< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinocan Gökçek -- 18 Haziran 2021; 20:38:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Veysi (Veyis) Ateş - İsmail Saymaz | HalkTv Yayını (Sezgin Baran Korkmaz Yayına Bağlandı)

-
-
Kovulmuştu zaten neyin şovu bu.
Utanmazlar.
-
“daha fazla tartışma odağı olmamak”
-
Ulan işinize gelince Sözcü'ye, Cumhuriyet'e, Halktv'ye sallarsınız ama hepiniz de buralara açıklama yaparsınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne anlatmaya gidecekse halktv e görende herkesi ifşa edecek sanar :))))
-
Süslü bakanımız gibi konuşur geçer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aradım ama öyle demek istemedim o yanlış anlamış der en fazla.Ne diyecek evet rüsvet mi istedim dicek dese bile yine özışık kardeşler gibi kimsenin haberi yoktu ne emniyetin ne yargıda adamım var ben onların ismini kullandım sadece kendim için istedim para der
-
Bir bık anlatmaz.Süleyman gibi de aklandım sanar.Bir süre piyasada olmaz sonrasında ekranlara çıkmaya başlar.
Türkiye'de her şey olabilirsin ama rezil olamazsın.
-
10 milyon euroyu Gılışdar adına istedim derse hiç şaşırmam. !
-
A haber de tartışsalar on nomero olurdu
Geçen peker video kaydı attı hocam izlemedin mi? Malum partililer bile o kanala çıkmak istemiyormuş
En tarafsız kanal halbukim ,hiç yalama yıkama yapmıyor,diğerleri gibin yandaş değil,tarafsız haber ,A.Maber
halk tv yi izlememem için bir neden daha. koca medyada bir tane adam gibi kanal var oda tele1 gerisi çöp
-
Halk Tv de umumi çamaşır makinesi gibi olmuş. Donuna sıçan bu kanalda yıkatıyor.
Program başladı ve bomba şeyler söylüyor adam.
İsmo bu sefer çalışıp gelmiş güzel köşeye sıkıştırıyor.
montajjjjj diyor şuannnnnnnnn :))))) bu kadar kolay işte bunların işi ya
-
programda hiçbişey demeyecek adam başından belli ya :)
boşa izleyip vaktinizi yemeyin :D
Ulan işinize gelince Sözcü'ye, Cumhuriyet'e, Halktv'ye sallarsınız ama hepiniz de buralara açıklama yaparsınız. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu |
İsmail Saymaz'ı suçlayıp ''akladı'' diyenler programı akıl mantık kaideleri içerisinde izlememiş. İsmail Saymaz, Veysi Ateş'e ''YALAN SÖYLÜYORSUN, KAYDI DİNLEDİM 10 MİLYON EURO İSTEMİŞSİN.'' dedi mi? Dedi. Hangimiz bekliyorduk İsmail'in kaydı dinleyerek programa çıkacağını ve bunu söyleyeceğini ? Aklamak istese adam KAYDI DİNLEDİM YALAN SÖYLÜYORSUN der miydi? Muhalif teyzeler sizden zeki yemin ediyorum. |
A haber de tartışsalar on nomero olurdu
|
Geçen peker video kaydı attı hocam izlemedin mi? Malum partililer bile o kanala çıkmak istemiyormuş |
Halk Tv de umumi çamaşır makinesi gibi olmuş. Donuna sıçan bu kanalda yıkatıyor.
|
İsmail Saymaz şakşakçılığıymış 8 yıllık üyeliğimde yüzlerce kere ülke ve dünya gündeminde siyasi konularda mesaj yazmışımdır ilk defa bu adam(İsmail Saymaz) hakkında bir şey yazıyorum çıkıp beni İsmail Saymaz trolü ilan ediyorsun. Üstelik yazdığım şey de İsmail Saymaz'ın geçmişini övmek değil bir şey değil bugün izlediğim programdaki performansı hakkında bir yorum. 2 saat önce yayınlanmış programı kötülemek için 10 yıl öncesine gidiyorsun neredeyse....... Fikrin varsa konuş yoksa sus. Çıkarsın argümanlarını yazarsın, programda şunu şunu yaptı, şunu şunu yapmadı bu yüzden ''aklamaya çalıştı'' vb. bir şeyler dersin. Bir tane argüman sunmamışsın programla alakalı gelip insanları troll, şakşakçı ilan ediyorsun hadsiz asıl Troll sensin. |
Adamın yalan söylediği o kadar ortadaki rezilliğin dibine vuruyor.
|
Ben de bunu anlamıyorum.İnsanlar öyle bir paranoya halindeki herkesi ama herkesi hain,satılmış gibi görüyor.Yahu İsmail Saymaz bu programda sorulması gereken neyi sormadı?Her şeyi sordu.Adama yalan söylüyorsun bile dedi.SBK denen adamla mesafeli konuştu çünkü adam hırsız.Onu konuştursa hırsızı konuşturdu diyeceklerdi.Hayatında hiçbir başarısı olamayan insan müsveddeleri-internet alemi- işini hakkıyla yapan insanları karalamıyor.Hadi oradan. |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- ayse tekin
- elif can yetim
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- iş kurmak istiyorum
- iphone fiyatları artar mı
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- iphone servis yok hatası
- superonline upload hızı
- togg sıfır faiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X