Şimdi Ara

Samsung Klima mı, Mitsubishi klima mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan 25 metrekarelik bir salonumuz var ama bir sene sonra kendi evime taşınacağım ve yaklaşık 35 metrekarelik bir salonu var.
    Alttaki iki klima arasında kararsız kaldım bu konuda yardımcı olur musunuz?

http://www.hepsiburada.com/mitsubishi-srk-35-zmp-s-a-enerji-sinifi-12000-btu-inverter-duvar-tipi-split-klima-p-EVARTASSRK35ZMP-S

http://www.hepsiburada.com/samsung-ar5500-ar18jsfscwk-sk-a-18000-btu-h-inverter-klima-p-EVSAMAR5500AR18JSF

Edit: İki marka model arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoNextorN -- 19 Haziran 2016; 19:21:05 >

• kimse yok mu fikir belirtecek!?
  • Samsung soğutmada daha verimli, ısıtma her ikisinde neredeyse aynı.
  • Bende klima alacam Samsung 12 btu almayi düşünüyorum Samsung AR9500 Klima, 12000 BTU/ bunu kullanan varmı ? nasıl aceba 3. katta kullanacam güneş görmüyor sabah sadece 2,5 saatlik görüyor. Güzel bir ürüne benziyor. dış ve iç ünite ses seviyesi nasıl aceba bide 12 btu 'da aşağı yukarı fonksiyonu haricinde sağ sol da varmidir.

Soğutucu (Tip)
    R410A
  • arkadaşlar kimsenin tercihlerine müdahele de bulunmak istemem,bende samsung un bazı modellerini beğeniyordum ama şikayet var.com da özellikle servis ve satış sonrası hizmet yetersizliği konularında açık ara birinci..
  • Ben de klima uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla Mitsubishi klima konusunda dünyada en iyi 3 markadan biri (diğer ikisi Daikin ve Toshiba). Ancak linkini paylaşmış olduğunuz seriyi bir ara ben de baya araştırmıştım ve gerçek Mitsubishiler gibi olmadığını, 2. sınıf bir ürün olduğuna dair bazı yorumlar okudum... tabi bunları siz de araştırıp okuyabilirsiniz.

Samsung konusunda ise bilgim yok ancak servisi konusunda ben de 2 sene önce çok sıkıntı çektim. Klima için değil, birden açılmamaya başlayan 6 aylık LED tv için günlerce bekledik, geldiklerinde de yapamadılar, cihazı alıp götürüp 1 hafta sonra getirdiler. Çok sıkıntı çok.
  • Mitsubishi klimada kendini ispat etmiş bir marka ama her markanın her modeli aynı kalitede olmuyor. Bende Samsung AR5600 + AR7000 var, ikiside 9.000 lik. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, tamamen soğutma amaçlı. İnanılmaz memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung mu * Baymak mı ( KLIMA )
    10 yıl önce açıldı
    Gerçek Mitsubishi klima hangisi
    18 yıl önce açıldı
    Arçelik mi Vestel Klima mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung için sipariş vermiştim hepsiburada dan ama bugün indirim yapmışlar. yüzden 10 indirim artı 150 tl de çek veriyorlar 75+75 şeklinde. hızlı gönderi vardı ama bugün öğleden sonra kargoya verdiler ben de gelen ürünü teslim almayacağımı söyledim. Bugün elimde olsa belki alırdım ama...
    ve hb çok üçkağıtçı. bugün %10 indirim yaptı aynı ürüne ( satıcısı hb olması gerekiyor ki benim sipariş verdiğim ürün hb satışı idi ) sonra o ürünün satıcısını değiştirdiler önce, sonra da tekrar satıcıyı hb yapıp fiyatı yükselttiler. yarın ürün geldiğinde geri yolluycam teslim almadan. işlem iptal olacağından kart limitim eski haline gelince bu sefer fırsat kollayarak alım yapmayı düşünüyorum. bakalım artık
  • arkadaşlar şuan 2000-2500 tl arası klima tavsiyesi alabilirim. 12000 -18000 btu olarak bakıyorum. sanırım 12 bin btu yetecek bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: northpower

arkadaşlar şuan 2000-2500 tl arası klima tavsiyesi alabilirim. 12000 -18000 btu olarak bakıyorum. sanırım 12 bin btu yetecek bana.

değerli arkadaşım;2450tl+50tl kargo ücreti ile dün LG sirius 12k btu modelini aldım.(gerçi horoz nakliyat yüzünden teslimat biraz gecikecek ama)çok araştırdım F/K oranı iyi bir klima..istediğiniz fiyat aralığında midea nın klimalarıda var.
  • arkadaşlar salon şuan 25 metrekare seneye geçeceğim evde de 28 metrekare 12000BTU yeterli gibi duruyor bana ne dersiniz
  • ben de klima almadan önce hem internetten hem de tanıdık klima kullananlara sorarak çok araştırdım.samsung kullananlar en çok servisinden şikayetçi.klima kurulumu için 3 hafta sonraya gün veriyorlarmış şu an.akrabamızın geçen sene kliması arıza yaptı 2 ay serviste kaldı klimaları.mitsubishi kullananlar ise hem servisinden hem de cihazdan memnun olduklarını söylediler.benim de niyetim mitsubishi almaktı ama bütçem yetmedi fiyatları çok pahalı.sonra arçelik klima aldım ve şu an çok memnunum.internette arçelik klimada başarılı değil diye yazmışlar ama birebir kullananlara sordum hatta klima açıktı ve süper soğutuyordu.ben de şu an memnunum servisi de yaygın.tavsiyem mitsubishi alman ama bütçen yeterli değilse başka markalara yönelebilirsin.servisi sorun etmiyorsan geç olsa da olur diyorsan samsung da idare eder.ben arçelik aldım memnunum.biraz da şans meselesi sanırım bu beyaz eşyalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.