Şimdi Ara

Vestel Venüs Hakkında Canlı Görüşme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Vestel Venüs %100 yerli yapımı deniliyor, olmadığı aşikar. Bende canlı destek hattına girerek "telefonu almak istiyorum" bahanesi ile bu soruyu sordum. İlk ss aldım ardından canlı görüşme hattı kapatıldı. Korunma önlemi ardıdan bu davranışları ve senelerce cahil kesimi kandırmalarından dolayı iyice sinirlendim.

Vestel Venüs Hakkında Canlı Görüşme. Vestel Venüs Hakkında Canlı Görüşme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKarka -- 9 Aralık 2014; 14:07:01 >

• %100 denildigini nereden çıkardın. Adamlar lansmanda %53 kısmının kendi yapimi oldugunu söylediler.
    Birakın artik şu vesteli kötulemeyi. Begenen alır. Ugraşmayın.
    Sanane, Banane, Bizene, Sizene????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle burası bir forum sitesi. Konuşmanıza dikkat etmelisiniz. "Sanane, bizene" değil, burada her türlü bilgi paylaşımı bulunmakta. Sizi ilgilendirmiyorsa konuya cevap vermeyin. İleri dönemlerde aldığınız bir bilgisayarın/telefonun yarısından fazlası vergi olduğunda düşüncelerinizi yazmanızı rica edeceğim. "Vestel"e bağlı kaldığınız günlerde görüşlerinizi bildirirseniz seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanKarka -- 9 Aralık 2014; 14:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Karka

Öncelikle burası bir forum sitesi. Konuşmanıza dikkat etmelisiniz. "Sanane, bizene" değil, burada her türlü bilgi paylaşımı bulunmakta. Sizi ilgilendirmiyorsa konuya cevap vermeyin. İleri dönemlerde aldığınız bir bilgisayarın/telefonun yarısından fazlası vergi olduğunda düşüncelerinizi yazmanızı rica edeceğim. "Vestel"e bağlı kaldığınız günlerde görüşlerinizi bildirirseniz seviniriz.

Forumların amacı bilgi ve fikir paylaşmak, ögrenmektir. Burası iddaa makamı degil.Siz araştırmadan burada art niyetli bi konu acarsanız bu tür tepkiler alabilirsiniz.
    Vergi konusunda suanki hükemeti eleştirmelisin. 250 dolarlik telefonu, burada 1000 liraya aldıgımız gercegini unutmayın.
    Konu vestele gelince hemen linc kampanyası.
    Begenirsin, begenmezsin sana kalmış. Ama lütfen yapilan emege saygi gösterin.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    250 Dolarlık telefonun burada 1000 liraya satılmasını öneren firma kim? Emek göremiyorum, saygı gösteremiyorum.
  • Türk üretimi ürünlere neden bu kadar düşmansınız ?
    Iphone Çinde üretilir kimse rahatsız olmaz Venüs Çinde üretilir kıyamet kopar

• Merhaba furkan kardeşim bir akıl yürütmüş ve bunu vestele sormussun ama Lütfen su soruyu kendi kendine sorarmısin acaba hangi firma bütün parçaları kendisi üretmekte ??

Samsung= Qualcomm â bağlı kalmamak için gitti exnos işlemcilerini geliştirdi amr teknolojisini kullanarak zaten kendisi ekran ve çoğu kompaneti kendisi üretiyor ama lakin note4 de sony 4 nesil camera sensoru kullandigini kabul etti ;)

Htc= Desen zaten tek yaptığı tasarlamak yazılım geliştirmek hiç bir kompaneti kendisi üretmiyor satın alıp montaj yapıyor

Lg= oda samsung yolundan gidiyor bütün komponentler kendisine ayıt ama ne yazıkki işlemci tarafında kendisinin gelistirdigi nilkin kodlu işlemcide çuvalladı ve Qualcomm â muhtaç ayrıca ram ları samsung dan tedarik ediyor ;)

Sony=Çoğu kompanet kendisine ayıt ama ne yazıktır ki islemciler Qualcomm ve şimdilerde Mtk kullanmayada başladı maliyetten dolayi

Apple=Sadece islemci grafik kartı işletim sistemi ve kasa tasarımı kendisine ayıt onun dışında hep başka firmalar üretiyor ve tedarik ediyor ;)

Çinli Bilinen Firmalar= Ne yalan soyleyim asıl hayran olunacak firmalar onlar benim gözünde taklit ile asıl firmaları geçtiler :)))

İşin özüne hangi firma olursa olsun maliyet için çinde üretmek ve cihazlarını yapabilmek için başka buralara boyun eğmek zorundadır :) Bizimkiler sadece cinlik yapıyor ama bu sana onları aşağılama hakkı vermez dimi ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Dostum benim burada takıldığım nokta yerli malı adı altında kullanıcılara milliyetçilik duygusuyla yönelmeleri. Kendi telefonlarını sattırabilmek için korunma önlemi talepleri vs vs.
  • bence alın bende var kullanuıyorum gayet gzl ve taş gibi
  • Vestel kendi halkını düdüklemeye çalışan iğrenç bir firmadır. Diğer ürünleri güzel olabilir ama telefon pazarına girmesin. Kendisine daha çok vergi indirimi isteyeceğine gidiyor diğer firmaların ürünlerine zam yapılsın diyor zaten zamlı,adını duymak bile istemem iğrendim firmadan. Moto G aynı özellikte 550 TL,Zenfone 5 söylememe gerek yok zaten. Nefret ettim bu Vestel'den 899 TL ne demektir arkadaş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle öyle. Bundan dolayı tepki içerisindeyim ama maalesef bu yönde şikayetçi olunmuyor. Babamın Fabrikası olayı var galiba.
  • vestel kurnazlık peşinde. 649 lira dediği telefon en fazla 499 lira eder. birde üstüne vergi avantajı, ayrıca devletten aldığı destekler vs. cabası. başkalarının çinden getirtip vergi+kargoı+diğer çeşitli masraflarla 499-550 lira civarına sattıkları telefonların muadilini 649'dan bize geçirmeye çalışıyorlar.
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    http://tr.investing.com/news/economy-news/vestel,-cep-telefonu-ithalat%C4%B1na-korunma-%C3%B6nlemi-i%C3%A7in-ba%C5%9Fvurdu-50484

sen devlete başvuracaksın ben telefon satamıyorum yurtdışı telefonlara ek vergi koyun diye ondan sonrada bu milletten yerli malını desteklemesini bekleyeceksiniz..edep yahu

iphone ile vesteli aynı cümlede kullandın ya aslında yorumun bittiği yerdesiniz..

• righteous@ kullanıcısına yanıt
  • Sırf haksız rekabet oluşturup bundan faydalanmak için ithal cep telefonlarına daha fazla vergi isteğiyle hükümete resmi başvuru yaparak Türk tüketicisinin daha da mağdur olmasını, daha büyük vergiler altında ezilmesini isteyen bir firmadır Vestel.

Bahsettiğim vergi başvurusundan sonra teknolojiden anlayan insanlar ve bilinçli tüketiciler tarafından Vestel'in savunulacak hiçbir elle tutulur yanı kalmamıştır.

Birazcık gözlerinizi açın arkadaşlar. Almayın, kendi halkını sömürmeye çalışıp da yerli malı diyerek sözde milliyetçilik yapan bu firmadan ürün satın almayın, aldırmayın...
  • Vestel = Çöp. Uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.