Şimdi Ara

Vga HDMI Kablo İle Pc'yi Televizyona Bağlamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
26.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir ucu hdmi bir ucu vga olan kablo ile bilgisayarı lcd televizyona bağlamak istiyorum fakat tv'de görüntü oluşmuyor..Hem netbookta hem de notebookta denedim, tv'de ilgili hdmi çıkışını seçiyorum ama pc'den görüntüyü aktarmıyor.Sorun neden kaynaklanıyor olabilir acaba ?

Notebook için iki ucu hdmi olan kablo ile bağlayabiliyorum televizyona ama netbook'ta hdmi çıkışı olmadığı ayrıyetten için hdmi vga kablosu aldım.Ama bunda görüntüyü aktarmada başarılı olamadım..Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

PC'nizi HDMI Kablosuyla Televizyona Bağlama

PC'nizi bir HDMI kablosu kullanarak televizyonunuza bağlayarak daha büyük bir ekranda görüntüleyebilir, oyun oynayabilir veya film izleyebilirsiniz. Bu işlem, aşağıdaki adımları izleyerek basit bir şekilde yapılabilir:

Gerekli Malzemeler:

• HDMI kablosu
    • HDMI bağlantı noktasına sahip televizyon
    • HDMI bağlantı noktasına sahip PC

Adımlar:

1. HDMI kablosunu PC'nizdeki HDMI çıkışına bağlayın.
    2. Diğer kabloyu televizyonunuzdaki HDMI girişine bağlayın.
    3. Televizyonunuzu açın ve HDMI girişine geçin.
    4. PC'nizi açın ve görüntü ayarlarınızı kontrol edin. Ekranı televizyonunuza yansıtacak şekilde yapılandırın.

Sorun Giderme:

• Görüntü gelmiyorsa, kabloların doğru şekilde bağlandığından emin olun.
    • Hem PC'niz hem de televizyonunuzun açık olduğundan ve doğru giriş kaynağına ayarlandığından emin olun.
    • Farklı bir HDMI kablosu veya HDMI bağlantı noktası kullanmayı deneyin.
    • PC'nizdeki grafik sürücülerinizi güncelleyin.

PC'nizi televizyonunuza HDMI kablosuyla bağlamak, daha büyük bir ekranda içerik görüntülemenizi, eğlence deneyiminizi geliştirmenizi ve çok yönlülüğünüzü artırmanızı sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bazı notebooklarda görüntüyü tv ye aktarmak için tuş kombinasyonu kullanılıyor... Notebook'unuzun markası ve modeli nedir.
  • windows grafik özelliklerinden ikinci ekranı tv olarak ayarlayıp varsayılan ekran yapmalısınız.
  • windows 7 isletim sistemiyse shift windows ve p tuslariyla hilzi ekran degistirmeyi kullanabilirsiniz yada FN + f tuslarinin uzerinde yazar ekran resmi olacak o tusa basarak da degistirebilirsiniz
  • Arkadaşlar fn ve f tuşlarıyla ekranı tv'ye aktarmayı denedim ama olmadı.Notebook'um lenovo marka netbook'um samsung marka.
  • kabloyu pc`ye baglayip restart edersen goruntunun gelmesi lazim
  • Ben de aynı sorunu yaşıyorum yazılan her şeyi yaptım ancak çözüm bulamadım yardımcı olacak var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.