Şimdi Ara

LG TV Uydu Alıcısı Doğuş Grubu ve birtakım kanalları daha çekmeme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TV'nin modeli 42LW650S. NTV, NTVSpor, KRAL, e2, CNBC-e kanallarını açtığım vakit "sinyal yok" yazısı alıyorum. TV'yi kapatıyorum, çıt sesi geliyor açıyorum tekrar kanal çekiyor. Daha sonra Doğuş grubunun kanallarının çektiği frekanstan çıkıp atıyorum Kanal D'yi açıyorum ardından tekrar Doğuş Grubu frekanslarına geliyorum yine çekmiyor. NTV'ye bakmak için her seferinde TV'yi açıp kapatmak zorunda kalıyorum yok mudur bunun bir hal çaresi? Bu yazılımsal bir problem gibi geliyor ama yazılımı en son sürüm.

TEYZE MADRiD!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Arkadaşlar TV'nin modeli 42LW650S. NTV, NTVSpor, KRAL, e2, CNBC-e kanallarını açtığım vakit "sinyal yok" yazısı alıyorum. TV'yi kapatıyorum, çıt sesi geliyor açıyorum tekrar kanal çekiyor. Daha sonra Doğuş grubunun kanallarının çektiği frekanstan çıkıp atıyorum Kanal D'yi açıyorum ardından tekrar Doğuş Grubu frekanslarına geliyorum yine çekmiyor. NTV'ye bakmak için her seferinde TV'yi açıp kapatmak zorunda kalıyorum yok mudur bunun bir hal çaresi? Bu yazılımsal bir problem gibi geliyor ama yazılımı en son sürüm.

çanak uydu kuşağına tam oturmamış bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

Arkadaşlar TV'nin modeli 42LW650S. NTV, NTVSpor, KRAL, e2, CNBC-e kanallarını açtığım vakit "sinyal yok" yazısı alıyorum. TV'yi kapatıyorum, çıt sesi geliyor açıyorum tekrar kanal çekiyor. Daha sonra Doğuş grubunun kanallarının çektiği frekanstan çıkıp atıyorum Kanal D'yi açıyorum ardından tekrar Doğuş Grubu frekanslarına geliyorum yine çekmiyor. NTV'ye bakmak için her seferinde TV'yi açıp kapatmak zorunda kalıyorum yok mudur bunun bir hal çaresi? Bu yazılımsal bir problem gibi geliyor ama yazılımı en son sürüm.

çanak uydu kuşağına tam oturmamış bence

Nasıl oturtabiliriz hocam? Çatıdaki diğer antenlerle aynı yere bakıyor hepsinin kafası da aynı şekidle.

• tam bilmiyorum şoylede bir dene.

diseqc ayarlarına gir 11700 diye bir sayıyı gör ve 11540 yap. olmaz ise 11700 yap tekrar.

birde AA AB BA BB gibi ayarlar olması lazım yanı diseqc switchin hangi kanalını kullandığına dair.

bende aylarda geç kanal gelirdi bu harflerdenmiş yanlış kanalı seçmişim.
  • hepsini kontrol etmiş olsanda en sontv almacı frekans tutmuyor diyebiliriz.
    al bir tane 50 liralık uydu alıcısı dene. kanal çekiyorsa tvdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 22 Eylül 2012; 17:18:24 >
  • Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Star Tv den diğer kanallara geçip tekrar star tv veya ntv - ntvspor a geldiğimde sinyal yok diyor... Uyduyu kapatıp açıyorum ama olmuyor. Açıkcası internette bu sorunu araştırken bu konuya rast gelmem şaşırttı... Benim uydum yeni kurulalı 2 hfat oluyor ve hava şartlarında rüzgar yok uydunun yerınden oynamasınada ımkan yok. oyle bısey olsa en azından dıger kanallarda bundan etkılenırlerdı dıye dusunyorum bence baska bısey var dıye dusunuyorum.
  • arkadaşlar bu genel bir sorun sanırım. ben hataydayım burada da sadece doğuş grubu gidip geliyor sinyal olarak. hiç bir şey yapmıyorum geri geliyor. sanırım onlardan kaynaklanan bir durum. ama kesinlikle sinir bozucu!

• aynı problem bendede var oturduğum binada çanak merkezi sistem yani her odada uydu bağlantısı var duvarda,oturma odasında receiver kurulu onda hiçbir sıkıntı yok ama salonda lg lm640s var sürekli sinyal gidiyor tvyi kapatıp açınca düzeliyor çözüm bulan var mı
  • Arkadaşlar bendeki televizyonda kendi içinde receiveri olan lg marka tv. Doğuş gurubunun kanallarını sıralıyorum mesela starı 10 a alıyorum başka kanala gidince yeri değişiyor kafasına göre bir yere atıyor.bunu bütün doğuş kanalları için yapıyor.bunun sebebi yazılımsalmıdır aceba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.