Şimdi Ara

VESTEL ŞÜPHESİZ “ PİŞMANLIKTIR ” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
2
Favori
8.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Hocam biz 2 sene önce Grundig televizyon aldık. Adamlar 1 hafta sonra geldi kutusunu açmak için. Bir denedik panel komple gitmis fabrika çıkışlı bozuk. Servisi dedi ki ana merkezi arayın. Ana merkezi aradık servisin size rapor vermesi lazımdı dedi. Geri servisi aradık 3 hafta boyunca her gün geldik gelicez diyip yalan söylüyor .......lar. En son gelmezseniz sizin merkeze gelip kavga cıkartırız dedik öyle geldiler. Vestel ana konudaki arkadaşa sıkıntı çıkarmış olabilir ama emin olun Arcelikten yüz bin kat daha iyi servisleri var. Kendim de 3 adet vestel beyaz eşyası kullandım her seferinde saati saatine geldi teknik servisi ve çok profesyoneldi. Ayrıca kimse 7 yıllık televizyonun panelini stoklamaz. Öyle bir dünya yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32inch bir toshiba vardı bende küçük bir oda için almıştık yakın zamanda. Garantisi bile bitmeden parça yok diyorlar. Panel kırıldı 1ay oldu panel yok. Banada aynı şekilde 500 600tl indirim verdiler bi modelde red ettim. Ne yapabiliriz iade alma şansımız var mı thh vs ile? Parça bulundurmak zorunda diye biliyorum. Tv çöp oldu duruyor.

  • fofer kullanıcısına yanıt

    Benim karma marka beyaz eşyalar birer birer iflas etmeye başlayınca buzdolabından başlayarak Vestel düzmeye başladım. Önce 620 litre buzdolabı aldım çok memnun kaldım sonra blender seti lazım oldu onu da vestel aldım yine çok memnun kaldım derken 2 yıllık süreçte bir de bulaşık makinesi aldım yine aynı markadan, çok memnunum. Bir kere buzdolabının dondurucu kısmının kapağında ufak bir problem yaşadım servis sorgusuz sualsiz kutusunda yeni kapak getirip taktı. 1 yıldır takır takır çalışıyor. Şimdi çamaşır makinesi alarm veriyor onu da Vestel almayı planlıyorum. Bence her söylenene aldırmayın. Forumda Vestel'e karşı bir ön yargı var ama kalitesi, servisi gayet iyi.

    Dipnot: sakın Arçelik'e bulaşmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyden şikayet ettiğinizi anlamadım. Hangi marka olursa olsun TV gibi yedek parça kıtlığı olan cihazları ve sizin durumunuzda 2015'te piyasaya sürülmüş cihazı, 1-2 sene sonra değil çıkış yılından tam 7 sene sonra cihaz arızalanınca "bi zahmet artık, elektronik aletlerin ömrü max 7 sene, sonrası şansınıza" markayı mı karalıyorsunuz gerçekten.  


    Telefon, bilgisayar değil 10 sene yedek parça üretimi yapsınlar, kaldı ki bu cihazlarda bile tepe modeller olmasına ve en çok satan modeller olup on milyonlarca satış adetlerine sahip olmasına rağmen, ortalama 3 sene sonra üretimi durduruluyor ve piyasadaki mallar eriyene kadar devam ediyor. Siz totalde taş çatlasa 30-50k satan modeller için 7 sene boyunca parça üretimi yapılmasını mı bekliyorsunuz? TV'ler genel olarak onarılmaz, en fazla elektronik kısmında onarıma girer, panel ise zaten sıfır TV fiyatına geldiği için ne sektörde ne de yetkili servislerde onarıma girmez.


    Şu halde üstelik 7 sene sonra kendinizi boşuna paralayıp strese sokmaktan başka hiç bir şey yapmayacaksınız. 5 sene teknik serviste çalıştım ve cihaz fark etmeksizin bu işlerin nasıl yürüdüğünü çok iyi bildiğim için size söyleyeyim, isterseniz başbakana gidin, yapabileceğiniz hiçbir şey yok, 7 sene sonrası olduğu ve TV'nin paneli arızalı olduğu için zaten bir şeyler yapılma ihtimali yok. Bence siz ufaktan yeni TV arayışına girin. Konuya destek vereyim diye girdim ama yapabileceğimiz hiçbir şey yok.


    Geçmiş olsun. Mahkeme yolunu gözetirseniz para harcamayın, gidin yeni tv alın :)


    Edit: Bu arada gerçekten Vestel beyaz eşya ve TV ve ekran panelleri konusunda dünyanın en büyükleri arasında yer almaya layık bir firma. Yerli milli saçmalıklarına girmeden söylüyorum bunu. Diğer elektronik aletlerinin yüzüne bakılmasa da haklı olarak, panel ve beyaz eşyasına laf ettirmem. Gerçekten çok iyiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 28 Temmuz 2022; 3:43:34 >




  • fofer kullanıcısına yanıt

    Ben de tüm evi Siemens düzdüm evlenirken. Hiçbir problem yaşamadım. Tabi henüz 3 yıl oldu , belki bir 3 yıla iyice çöp olur. O zaman da değiştiririm.

    Şunu hatırlıyorum, Bir tek kurutma makinasında sorun oldu, müşteri hizmetleri ile görüştüm, bir ayarını yapamamışız. Anlattılar, yaptık.

    Bekarken de kahve ve çay makinası dahil, tüm eşyaları vestel almıştım, evlendikten sonra yeni eve çıkarken onları annemlere verdim. Halen tık demeden çalışıyor hepsi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt

    Samsung kesinlikle ama kesinlikle pişmanlıktır. Dünya para verip zamanında çamaşır makinesi almıştım. Alet hei hatası verip duruyordu. 4 kez servis geldi, bir şey yok dedi. Hatta bir keresinde, servis evde makine ile uğraşırken aynı hatayı verdi, olabilir dedi adam ya  

    o zamanlar hakem heyetinin bakabileceği miktar azdı. Dolayısıyla verdiği karar tavsiye niteliğinde olacaktı. Ben de garantiyi bozdurup, bu işten iyi anlayan bir usta bulup yaptırayım dedim, adamlar makine fiyatı kadar para istediler. Ben de eskiyi ver, yeniyi al ile değiştirmek zorunda kaldım.

    Sonuçta, telefon dahil evimde samsungun S si bile yoktur. .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazınızın T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü’nce tespit ve ilan edilen kullanım ömrü (cihazın fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gerekli yedek parça bulundurma süresi) 10 yıldır.


    Edit: Kanyak Vestelin kendi web sitesi ve kendi kitapçığından alıntıdır.


    Kaynak: https://www.vestel.com.tr/vestel-43f9510-43-108-ekran-smart-full-hd-led-tv-p-125?recommended_by=dynamic&recommended_code=bf27a50b4105fed5a2de0b629116ce6d




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 30 Temmuz 2022; 22:48:21 >




  • Sana da aynısını yaptılar demek… normal ki… binlerce kişiye yapmışlar. Sizler beklemede kalın benim kafamda çok değişik organizasyonlar var… ilk önce şu mahkeme süreçlerini halledeyim….


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUAVI kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğim 10 yıl cihaz ömrü ve parça tedarik zorunluluğu İle ilgili madde ve kanunu @suavı bey paylaştı. Herkesin incelemesini tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt

    kanuna göre bulundurmak zorunda . cahil cahil zorundamı zurundamı diye yazıp durmayın. kanunda yazılı her cihaz için bir yedek parça tedarik süresi var.

  • zero fear kullanıcısına yanıt

    aksine pek çok şeyim arçelik 2016 da aldım. bir sorun yok.

  • fofer kullanıcısına yanıt
    Fabrikalar batmamak icin bir urune 3 5 yil omur bicer bu aralarda bozulucak eskiyicek şekilde ayarlarlar kaliteyi ki firmada batmasin isteseler o makineleri biraz daha pahaliya 30 sene calisicak sekildede tasarliyabilirler :) sonrada cikar su makinenizin omrunu kisaltir yok bu kisaltir yok sunu kullanin bunu kullanin ogut verir hepsi yalan uretim hattini kurarken bunlar cokdan kararlastirilmis olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parasının üç kuruş değeri olan evine Türk markası herhangi bir şey sokmaz zaten. Kurutnalı çamaşır makinem electrolux, buzdolabı ve fırın Samsung, ankastre ocak ve davlumbaz hoover ve kalan ufak tefek gereçlerin hepsi fakir marka. Evdeki tek Türk markası onvo olan Mehmet atmaca nın topladığı Çin malı televizyon, kendimin elektronik mühendisi olmasından kaynaklı içini dışını en ince detayına kadar bildiğim televizyon. 11 ay kadar önce 4k hdr özelliklere sahip 58" modelini 3500 TL gibi komik bir fiyata almıştım. Android özellikleri çöp ama ps4 ve PS5 performansı hem görüntü kalitesi hem renk açısından dört dörtlük bir televizyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin kötü tarafı trafik kazası geçirdim 5-6 gün önce evde istirahat ediyorum düzelmeye çalışıyorum. Yani tv yi aradığım zaman bu zaman evde ses yok insanında canı sıkılıyor. Yani yazıklar olsun daha ne diyim ki bana tekrar yüksek fiyata tv satmaya çalışan VESTELİ Allah bildiği gibi yapsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel'den en son fırınlı ocak almıştım ilk gün ilk çalıştırmada camı patladı tuzla buz oldu. Aradım iade veya değişim istedim kabul etmediler. THH sayesinde ancak ücret iademi alabildim. O günden sonra daha Vestel'in ürünlerine bile bakmadım.

  • Hocam sorun panelde değil, aydınlatma var ses de var diyorsunuz, orta yolu bulun anakart değişimine gitsinler sorununuz çözülür. Bu televizyonun anakartı 2. elde bulunmakta, çok satılan bir model, hatta eşdeğeri HI LEVEL bile uydurmanız mümkün. Servisi biraz zorlayınız.


    Dip not: Aynı modelin 4K HI LEVEL olanı bende var

    Nazar değmesin, biraz yazılımı ile oynayıp ne varsa açtım menülerde, 4K Netflix ve Youtube hala destekliyor çok memnunum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 28 Temmuz 2022; 9:47:53 >
  • 10 yıl yedek parça, otomiv sektöründe zorunluluk, beyaz eşyada hiç rastlamadım.


    Sony de olsa aynı şey başınıza gelebilirdi.


    Vestel, dünyada Panel üreten nadir şirketlerden biri.


    Ben de eskiyen beyaz eşyalarımı Vestel ile yeniliyorum.


    Buzdolabı, Kurutucu'dan sonra Bulaşık Makinesi yaşlanmıştı onu da Vestel ile yeniledim.


    Siemens yada Bosch'dan farkını göremedim henüz.

  • robotica R kullanıcısına yanıt

    Servis anakartta birşey yok ekran kartı ve yolları yanmış cof yanmış falan dedi. Onarırsak panel çizgili kalır sol taraftan diyor sağlıklı olmaz diyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu muhabbeti daha tartışmayalım bakın yukarıda insanlar paylaştı konuyu güzelce okuyun lütfen… @mtanhu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YardımSeverr -- 28 Temmuz 2022; 9:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY de pişmanlıktır.

    55xe8505 aldım 3 senede çöp oldu tv. defalarca teknik servise gönderdim. tamir oldu geldi.değişim de yapmadılar. garanti süresi doldu. yine bozuldu.

    sony bozulunca vestel aldım kutudan kırık çıktı. hepsiburada direk para iadesi yapınca tlc qled aldım hala kullanıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.