Şimdi Ara

victor g801 vs monster abra7 v1.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

@Victor Gaming Machine Yeni konu açmaya gerek duymadan buradan sorayım. Bünyenizde kaç eleman çalışıyor ? Bu kadar adam var ben dahil almamasının tek nedeni belki de makineleri inceleyememiz. Amatör olarak bile bir sürü kişi youtube'da incelemeler yapıyor. Bunun yanında Devasa teknoloji siteleri var. Tamam Halihazırda zaten tek ürün incelemeniz var ama açıkçası bu bana yetersiz ve tarafsızmış gibi gelmedi özellikle HWA için söylüyorum.

Isınma testleri, yüksek ayarda obejktif olarak oyun testleri, benchmark testleri vs yapılması zor değil. Tripot + Kamera ile çok rahat yapılabilir. Eğer bu işler için zamanınız yoksa yollayın almak isteyenlere. Ben istanbulda değilim, istanbula yakın da değilim maalesef. (burada bedava yollayın demiyorum Alacaklar için çeşitli satış metodları geliştirebilir. Atıyorum herhangi bir tanıtım ürününü yollarsınız, yarı fiyatı öderiz. Baktık cihaz canavar gibi sıkıntı yok bizdeki ürünü yollayıp yerine sıfır cihaz siparişi geçerek kalan ücreti de verebiliriz. İncelemesini vs de objektif olarak forumdaki arkadaşlarımızla paylaşabiliriz. Ben ticaretçi veya muhasebeci değilim, bunları maddi yönünden düşünmeden söylüyorum. Sadece kullanıcı olarak deneyip almak istiyorum. Ha diyeceksiniz 15 günde koşulsuz iade hakkınız var, bunu kullanabilirsiniz.. Bunun gerçekleşeceğinden pek umutlu değilim açıkçası. Her firma illaki zorluk çıkarır. Manav bile sattığı portakalı geri almak istemez. Ayrıca 15 günde bilgisayarı test etmek neredeyse imkansız bence..)

Bu yazdıklarımı umarım sadece okuyup, altına tamam görüşünüzü iletiyorum gibi bir gelmez. Ya da en azından görüşümü ilettiğiniz birimin cevabını yazabilirsiniz. Çok mu uçtum bilmiyorum ama kullanımı deneyimlemek isteyen biri bile almak istediği aleti merak edip kafa yoruyorsa satış biriminin de aynı şekilde çaba göstermesi lazım diye düşünüyorum.

Üstadım üstteki cevapta da belirtmeye çalıştığım gibi bu noktada kesinlikle haklısınız, gerekli aksiyon planları da oluşturuldu ve incelemeler yakın zamanda birçok websitesinde olacak.
    Tabii aynı zamanda Eylül ayında startını vereceğimiz sizleri tatmin edecek iki projemiz daha var.

Bu arada 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınız konusunda neden endişeleniyorsunuz ki ? Düşünsenize biri çıkıp bu forumdan"Ben parasını ödedim internetten Victor aldım sonra beğenmedim iade etmek istedim, almadılar.Zorluk çıkardılar" dese ne olur ?
    Ayrıca bu kanun. Bunu belki ufak, ithalatı olmayan 5-10 kişilik firma yapabilir ama bunu büyük düzenli ithalatları olan, devletin ihalelerine katılan anonim şirket düzeyinde bir firma yapamaz Zaten böyle de bir risk almaz, almayız. Ürün bana hasarsız ve eksiksiz geldikten sonra neden almayayım ? Bayi olsa malini iade etmek istese almayacak mıyız ? ki zaten iade etmek isteyen son kullanıcılardan da alıyoruz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbvb -- 29 Ekim 2014; 20:57:29 >
    http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ênigma -- 22 Ekim 2014; 4:22:01 >

Ya şu Türkler süper ya. Yani yabancıların kendilerini kasmalarına hiç gerek yok. "Direk olarak aynı ürüne 500TL vermelisin çünkü bu marka, Victor ile daha çok sorun yaşarsın (ki bu delili olmayan bir tez bir sav olmasına rağmen ısrarla sadece bu söyleniyor)" diyebiliyor ve bunu söylerken de gayet rahatlar yada Full HD ekranı olmayan, genişleme imkanı kısıtlı Asus içinde "Asus'u tek geçerim" "Victor alma Asus al" Neden? Doğru düzgün bir cevap yok.

Oysa kağıt üzerinde herkes milliyetçi, herkes paramızı yurtdışına kaptırmaktan şikayet ediyor, herkes neden çöp teknoloji Türkiye ye geliyor, herkes neden Türkler marka çıkaramıyor geyiği çeviriyor. Alın size nedeni, aha burada.
    Sen aynı ürüne 500TL daha fazla çünkü bu marka dersen, aynı paraya Full HD yerine HD al dersen. Bunu adamın şirketinden çok savunursan, böyle olur zaten.

Yanlış anlaşılmasın ürün aynıdır ama aynı fiyattır. Ürün aynı teknolojidir ama aynı fiyattır. Burada ben gene iyi bir Türk markası ise gene de bir şans vermeyi düşünebilirim yada uluslararası markayı tercih edeni anlarım, hak da veririm ama durum öyle değil burada. Durum daha farklı.

• Arkadaşlar inceleme yaparken isimleri bir kenara bırakın. Mesela Asus bilgisayarın adı mahmut hacı efendi bilgisayar olsa yine aynı şeyi der misiniz ? tabiki demezsiniz. olay biraz isim yapma vs. neyse şimdi ben elektrik eletronik mühendisi olarak şuna bakarım. ısınma sorunu var mı ? kasa kalitesi ? parça kalitesi ? gelin iki bilgisayarı da kullanan arkadaşlar onu bunu kötülemek yerine dürüstçe bir inceleme yapsın iki bilgisayarı da incelesin. biz de buna yorum katalım ne dersiniz ? lütfen Türkiye'nin en büyük problemi olan birilerini kötülemeyi bırakın.

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Evet üstad, o yüzden G801 ile aynı olan P27 alıp ona 500TL fazla para vermelisin :P

Ya şu Türkler süper ya. Yani yabancıların kendilerini kasmalarına hiç gerek yok. "Direk olarak aynı ürüne 500TL vermelisin çünkü bu marka, Victor ile daha çok sorun yaşarsın (ki bu delili olmayan bir tez bir sav olmasına rağmen ısrarla sadece bu söyleniyor)" diyebiliyor ve bunu söylerken de gayet rahatlar yada Full HD ekranı olmayan, genişleme imkanı kısıtlı Asus içinde "Asus'u tek geçerim" "Victor alma Asus al" Neden? Doğru düzgün bir cevap yok.

Oysa kağıt üzerinde herkes milliyetçi, herkes paramızı yurtdışına kaptırmaktan şikayet ediyor, herkes neden çöp teknoloji Türkiye ye geliyor, herkes neden Türkler marka çıkaramıyor geyiği çeviriyor. Alın size nedeni, aha burada.
    Sen aynı ürüne 500TL daha fazla çünkü bu marka dersen, aynı paraya Full HD yerine HD al dersen. Bunu adamın şirketinden çok savunursan, böyle olur zaten.

Yanlış anlaşılmasın ürün aynıdır ama aynı fiyattır. Ürün aynı teknolojidir ama aynı fiyattır. Burada ben gene iyi bir Türk markası ise gene de bir şans vermeyi düşünebilirim yada uluslararası markayı tercih edeni anlarım, hak da veririm ama durum öyle değil burada. Durum daha farklı.

Bravo aynen katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ênigma

ssd si de olsun, gücü de tam olsun dersen şunu incele bro. Victor pek tanınmadığı için ürün alındıktan sonra problem yaşama ihtimali, bilinen markalara oranla yüksek olur.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

Aynı özellikler gram farkı yok victor 701 de fiyat 2500
    Tam bin lira fark var. Ekranından ses sistemine kadar aynı. Baya düşünüyorum victor u. Multimedia odaklı ama belki oyun oynarım mantiginda alacağım pcyi. Multimedia için veya aşırı internet kullanımı için ( mesela aynı anda 50 sekme gibi ) victor 701 i7 4710mq Gtx860m 120 gb ssd 1tb 7200 rpm hdd. Full hd mat ekran 2500 tl civarı benim için gereksiz israf mi olur. Bu pc lerin ömürleri 5 seneyi bulur mu?

Ayrıca merak ettiğim normal internet ve film icin kullanımda fan sesi var mıdır. Teşekkür ederim. .
    • KiA Sportage GT-Line Prestige T-GDI - 4x4 177hp Otm.

• Hocam merhaba G801 modelinin driver dvdsini yada driverlarini nerden bulabilirim windows 10 64bit için
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.