|
bilgisayarımda sıkça bu hatayı almaya başladım. neredeyse hiçbir oyuna giremiyorum. bilgisayar ya hata verip masaüstüne dönüyor, ya kitleniyor ya da Mavi Ekran hatası veriyor. sadece oyunlarda değil, internette bile dolaşmak mümkün olmuyor. nadiren de olsa bazen normal çalışıp sorun yaşanmıyor. ama bu aralar iyice kafayı yedi diyebilirim. sistemim; ryzen 7 3700X - 32GB RAM T-Force - MSI B550I GAMING EDGE Wi-Fi - Evga 980ti ürünlerden ekran kartı hariç diğerlerini birkaç ay önce aldım. ekran kartını da yaklaşık 5 yıldır felan kullanıyorum. hiç sorun çıkarmamıştı. diğer ürünlerinde çıkarmaması lazım ama anlamadım gitti. mavi ekran görüntülerini ekliyorum. Minidump dosyalarını da Google Drive'a attım, herkese açık linkini ekliyorum (fotoların altına attı linki) yardımcı olursanız çok sevinirim Minidump dosyalarını açmayı bilmiyorum, açsam da anlamam gerçi ![]() ![]() MiniDump - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1l2xWifulX_dKsavSylLy27FHZAWZqHBH?usp=sharing |
![]() Her imza mı kural dışı olur arkadaş? nasıl bir forumdur burası her şey politik her şey yasak, biraz özgürlük biraz ferahlık... battlenet ID: Ger0nim0#2326 - Steam&Origin: Ger0nim0_86 - in DH since 2006
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler