Şimdi Ara

vicdan azabı çekiyorum :( 8 yıllık hort içerir :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bi kızla tanışmıştım 2.5 sene önce dershanede önceleri çok bişiy hissetmiyordum ona karşı ama onu tanıdıkça yakınlaşmaya başladım ve aşık oldum sonunda.. daha sonra açıldım kıza ama kız beni arkadaşı olarak gördügünü söyledi ve kabul etmedi... ben hala aşıktım ona kabullendim artık arkadaş olarakta olsa onla konuşmak yetiyordu bana.. aradan zaman geçti felan artık dayanılmaz bi hal aldı bu durum benim için ve unutmaya karar verdim onu başka çare gelmiyordu aklıma.. 2 hafta kadar hiç görüşmemiştik ne ben aradım nede o aradı beni neyse dün faceye bakınırken bi baktım müsaitsen bugün buluşalım mı dedi... bense onu unutmaya çalışıyordum birden gene aklıma giriverdi onu kırmamak için tamam buluşalım dedim bende... sonra kankam var benim ona msj attım bu kız benle buluşmak istiyo ben bıraksam o bırakmıyo peşimi gibilerinden birazda argo cümleler yazdım msjda kankama kafamda bozuktu zaten o gün... neyse kızla buluştuk normal havadan sudan konuştuk sonra kankam geldi yanımıza kız kankamı tanıyodu zaten.. sonra yemege gittik söyledik yemekleri felan kız kankamın telefonunu aldı öylesine bakmak için sonra bi baktımki kankamın msjlarına bakıyo birden suratı bozuldu kankama attıgım onla ilgili msjları gördü tabi anladım ben hemen telefonu almaya çalıştım ama görmüştü artık... hiç sesini çıkarmadı bişi söylemedi bana yemegimizi yedik ve öpüşüp ayrıldık normal bi şekilde.. kankamla başbaşa kaldık biz kesin o mesajları gördü dedik felan sonra bi baktım kız msj atmış "benle buluşmak istemedigini söyleseydin keşke rahatsız ettim özür dilerim" diye... o an yıkıldım adeta sevdigim birine bunu yaptıgım için çok utandım kendimden nolursa olsun o mesajları yazmamalıydım.. vicdanım hiç rahat degil arkadaşlar özür diledim msjlarla felan ama cevap atmadı hiç.. zaten hakta veriyorum sonun kadar ona... ama dünden beri vicdanım sızlıyo adeta uyuyamadım hiç dünden beri.. bi akıl verin bana nolur çok kötü hissediyorum gerçekten kendimi :( :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragen -- 15 Temmuz 2018; 22:51:10 >

• yapacak birşey yok herşeyin içine etmişsin
  • Özür vs ile uzatmasaydın keşke. Bir şey yapmadan bitirmiş olurdun. Şimdi affettirene kadar kıvranacaksın. Affedince de her şey baştan başlayacak.
  • ona bu konunun linkini ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush
    ap
    Özür vs ile uzatmasaydın keşke. Bir şey yapmadan bitirmiş olurdun. Şimdi affettirene kadar kıvranacaksın. Affedince de her şey baştan başlayacak.

napim be kardeş hala seviyorum ama yanlş yaptk kıza çok pişman oldum.. son pişmanlık fayda etmez tabi yapcak bişi kalmadı..
  • Çok kötü olmuş.Çok zor durumun.Geçmiş olsun artık.
  • Bu sefer sen buluşma teklif edebilirsin.
    Hala onu sevdiğini dürüstçe söylersin, onu unutmaya çalıştığını bir türlü beceremediğini;
    bu buluşmanın seni daha da yıpratacağını vs. Kız heralde sen ona seni seviyorum dedikten sonra bile seninle buluşmak istiyorsa (arkadaşça) anlattıklarını anlar. Ama cidden bir yandan da zor durumda kalmışsın. Geçmiş olsun.

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapıcak bir şey yok zamanla alışırsın şimdi olay tazeye ondan kendini kötü hissediyosun 1-2 güne atlatırsın.
  • saolun görüşleriniz için Allah kimsenin başına vermesin böyle bir olay.. heran aklıma geliyo yaptıgım hata ve her defasındada daha çok kahroluyorum ne diyim olmuşla ölmüşe çare yok derler ama beni affetse bile ben asla affetmicem kendimi bunu yaptıgım için...
  • Azap çekmesi gereken o, sen değilsin... Tam kendini kaptırdığın bir sırada kendini sana yeniden hatırlatıyor ve sonrasında da duygu sömürüsü yapıyor. Biraz da karşı tarafın kusurunu gör.
  • kankana sırf artislik olsun diye mi öyle bir mesaj attın, hani kızları peşimden koşturuyorum havaları vardır ya...

neyse, olan olmuş ama bu saatten sonra kıza onu unutturamazsın bence.
  • Özür dile seni o kadar seviyorum ki de aşınla gurum karşı karşıya geliyo v.s. egolarını tatmin ettiğini söyle.
  • Yanlışlıkla bu konunun linkini at salak olduğuna iyice inanır ama hiç değilse sevdiğini de anlar. Eğer böyle bir şey yapacaksan da söyle bu mesajımı sileyim. Hatta böyle bir şey yapacaksan yepyeni bir konu aç aynı içerikle biz de ona göre cevaplar yazalım. Yardımda sınır yok.
  • Tam olarak ne yazdın o bozuldugu mesajda ona göre bi cevap yollayalım
  • Arkadaşlar konuyu hortlattım ama önemli gelişmeler var ve yine sizin görüşlerinizi alim dedim.. şimdi konunun başında yazdığım bu kötü olaydan sonra ben bu kıza özür dilemek için msj atmıştm ve bana cvp vermedi demiştm.. baktm cevap vermio son bi msj attm buna ve ben sana karşı büyük bi hata işledim ve sende neyim varsa sil ve unut gitsin beni die msj attım ben buna.. sonra bu msjdan bi kaç gün sonra baktım ki beni faceden silmiş.. artık tamam dedim bende ve yoluma bakmaya karar verdim 10-15 gün geçti aradan ve ben yine dayanamadım çünkü hala seviyordum onu başka bi face açıp buna msj attm ordan sırf onla konuşabilmek için.. tabi hemen benim oldugumu anladı ve bana faceden msj attı dediki bana başka bi faceden msj geliyo onları sen mi atıyosun dedi bende düşündüm ve en iyisi sölim dedim evet dedim ben attm senden vazgeçemiyorum seviyorum seni dedim biliyorum sen beni arkadaş olarak görüyosun ama benmde yapıcak bişeyim yok engel olamıyorum dedim kendime.. sonra oda bana, ona sil gitsin her şeyimi ve unut gitsin dediğimi hatırlattı ve bana yardımcı olmak için beni sildiğini ve artık yapıcak bişeyinin olmadığını söyledi… ben gene hayal kırıklığına uğramış bi şekilde kaldım.. cevap atmadım ona ve artk bu sefer onu hatırlamamaya ne olursa olsun kendimi zorlamaya kısacası sevgimi kalbime gömmeye karar verdim… aradan 1.5 ay süre geçti onu unutamamştım ama alışmaya başlamştım artık onsuzluğa hiçbir şekilde onu bu sürede aramadım yada msj felan atmadım oda aynı şekilde hiç aramadı beni… artık tamam dedim belki unutamamştm ama artık alışmaya başlamıştım diyodum gerçektende böyleydi.. ama 2 gün önce yani tam 1.5 aydan sonra akşam saatlerinde msj geldi telefonuma ve bi baktım o msj atmış.. şok oldum tabi msjı görünce elim ayagım boşaldı bi an.. gerçekten son konuşmamızdan sonra birdaha beni soracagını hiç zannetmiyodum ama msjı gördüm ve şok oldum.. heralde yanlışlıkla attın msj dedim ona ve oda hayır dedi isteyerek attm dedi.. bende şaşrdım dedim hiç beklemezdm msj atcagını dedim… sonra öle konştuk felan beni silmeyi denedigini ama yapamadıgını unutamadıgını ve beni özledigini söyledi… gerçektende ben ona açılmadan önce aramız çok iyiydi onla.. bütün bu olaylar ben açıldıktan sonra olmuştu zaten.. nyse işte konuştuk felan ve bana aynen şu msjı attı “sen hayatımda tanıdığım, hayatıma girmiş en değerli erkeksin ve en önemli insansın” die msj attı benim ona aşık oldugumu bildiği halde bana bu msjı attı bnde teşşekkr ederim felan dedim.. napıcagımı şaşrdım arkadaşlar ya ne olur bi akıl verin bana… ona aşık oldugumu bildiği halde böle msj atması ilginç değilmi napmalıyım yardım edin lütfen çok uzun oldu yazı ama napim olaylar bundan ibaret işte görüşlerinizi bekliyorum.. o msjı gene arkadaşlık duygusuylamı attı yoksa bana karşı duygularnda herhangi bi degişiklik oldumu bunu merak ediyorum.. git açık açık sor diceksiniz belki ama o kadar şey yaptımki artık cesaretim kalmadı ona bişey sormaya… görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmek için girmeyin konuya ciddi cevaplar yazmanızı bekliyorum…

• Amacın ne diye açık açık sorsaydın. Biraz ağırdan al.
  • 29 tehmuz -15 ekım hortlama bolum 1 :D
  • konu dısı özel oldugundan cıddı bır onerı olması ıyı olur

Hocam bu kız senı sılemıyorsa ya cok derin arkdaslıgı var sende yada senın değerını senın eksıklıgınde cok fark ettı işi aşa vurmus olabılır bu mesjdan sonra ona bır döktur ona onu unutamadıgını gece gunduz onu dusundugu uyuyamadı dısarı bıle o olmadan cıkmanın anlamsız oldugunu vb vb ona cok buyuk deger verdıgını anlat onu hıc bır zaman kırmak ıstemedıgını vb vb soyle daha sonra o cankin olmadan 1 e 1 bır gun ayarla ıyı bır plan yap ona kucuk jestler yap sonundada gozlerıne bak kıkırdıyorsa gonlu var yok eskısı gıbı ıse halla arkdasındır

Şahsi onerımdır sonuçlarında dogabılıcek herturlu maddı manevı zarardan sorumluluk kabul etmem ona göre

• yaslarınız kac?

dalga gecmek ıcın sormuyorum ona gore yorum yapıcam
  • Bence kız umduğunu başkasında bulamamış ve seni son çare olarak görüyor. Ezme sırası sende artık.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.