Şimdi Ara

Vi' mi Sejuani' mi alsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler başlık bu hangisinin oyun taşıma kapasitesi yüksektir ,+ yönleri - yönleri falan filan açıklarsanız iyi olur . Şimdiden teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swe Parckles -- 7 Ekim 2013; 15:38:23 >

• Bana göre Bol CC + Tankly + AOE Ulti Sejuani diyorum.
  • Takımın aşırı mal değilse sejuani oyun kurtarır. Elohell de kimse tank oynamak istemez ama tankı olan takım her zaman öndedir. Seju al oyun kazan yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vi der giderim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Bana göre Bol CC + Tankly + AOE Ulti Sejuani diyorum.

Tamam bu sözler ile direk Sejuani alıcam . Peki Solo top oynanır mı ?
  • Bekleniyor.
  • Solo oynicaksan vi. jungle de seju. Tabii ikiside jungle de daha iyi ama ille solo oynicaksan vi al bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    vla mi kennen mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vi
  • sejuani.

• Vi ofc my friendo. Rehberime göz atabilin şöyle birşey var baştan sağma yazmıyım. Vi single target herosu. Yani karşıda ki bir apc yada adc i oyundan cıkarır saniyesinde. Seju ise daha cok aoe olduğundan takımın dmg vurması ve focusu önemli. Yani bunlara göre seçim yap bana göre tabi ki Vi hem eğlenceli hem süper gank atabiliyor.
  • seju ile ormanı temizlerken kanser olma ve cj yeme ihtimalin var. oysa vi ile hızlıca temizleyip bol bol gank atabilirsin.
  • Vi alırsam bana özel olarak yardım edicek misin
  • seju

• Sejuani. Ap jungle runelarla baslayip early game i rahat gecebilirsen late de yardırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyponsoinage -- 7 Ekim 2013; 16:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

seju ile ormanı temizlerken kanser olma ve cj yeme ihtimalin var. oysa vi ile hızlıca temizleyip bol bol gank atabilirsin.

Aynen biraz yavaş temizliyor :D
  • Sejuani sakın alma. Böyle dandik bi karakter olamaz. Direk çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xallez -- 7 Ekim 2013; 16:16:01 >
  • attack speed rünleriyle sejuani hızlı temizler ormanı.Ve ccleri yeter o ulti tf çevirtir oyun sonu skilleri de iyi vuruyo. Vi ise full tank kasılsa bile güzel bir damage var.karşı ad carryi hemen tf dan düşürebilir.(seju herkesi düşürür orası ayrı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swe Parckles

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Bana göre Bol CC + Tankly + AOE Ulti Sejuani diyorum.

Tamam bu sözler ile direk Sejuani alıcam . Peki Solo top oynanır mı ?

Early'de biraz Mana hungry bir champ olabiliyor , Jungle için Rangely Q'suyla daha viable diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xallez

Sejuani sakın alma. Böyle dandik bi karakter olamaz. Direk çöp.

Alın bunu burdan

• vi jungle da akıyor doğru ellerde hızlı da dönüyor ganklerde kill %95 seju da aynısının domuza bineni tipini beğendiğini al pişman etmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.