Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V2.3.1 mi V1.2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır araştırıyordum sonunda monster tulpart t7de karar kılmıştım. Fakat son zamanda monster tulpar t7nin v1.2 modelini çıkardı. Daha iyi gibi görünüyor fakat amd ekran kartı beni kararsız bıraktı. Siz ne düşünüyorsunuz? Amd'nin driver güncellemelerinden şikayet eden çok kişi var. Kararsız kaldım biraz yardım istiyorum Teşekkürler şimdiden

V2.3.1:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR
    V1.2:http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465012&kat=6453&lang=tr-TR

• Oyun testlerinde AMD Radeon™ R9 M290X 256-Bit ekran kartı biraz önde gibi.. Ama her ne kadar testler öyle gösterse de bilgisayarın performansı da önemli.. Bunu da inceleme ve karşılaştırma yapmadan karar vermenin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum..Bu yüzden Monsternotebook ekibinden bu iki bilgisayar için oyun,ses, vs. karşılaştırma videolarını bekliyoruz:)
  • Hocam amdde dedigim gibi suruculerden sikayetciler sorun cikarmaz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 870M den şaşma derim ben. Çokta fark yok aralarında ama bence NVIDIA'nın yazılım desteği daha başarılı. gpu karşılaştırmalarında da bir adım önde 870M bir kaç sitede de karşılaştırdım.
    ama bu fiyata SSD koymamışlarsa o pclere yalan.
    SSD'siz bilgisayar olmamalı artık, aradaki fark muazzam. herşeyden önemli benim için. bence 870'lik alın 2 tanede msata koyun raid yapsın mis gibi.

loading süresinin önemli olduğu ya da çok oynadığınız oyunlarla windowsu SSD'ye atarsınız diğer yükleme ve oyunları arşivleri sabit diskte tutarsınız.
  • guvenxx G kullanıcısına yanıt
    Eğer öyle bir sorun varsa; Nvidia ekran kartlı olan modeli alıp, aradaki fiyat farkıyla da SSD almak daha mantıklı ;)
  • Mouse ve cantayla fiyat ayni oluyor maalesef. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxx -- 1 Temmuz 2014; 16:07:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 V20 4.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende dün mağazasına gittim 2.3.1 alcaktım ordaki personel 1.2 önerdi benchmark testini yaptık 1.2 49fps, 2.3.1 45 fps ydi.Watch dogs u test ettim mağazada 7 8 fps fark etti AC Black Flagta aynı fps ydi ama ben amd ekran kartına güvenemedim 2.3.1 aldım
  • Hocam ikisinide gorduyseniz tasarim olarak hangisi guzel?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxx -- 1 Temmuz 2014; 16:53:01 >
  • Çok sade bir tasarımı var çok düz sadeydi benim hoşuma gitmedi + olarak parmak izi okuyucu çift fan ama 2.3.1 ile aynı,birde 7 renkli klavyesi var.2.3.1 e göre biraz ağır performans olarak biraz daha iyiydi testlere göre ama hem tasarım hemde amd diye güvenip almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keine Lust -- 1 Temmuz 2014; 17:43:09 >
  • Keine Lust K kullanıcısına yanıt
    Bilgi için sağolun hocam. Aslında GTX 870m daha performanslı duruyor neden fps si daha az geldi anlayamadım. Updatelerden olması gerek. Bende tasarımı pek beğenmedim resimlerden anladığım kadar. Fanlar v.s aynı bitek parmak izi okuyucu eksik 2.3.1 de. 7 Renk olsaydı daha iyi olabilirdi. Sağolun verdiğiniz bilgiler için bende 2.3.1'de karar kıldım.

Birde eğer aldıktan sonra oyun oynadıysanız watch dogs, cod ghost gibi kaç fps aldığınızı sorabilr miyim? ultrada?
  • cod ghost u oynadım fps programı yüklemedim ama ultrada ufak bir takılma olmadı ama tahminim 35 40 altına inmemiştir .Şuan çalışıyorum akşam watch dogs u da yüklicem o zaman bilgilendiririm seni.Ve Watch dogsu mağazada oynadım 15.6 inçlik modelinde fps 23 27 civarıydı biraz kasma olayı olmuştu ultrada
  • Keine Lust K kullanıcısına yanıt
    Cok sacma geldi bana watch dogs 23 fps. Ortalama 32 fps aliniyor normalde ultrada sanorim watch dogsun son updateleri yapilmamistir.

• r9 290x 256bit kesinlikle gtx 870m 192 bit den daha iyidir.Test sonuçları ve oyun performanslarını bunu gösteriyo. Nvidia driver ları güncel evet ama driver ilede pc uçmuyo bende nvidia kullanıyorum fakat çok bi faydası olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.