Şimdi Ara

Sim araç kitini sildim (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar replica iphone aldıktan sonra rootladım sonra gereksiz uygulamaları kaldırırken sim araç kitinide kaldırmışım.Sim araç kiti kalktıktan sonra kimseyi arayamıyorum yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

SIM Araç Kitini Silmek: Bir Yardım Rehberi

SIM araç kiti, SIM kart tepsisini çıkarmak ve yerleştirmek için kullanılan küçük bir araçtır. Genellikle yeni bir SIM kart taktığınızda veya telefonunuzu onardığınızda ihtiyacınız olur.

SIM araç kitinizi yanlışlıkla veya kasıtlı olarak sildiyseniz, panik yapmayın. Bu sorunu çözmenin birkaç kolay yolu vardır:

• Başka bir SIM araç kiti bulun: Bir arkadaşınızdan, aile üyenizden veya iş arkadaşınızdan bir SIM araç kiti ödünç alabilirsiniz.
    • Küçük bir ataş kullanın: Bir ataşın ucunu düzeltin ve SIM kart yuvasına hafifçe itin. SIM tepsisini çıkarmak için ataşı küçük bir kaldıraç olarak kullanabilirsiniz.
    • Küçük bir tornavida kullanın: Küçük bir Phillips veya düz tornavidayı SIM kart yuvasına yavaşça itin. Tornavidayı hafifçe çevirerek SIM tepsisini çıkarmak için kaldıraç olarak kullanabilirsiniz.

SIM tepsisini çıkardıktan sonra, isterseniz eski SIM kartınızı yenisiyle değiştirebilir veya tepsiyi boş bırakabilirsiniz. Tepsiyi tekrar takarken, düzgün şekilde yerleştirdiğinizden emin olun.

Gelecekte SIM araç kitinizi kaybetmemek için, telefonunuzun kutusunda veya başka güvenli bir yerde saklamak iyi bir fikirdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

internetten stk.apk bul, android sürümüne uygun olanı. sonra
    system>app dizinine kopyala. izin ayarlarını yap tamamdır.

ya da elinde cihazın rom''u bulunuyorsa system klasöründe bulabilirsin stk.apk olarak.

android sürümüne göre buradan da isteyebilirsin.

Teşekkür ederim hemen yapıyorum.Birde telefonda biraz donma oluyor donmayı azaltmak için neler yapmam gerekiyor?

• leo99 L kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:12 >
  • quote:

Replika cihazlarda donma normaldir diye düşünüyorum. Yazılımdan kaynaklıdır büyük ihtimal.
    Ayrıca virüs programı ya da benzeri uygulamalar da sebep olabilir donmaya...

henüz yeni aldım telefonu ve root dan sonra 14 uygulama sadece kaldı digerlerini sildim.ve virüs uygulaması filanda yüklemedim hızlı romlar var diyorlar bu doğrumu?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:20 >
  • quote:

Cihazına uygun rom bulabilirsen olabilir ama zannetmiyorum.

Peki kardeş teşekkür ettim.Bu arada bayramın mübarek olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:30 >
  • quote:

Rica ederim. Sağol senin de bayramın mübarek olsun

abi ben cihazina göre yani 4.2.2 ye göre stk.apk indirdim sonra system>app klasörüne atarken izin verdim.dosya kopyalanamadı diye hata verdi ne yapmam gerekiyor?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:44 >
  • quote:

Kopyalama sorunu devam ederse play store den busybox Free yükle. Uygulamayı aç netten birseyler indirecek indirdikten sonra cihazı kapat aç.

https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox

tmm tekrardan deneyecegim.

• quote:

Kopyalama sorunu devam ederse play store den busybox Free yükle. Uygulamayı aç netten birseyler indirecek indirdikten sonra cihazı kapat aç.

https://play.google.com/store/apps/details?id=stericson.busybox

şimdi stk.apk yi system>app klasorüne kopyaladım.bu defada yüklenme başarısız diyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:21:55 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:22:2 >
  • evet 644 yaptım root explorer kullanıyorum.system app klasöründe .odex uzantılı dosyalarda var.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:22:8 >
  • quote:

O zaman apk da sorun var. Stk.apk ve Stk.deoxed şeklinde 2 dosyayı kopyalaman gerekiyor. 4.2.2 olan bir romdan bulabilirsin. Yarın ben bulmaya çalışayım.

Peki abi yarın takipte olacağım.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:22:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

http://www.mediafire.com/download/hmlcdh6ja66s69y/stk.rar

dosyaları rardan çıkarıp kopyaladım ama yine uygulama yüklenmedi hatası verdi.Abi sen uğraştığın için sağol. uğraşma boşver

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.