Bildirim
VESTEL BIOPLUS Klima almayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
katologlarda artık teknik verileri verdikleri için bu onlara bi savunma imkanı veriyor malesef.
bu klima diğerinden daha kötü dediğinizde ve bi şikayette bulunduğunuzda biz katologda dakikada üfleyeceği debiyi vermişiz almasaydınız diye bilirler. -
Diyorlar da zaten. Benim derdim debiyle değildi. Resmen kötü kokan bir hava veriyor bu klima. Ama aldınız mı aldınız, gerisi bizi ilgilendirmiyor, almasaydınız yaklaşımında Vestel. -
müşteri hizmetleri ne diyo bu konuda aslında vestel ürün değiştirenleri çok duydum ben ama klima açıkçası duymadım hiç. -
ya şu bio filtre olayları tamamen hikaye, kandırmaca -
nuh diyorlar peygamber demiyorlar. -
ewt bio filtre var ama bio filtre yok değil var.dak 12 metre küp hava emiyosa klima bunu sadece 2 metre küpü bio filtreden geçiyo bu işlerde artık verim ve üstünlük değil malesef açıkça kandırmacalar para kazanıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
ya şu bio filtre olayları tamamen hikaye, kandırmaca
-
bence siz şöle bişey deneyin.klimanın en küçük probleminde servisi çağırın ve her geldiklerinde servis fişi alın aynı arızadan 3 sefer servis geldiğinde otomatik olarak değişim kararı verilmesi gerekir en azından biz demirdökümde böyle çalışıyorduk.
quote:
Orjinalden alıntı: sonsuz
nuh diyorlar peygamber demiyorlar.
-
Klima diğer beyaz eşyalara oranla biraz daha zahmetli bir ürün olduğu için (sök-tak olayı) değiştirmiyor olabilirler. Ama bu mazeret olmalı mı? Bence kesinlikle hayır. Diğer beyaz eşyalarda olduğu gibi, klimada da değiştirme yapmaları lazım müşteri memnuniyeti ve güven açısından -
quote:
Vestel Klima alacaksanız Platinum modelini tercih edin. Verdikleri hava açısından arada önemli ölçüde kalite farkı var. Evimde platinum da var, maalesef bioplus da var, bioplus'ı şikayetlerimi belirtmeme rağmen Vestel kesinlikle değiştirmedi. Ben yaptım bu hatayı siz yapmayın.
Şu anda bizim eve klima takılmakta ve dediğine uyaraktan klimayı değiştiriyoruz.Zaten satan bayi Paltinium fiyatına diğer klimayı sattmıştı(Arada 20YTL fark var). -
kötü hava veriyor diye hiç bir firma klima değiştirmez klimanın çalışması çok basit bakır boruların içinden geçen soğuk gaz emdiği hava ile çarpıştırarak havayı soğutuyor.bu işlem sırasında kötü hava vermesi bu aşamaların hangisinde olabilirki.Düşünü birkere almışsınız klimayı montajını yaptırmışsınız sonra bunun filitresi yetersiz diye klimaya değişim istiyosunuz.çok saçma.hangi firma olursa olsun yapmaz.çünkü arıza kriteri değil. -
quote:
Diyorlar da zaten. Benim derdim debiyle değildi. Resmen kötü kokan bir hava veriyor bu klima. Ama aldınız mı aldınız, gerisi bizi ilgilendirmiyor, almasaydınız yaklaşımında Vestel.
Bu kokunun kaynagi filtrenin calismamasi degil bilakis filtre calisirken urettigi ozon ve diger maddeler olabilir.
Vestel Bioplus klimadaki filtre nedir bilmiyorum ama bunun bir iyonizer olma ihtimali var. Iyonizerlerin En sakincalisi ozon olmak uzere degisik maddeler yaydigi bilinen birsey. Klimayi filtreyi calistirmadan calistirma seceneginiz varmi ? birde oyle deneyin bakalim koku kaybolacakmi.
Iyonizerler hakkinda "Hava Temizleyiciler" basligi altinda cok konusuldu, burada tekrarlamiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: cengizumur
quote:
Diyorlar da zaten. Benim derdim debiyle değildi. Resmen kötü kokan bir hava veriyor bu klima. Ama aldınız mı aldınız, gerisi bizi ilgilendirmiyor, almasaydınız yaklaşımında Vestel.
Bu kokunun kaynagi filtrenin calismamasi degil bilakis filtre calisirken urettigi ozon ve diger maddeler olabilir.
Vestel Bioplus klimadaki filtre nedir bilmiyorum ama bunun bir iyonizer olma ihtimali var. Iyonizerlerin En sakincalisi ozon olmak uzere degisik maddeler yaydigi bilinen birsey. Klimayi filtreyi calistirmadan calistirma seceneginiz varmi ? birde oyle deneyin bakalim koku kaybolacakmi.
Iyonizerler hakkinda "Hava Temizleyiciler" basligi altinda cok konusuldu, burada tekrarlamiyorum.
Bioplus'lara baktim ionizer standard olarak yok. Opsiyonel koku giderici bir filtre var eger buda ionizer degilse yukarida yazdigim filtrenin koku kaynagi olmasi durumu tamamen ihtimal disi kaliyor.
-
konuyu açan sonsuz nickli arkadaş, kötü koku yayan klimayı ne zamandır, platinium model klimayı ne zamandır kullanıyor bunları açıklamamış. klimaların bir müddet (bir iki mevsim) kullanımdan sonra kötü koku yaymaları zaaten beklenen birşeydir. çalışma yapıları gereği, havayı soğuttukları kısımlarında oluşan nemden, hatta sudan dolayı, bakteri küf mantarı gibi unsurların bu bölgelerde yaşam alanı bulmaları ve bu kokulara neden olmalarıdır. ama henüz bir mevsimi tamamlamamış bir klima bu tür kokuları oluşturmamalıdır. -
bazı arkadaşlarında yazdıgı gibi klimaların özellikle yaz bitince mutlaka iç üniteleri temizlenmeli kimyasalarla, buralarda oluşan nemden çok kötü kokular oluşabiliyor özellikle fan bölgelerinin içi doluyorki temizlgi zordur bizzat sökülerek küvet gibi derin bir yerde bir gün yada bir kaç saat yatırılmaları gerekir,
bazı hallerde odanız nemli ise rutubet varsa yeni alınmış klimalarda dahi oluyor -
quote:
Vestel Klima alacaksanız Platinum modelini tercih edin. Verdikleri hava açısından arada önemli ölçüde kalite farkı var. Evimde platinum da var, maalesef bioplus da var, bioplus'ı şikayetlerimi belirtmeme rağmen Vestel kesinlikle değiştirmedi. Ben yaptım bu hatayı siz yapmayın.
arkadaşım platinumdan memnunmusun. bugün keşif için vestelden geliyorlar.12 yada 15 lik platinum düşünüyorum.700-800ytl aralığında.bu fiyatlarda daha uygun klima bulamadım.dizayn olarak ve özellikler açısından uygun buldum.genelde hitachi ve sharp tavsiye ediliyor ama bunlar bütçemi aşıyor maalesef.yorumlarınızı bekliyorum. -
bir sorsana servisten gelenlere platinum larrdaki ioneizer denilen filitremi yoksa jjeneratörmü? yani ekstrabir düğme ile çalıştırlabilen bir ion jeneratörümü v ar yoksa ion problarıı var? çünkü her ion tknolojisi ion özelliği denilen gerçek değil. sharpta ekstrabi ion üreten jenratör motor var. birçoğu metal filiter koymmuş ion özlliği diyor. dikkat etmek gerek. -
internet sitesinde ayrı bir tuşla çalışır diyor.gene de gelince soorarım. -
-
VESTEL KLİMA ALICAKLARA DİKKAT;
BEN VESTELDEN KLİMA ALDIM VE KLİMAMIM DIŞ ÜNİTESİ BOZUK ÇIKTI.BUNUN ÜZERİNE KİLİMAMI ALDIGIM YERI ARADIM VE KLİMAM İÇİN BİR SERVİS GÖNDERILMESI İSTEDIM.SERVİS GELDI VE DIŞ ÜNİTENİN HİÇ KULLANILMADAN BOZUK CIKTIGI KESIN OLARAK KANITLANDI.BUNUN ÜZERİNE SERVİSE NE YAPMAM GEREKTIGINI SORDUM VE SERVIS BANA KLIMANIZI ALDIGINIZ YERE GIDIN EGER ORDA DIS ÜNİTE VARSA SİZE VERIR VE BİZDE GELIR HEMEN TAKARIZ DEDI.EGER YOKSA İŞİMİZ ZORLASIR VESTELIN VERMESINI BEKLERIZ DEDI BEN KLIMAMI ALDIGIM YERLE GORUSTUM VE BENI COK İĞREÇ BİR TAVIRLA KARSILADILARBAYININ ELINDE KLIMA OLDUGU HALDE BANA VERMEDILER VE ALDIGIM KLİMADA PLATİNUM BUZ.SUAN ELLERINDE EN COK OLAN KLIMA MODELİ.BUNUN ÜZERİNE ÇAĞRI MERKEZLERINI ARADIM VE BANA HAK VERDILER.BUNUN ÜZERİNE GENE BAYİYE GİTTİM GENE VERMEDILER SONRA DEFALARCA ÇAĞRI MERKEZIYLE GORUSTUM HEP TAMAM TAMAM DEDILER 1 HAFTA GECTI SONRA TELEFONUMA VESTEL 15 GUN ICINDE KLIMANIZ DEİŞTİRİCEK DEDILER .BEN ZATEN 1 HAFTA ICINDE SERVISE ULASTIM 1 HAFTA ICINDE SERVIS EVIME GELDI SONRA 1 HAFTADA BAYIYLE UGRASTIM BIR HAFTADA ÇAĞRI MERKEZİ OLDU 1 AY VE HALA SUAN KLIMAMIN DEİŞMESİNİ BEKLIYORUM.BENCE VESTE COK İYİ BİR FİRMA AMA GENEDE DİKKATLI SECIM YAPIN.İSTANBULDA OLANLAR İÇİNDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM;İSTANBUL BAKIRKÖY EBUZİYA CADDESİNDE VESTEL BAYİSİ VAR LÜTFEN ONDAN ÜRÜN ALMAYIN SONRA SİZ PİŞMAN OLURSUNUZ VE BANA YAPILAN HAKSIZLIK BEN ŞİMDİ BU KLIMAYAI AGUSTOSTA KULLANABILICEM BUNA NE HAKLARI VARKLIMAYI KESKE HİÇ ALMASAYDIM.AGUSTOSTA KULLANMANIN NE ANLAMI VAR.LÜTFEN DİKKATLİ OLUNN
Benzer içerikler
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- philips robot süpürge yorumları kadınlar kulübü
- bulaşık makinesi çalışma prensibi
- klima havayı kurutur mu
- pirantech mi karcher mi
- en iyi dikiş makinesi
- ev tipi kıyma makinesi
- en iyi şarjlı matkap hangisi
- en iyi dikey süpürge
- en iyi katı meyve sıkacağı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X