yerinde olsam G601'i de bakardım açıkçası oynadığın oyunlar online aslında GeForce 840M bile işini görebilir ancak ihtiyacı biraz daha geniş kapsayacak şekilde düşünülürse GTX 850M de bir alternatif. 17.3" Full HD ekran GTX 850M yine ışıklı klavyesi de mevcut.

İnceleme için aşağıdaki linki referans alabilirsin. Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmasın GTX 860M, GTX 850M den daha iyidir oyunları Ultra ayarlarda daha rahat oynatacaktır sadece ihtiyacını karşılayacağını düşündüğüm alternatif bir model öneriyorum.
    GTX 850M ve GTX 860M farkını dahttp://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html linkinden inceleyebilirsin. Oyunlardaki fps değerlerini bu tabloda mevcut, sold kutucuklardan incelemek istediğin GPU lari seçip üstten restricte basarsan daha rahat görürsün.

http://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W670SJQ-Nexoc-M731-Barebones-Notebook.115290.0.html
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html

%100 aynı platform derken. Aynı bilgisayarı farklı isimler altında yapıyoruz mu diyorsunuz?

%100 ayni platform derken %100 ayni platform :) Clevo dan gelen platform ayni yani. Tek değişiklik ekran ve wireless olabilir ama ekran full hd mat ikisinde de onlarda ayni. Victor daki wireless İntel 7260N diğer markayi bilmiyorum ama gerisi aynidir.

başka bi konuda bu konuşma geçti arkdaşlar monster da ne görüyorsanız aynı pc burada bence sadece firmanın güvenilirliği ve hangisi ucuz meselesine döndü mesele sanırım :)

freedos linux ayrımı yapıyorsanız bilemem tabi ama

oyun severler için bi artı var victor da w7 driverları da var yanlış okumamışımdır umarım

Açıkçası işin bu noktaya gelmesi üzücü, iki firma da Custom Gaming PC - Özelleştirilebilir Oyun Bilgisayarı noktasında hizmet vermeye çalışan yerel markalar. Ürün platformları aynı olsa da kullanılan bileşenler, yapılandırma, hizmet kaliteleri birbirinden farklı olacaktır. Önemli olan aralarındaki rekabet yada dayanışmanın Türkiye'deki özelleştirilebilir oyun bilgisayarı noktasına gelişimde bulunması, şirketlerin kalitelerinin artması ve bu firmalar tarafından sağlanan yüksek teknolojili ürünlerin, Ultrabook işlemcili ama 840M grafik işlemcili garip hibrit yapılar karşısında daha popüler ve bilinir olmasıdır.

Bu arada evet, biz platformlarımız ile standart gelen Windows 8 sürücüleri yanında Windows 7 ve Windows 8.1 sürücülerini de DVD olarak kullanıcılara sağlayabiliyoruz.

• @Victor Gaming Machine Yeni konu açmaya gerek duymadan buradan sorayım. Bünyenizde kaç eleman çalışıyor ? Bu kadar adam var ben dahil almamasının tek nedeni belki de makineleri inceleyememiz. Amatör olarak bile bir sürü kişi youtube'da incelemeler yapıyor. Bunun yanında Devasa teknoloji siteleri var. Tamam Halihazırda zaten tek ürün incelemeniz var ama açıkçası bu bana yetersiz ve tarafsızmış gibi gelmedi özellikle HWA için söylüyorum.

Isınma testleri, yüksek ayarda obejktif olarak oyun testleri, benchmark testleri vs yapılması zor değil. Tripot + Kamera ile çok rahat yapılabilir. Eğer bu işler için zamanınız yoksa yollayın almak isteyenlere. Ben istanbulda değilim, istanbula yakın da değilim maalesef. (burada bedava yollayın demiyorum Alacaklar için çeşitli satış metodları geliştirebilir. Atıyorum herhangi bir tanıtım ürününü yollarsınız, yarı fiyatı öderiz. Baktık cihaz canavar gibi sıkıntı yok bizdeki ürünü yollayıp yerine sıfır cihaz siparişi geçerek kalan ücreti de verebiliriz. İncelemesini vs de objektif olarak forumdaki arkadaşlarımızla paylaşabiliriz. Ben ticaretçi veya muhasebeci değilim, bunları maddi yönünden düşünmeden söylüyorum. Sadece kullanıcı olarak deneyip almak istiyorum. Ha diyeceksiniz 15 günde koşulsuz iade hakkınız var, bunu kullanabilirsiniz.. Bunun gerçekleşeceğinden pek umutlu değilim açıkçası. Her firma illaki zorluk çıkarır. Manav bile sattığı portakalı geri almak istemez. Ayrıca 15 günde bilgisayarı test etmek neredeyse imkansız bence..)

Bu yazdıklarımı umarım sadece okuyup, altına tamam görüşünüzü iletiyorum gibi bir gelmez. Ya da en azından görüşümü ilettiğiniz birimin cevabını yazabilirsiniz. Çok mu uçtum bilmiyorum ama kullanımı deneyimlemek isteyen biri bile almak istediği aleti merak edip kafa yoruyorsa satış biriminin de aynı şekilde çaba göstermesi lazım diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.