Şimdi Ara

Vestel klima aldık ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar iş yerine Vestel Marka klima aldık servisi gelip montaj yaptı fakat içine gaz koymayı unutmuşlar tabi soğutmuyor neyse servis çağırdık tamamdır gaz koyduk dedi fakat yine soğutmadı bu sefer satan bayi geldi kon.etti bunda gaz yok ki soğutsun dedi servisi aradık yine geldiler 1.5 saat kontrol ettiler benim çıkmam gerekti siz halledersiniz dedim tamamdır biz bunu yapmadan gitmeyiz dediler . Neyse bugün işe gelip klimayı açtık yine soğutmuyor tabi bayi yine gelip baktı hayrete düştü yine içinde gaz yok dedi bu sefer başka servis yönlendirdi anlayacağınız. 30.07.2013 tarihinden şimdiye kadar hala gaz bekliyoruz sanırım bakır boruda kaçak var ve adamlar oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar sizce ne yapabilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sun.off -- 2 Ağustos 2013; 17:48:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sun.off

    Merhaba arkadaşlar iş yerine Vestel Marka klima aldık servisi gelip montaj yaptı fakat içine gaz koymayı unutmuşlar tabi soğutmuyor neyse servis çağırdık tamamdır gaz koyduk dedi fakat yine soğutmadı bu sefer satan bayi geldi kon.etti bunda gaz yok ki soğutsun dedi servisi aradık yine geldiler 1.5 saat kontrol ettiler benim çıkmam gerekti siz halledersiniz dedim tamamdır biz bunu yapmadan gitmeyiz dediler . Neyse bugün işe gelip klimayı açtık yine soğutmuyor tabi bayi yine gelip baktı hayrete düştü yine içinde gaz yok dedi bu sefer başka servis yönlendirdi anlayacağınız. 30.07.2013 tarihinden şimdiye kadar hala gaz bekliyoruz sanırım bakır boruda kaçak var ve adamlar oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar sizce ne yapabilirim?

    Bence malı geri iade edip kurtulun derim.O klimadan hayır gelmez.Zaten sağlam olsa da hayır gelmez ya!!




  • Hocam hiç uğraşmayın klimayı geri iade edin. Kaç gün olmuş sizinle mi uğraşacağım diye de üste çıkında müşteri memnuniyeti ne demek anlasınlar.
  • belki delik vardır gazı kaçırıyordur, şu olaylar benim başıma gelse ufak çaplı bir kıyamet kopardı
  • Klima yenisile değiştirildi bugün nihayet çözdüler komprosor arızalanmış neyse yeni klima güzel soğutuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece kompresör mü değişti yoksa klima komple değişti mi ?
  • Klima yenisile değiştirildi sorun çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.