Şimdi Ara

Vestel: Türkiye'de YouTube izleme süresi uydu yayınlarını geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel: Türkiye'de YouTube izleme süresi uydu yayınlarını geçti
    Türkiye’de TV yayınlarına ilgi düşerken dijital platformların yükselişi sürüyor. Vestel, tüketicilerin içerik tüketim tercihi hakkında bir araştırma yaptı ve YouTube izleme süresinin uydu yayınlarını geçtiğini duyurdu.

Vestel IoT ekibinin tüketici verilerinden elde ettiği analize göre Türkiye’de televizyon izleme alışkanlığı bu yaz itibarıyla önemli bir değişim yaşadı. Temmuz ve Ağustos aylarında tüketicilerin toplam izlenme süresinin yüzde 43’ünü YouTube oluştururken, uydu yayınları yüzde 36’da kaldı.

Ayrıca Bkz.iOS 26.1 Beta yayınlandı: Apple Intelligence artık Türkçe!

Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu, televizyonun geleceğinin platformlarla şekilleneceğine vurgu yaparak şu açıklamayı yaptı:

“YouTube’un uydu yayınlarını geride bırakması, televizyonun geleceğinin artık platformlarla şekilleneceğini açıkça ortaya koyuyor. Türkiye’nin bu eğilime dahil olması, televizyonun artık yalnızca yayın yapan bir cihaz olmaktan çıkıp dijital yaşamın merkezinde konumlanan bir etkileşim alanına dönüştüğünün göstergesi.”

Kaynak:https://www.cnbce.com/teknoloji/vestel-turkiyede-youtube-izleme-suresi-ilk-kez-uydu-yayinlarini-geride-birakti-h17503

• Televizyonda şuanda yaprak dökümü aşkı memnu gibi eski hala izleten diziler hariç HİÇBİR ŞEY YOK

ha bi de dmaxte 2.el krallari var onda da yeni bölüm çok az

Ben her gun tvyi 30 kanal zapliyorum izleyecek en ufak bi sey yok

Tvlerdeki haberler haber kanallari hep birilerinin adamlari birilerinin borazani düzgün gazeteci kalmamis herkes birinin yandaşı haberler de tartisma programlari da izlenecek halde değil

O yüzden en en en iğrenç mide kaldirici olaylari müge anli vb programlar cikartiyor ekrana ki birazcık reyting gelsin

TRT'nin özellikle artık tüm kurum ve kuruluşlarıyla kapatilmasi lazım devlete yük tv devri de radyo gibi bitmistir
  • Vestel cihazlarıyla telemetrilerle tüketicileri takip ediyor başka bahsedilmeyen istatistiklere de sahiptirler neden olmasın ? !

• Televizyonda şuanda yaprak dökümü aşkı memnu gibi eski hala izleten diziler hariç HİÇBİR ŞEY YOK

ha bi de dmaxte 2.el krallari var onda da yeni bölüm çok az

Ben her gun tvyi 30 kanal zapliyorum izleyecek en ufak bi sey yok

Tvlerdeki haberler haber kanallari hep birilerinin adamlari birilerinin borazani düzgün gazeteci kalmamis herkes birinin yandaşı haberler de tartisma programlari da izlenecek halde değil

O yüzden en en en iğrenç mide kaldirici olaylari müge anli vb programlar cikartiyor ekrana ki birazcık reyting gelsin

TRT'nin özellikle artık tüm kurum ve kuruluşlarıyla kapatilmasi lazım devlete yük tv devri de radyo gibi bitmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

10 sene sonra izlenme oranları tamamen düşer. Dizilerin hali ortada. Haber kanalları tarafsız değil. X kanalı akp fonluyor. Y kanalını chp. Belgesel kanalarında sürekli tekrar içerikler vs iyice sıktı.
    Sporda zaten her şey para olmuş.
    Tv sektörü asla bitmez ama uydu kanalları 10 seneye iyice değer kaybeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt
    Aynen YouTube’dan daha iyi belgeseller buluyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Yalnız dizi filan yok yaz aylarında tv’lerin boş zamanı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • Vestele hem kızıyorum Hem acıyorum

• jiletosman kullanıcısına yanıt
    ne anlatıyon be troll ne anlatıyon

• O müdür hanıma günaydın. Sanırım yeni fark etmiş yıllarca öne başlamış olan bu deneyimi.

Uydu yayınlarında insanların izleyebileceği hiçbir şey yok, kalitenin k'si yok, içerik yok hiçbir şey yok. En azından YT izleyen adam kendi izleyeceği içeriğini kendisi seçiyor, en azından bir içeriğe ulaşabiliyor. Hiçbir şey sunmayan uydu yayınları için insanlar fazla bile izliyorlarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydu yayınlarında birşey mi bıraktınız. Haberler taraflı yeşilçam filmlerini göstermiyorsunuz eski dizileri yine öyle ondan sonra artık kaliteli dizi filmde çıkmıyor. Saçma sapan yok zuhal topal yok kadir ezildi yok esra erol falan bunları mı izleyeceğiz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hep dandik dundik

Neden Turksat ya da BTK artık hangisi olursa ulusal kanalların ücretsiz olarak yayınlarının izlenebileceği yerli ve milli(!) ücretsiz bir servisimiz yok. Karasal yayın ol(a)madı, e çanak kurulumu da pratik değil, uğraşmak istemiyor eskisi gibi kimse. e yayın izlemek için de illa ücretli bir platforma mı abone olmak zorunda?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.