Ipad çakması Çin tabletlerin çakması. Suyunun suyunun suyu yani. 200 dolara kapasitif ekran çok zor gibi. Kapasitif olmayan ekranıda almak mantıklı değil hele de tablet için. 400 dolar yapsınlar kapasitif yapsınlar.
bence bunlar gereksiz bi alet
bugün vestel bayisi ile görüştüm.. cihazdan haberi olduklarını ve yaklaşık 10 gün içerisinde geleceğini söylediler. henüz broşür vb. şeyler yokmuş, sadece bahsedilmiş.
bu arada, tablet pc sahibi arkadaşlar da bunları okuyordur tahmin ediyorum.. web kameralı olan çin modeli tablet pc lerde skype ya da benzer programlarla görüntülü sohbet yapılabiliyor mu ? web kamera nasıl olmalı ? hangisi iyi hangisi kötü ? bilgisi, deneyimi, düşüncesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
saygılar,
Bir haber var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
bugün vestel bayisi ile görüştüm.. cihazdan haberi olduklarını ve yaklaşık 10 gün içerisinde geleceğini söylediler. henüz broşür vb. şeyler yokmuş, sadece bahsedilmiş.
bu arada, tablet pc sahibi arkadaşlar da bunları okuyordur tahmin ediyorum.. web kameralı olan çin modeli tablet pc lerde skype ya da benzer programlarla görüntülü sohbet yapılabiliyor mu ? web kamera nasıl olmalı ? hangisi iyi hangisi kötü ? bilgisi, deneyimi, düşüncesi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.
saygılar,
hani la 10 gün?
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
kaynak : ShiftDelete.Net - Yavuz ŞAHİN
kaynak : Melih Bayram DEDE
200 $ altı bi ürün için süper duruyor
kapasitif ekranlı ve wifi özelliği varsa telefonu satar bunu alırım
quote:
Orijinalden alıntı: semidos
kapasitif ekranlı ve wifi özelliği varsa telefonu satar bunu alırım
O özellikler ve 200 dolar altı olursa piyasayı süpürür.
Büyük ihtimal resistif ekranlı olur..
bence kesinlikle kapasitif ekranlıdır resistif ekranlı ipad mı olur? ayrıca wifi da gerekli tabiki bence kesinlikle bu iki özellik vardır