|
Bildirim

|
Televizyonda şuanda yaprak dökümü aşkı memnu gibi eski hala izleten diziler hariç HİÇBİR ŞEY YOK
ha bi de dmaxte 2.el krallari var onda da yeni bölüm çok az Ben her gun tvyi 30 kanal zapliyorum izleyecek en ufak bi sey yok Tvlerdeki haberler haber kanallari hep birilerinin adamlari birilerinin borazani düzgün gazeteci kalmamis herkes birinin yandaşı haberler de tartisma programlari da izlenecek halde değil O yüzden en en en iğrenç mide kaldirici olaylari müge anli vb programlar cikartiyor ekrana ki birazcık reyting gelsin TRT'nin özellikle artık tüm kurum ve kuruluşlarıyla kapatilmasi lazım devlete yük tv devri de radyo gibi bitmistir |
|
Vestel cihazlarıyla telemetrilerle tüketicileri takip ediyor başka bahsedilmeyen istatistiklere de sahiptirler neden olmasın ? !
|
|
tv açıyorsun ya doğulu keko aşiret dizileri ya da malum şahısın suratı, propagandası valla 3 aydır uydu kablosu alacam gidip almadım tv yatıyor odada
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bunu yazdığıma inanamıyorum ama la bu yahudi destekli hükümet ve avare yandaşları kazanacağına, direkt yahudi youtube'ın kendisi kazansın. TV izlemeyin. |
|