Şimdi Ara

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
35
Favori
214.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim de partition yanlışlıkla silinmişti ancak o sıra bilgisayarı kullanmam gerektiğinden biraz zarar vermiştim. Active uneraser, easy recover, pc inspector ve undelete plus programlarını denedim ancak istediğim sonucu çok eskiden kullandığım Bad Copy Pro programında buldum. biraz uzun sürdü ancak bilgilerin çoğunu kurtardı bazı fotoğraflar bozulmuş ama o kadar da olur. Diğerlerine göre biraz daha karmaşık ve uzun sürüyor ama eski olmasına rağmen dosyaları kurtardım.
  • emeğine hayran kaldım... pc'n dert yüzü görmesin...
  • blue_life sen bir numarasın.
  • ya ben kaç tane program kullandıysam resimi kurtarıyor, ama açılmıyor resim, önizleme yok diyor, hata mı yapıyorum, yoksa başka bişeylemi açmam gerek resmi
  • @salla_gitsin
    İlgili resimin üzerine veri yazılmış olabilir.... İlgili bölümde tam bir tarama yapıp, bulunan resim dosyalarını tekrar kontrol et.
    Recovery programı olarakta R-Studio tarzı programlar bana göre daha başarılı sonuçlar veriyor....
    Kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue_life

    @salla_gitsin
    İlgili resimin üzerine veri yazılmış olabilir.... İlgili bölümde tam bir tarama yapıp, bulunan resim dosyalarını tekrar kontrol et.
    Recovery programı olarakta R-Studio tarzı programlar bana göre daha başarılı sonuçlar veriyor....
    Kolay gelsin.


    saol bi deniycem
  • şu an en güncel en sağlam veri kurtarma programı hangisi acaba ???
  • @wampir86
    File Recovery programı olarak R-Studio ve Seagate File Recovery programı gayet başarılı. Bu programlar ile ihtiyacım olduğunda her zaman başarılı sonuç aldım.
    Parttion reocvery programı olarakta Active@ Partition Recovery For Windows çok başarılı!
  • bilgiler icin tesekkurler....
  • Partition Find and Mount sildigim disklerimi buldu.Gercekten super bir program.Keske dosyalari baska bir hdd'ye kopyalamaktan baska bir alternatif verseydi.
  • Teşekkürler
  • Merhaba blue_life,
    Öcelikle böyle yararlı bir konu açıp yardımlarını esirgemediğin için çok teşekkür ederim.
    Sanırım benim Western Digital Passport 160GB harici hardiskimde ciddi bir sorun var. Bir çok yöntemi denedim senin belirttiğin programları denedim ama hiç bir sonuç alamadım. USB'den bağlantı kurduğumda Bilgisayarım altında hard diski görmüyor ancak disk yönetiminden baktığımdahttp://img707.imageshack.us/i/59927368.gif/ resimdeki gibi görünüyor. Hiç bir şekilde düzenleme yapamıyorum.
    Active Partition Recevory programıyla düzeltmek ve sorunları bulmak istedim ancak onlada herhangi bir işlem yapamiyorum.http://img690.imageshack.us/i/56644119.gif/
    Hard diski bilgisayara takdim mi taniyor bir süre ilginc sesler cikariyor ve duruyor. Bu durumu daha iyi izah edebilmek için o ilginç çalışma sesini video'ya kaydedip yükledim.http://www.vimeo.com/8873215 burdan izleyebilirsin.
    Hardisk umrumda değil ancak içindeki bilgileri kurtarmam lazım bir çıkış yolu varmıdır? Şimdiden yardımcı olacak herkese teşekkürler.




  • Resimlere baktım . Diskinde fiziksel bir sorun ihtimali çok yüksek. Sesten anladığım kadarıyla sanki bir darbe almış :(
    Şuanki haliyle, diskin sistemde 0 MB olarak göründüğünden kullanacağın, hiç bir veri kurtarma program işe yaramaz.

    Disk yöntedimindeki Disk 3 Bilinmeyen yazısı varya, onun üzerine sağ tıkladığında diski başlat seçeneği var ise, bu seçeneği bir denemelisin.
    İşe yarmaz ise, haricinin kablosunu ve pc takılan slotu kontrol etmelisin. Aslında diski başka bir bilgisayarda da denemek lazım.
    Sonra mümkünse, diskin kutusunu kontrol etmek lazım.Mesela mümkünse, diski kutudan çıkartıp, pc ye direk bağlamak (gerekiyorsa bir aparat ile) sonuç verebilir.

    Dediğim gibi, yüksek bir ihtimal diskinde fiziksel bir sorun var gibi görünüyor... Tabi benim bu konularda bilgim kısıtlı.
    Bu yüzden bu mesajını aşağıdaki konuda da yazmanı ve konuya göz atmanı tavsiye ederim...

    http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/tm.htm

    Eğer verilerin çok önemliyse, en son çare veri kurtarma firmalarını denemelisin....
    Kolay gelsin......




  • Merhabalar.Yaklaşık 1 TB'lık veri arşivim harici HDD'min bozulması(çalışırken fişten çekilmesi) sonucu uçtu.Bilgisayar arada sırada HDD'yi görüyor ama içine giremiyorum veya müdahale edemiyorum.Bazen bilgisayarımda "Yerel Disk" olarak gözüküyor.

    Aynı zamanda Macintosh da kullandığım için orada da deneme fırsatı buldum.Disk Utility denen uygulamada HDD gözüküyor ama hiç bir şey yapamıyorum.HDD'ye hiç bir şekilde dokunulmadı.Elimde de fazladan bir HDD bulunmakta bu tür şeyleri aktarmak için.

    Hangi programı kullanırsam sonuç alabilirim?Çok deneme yapmak istemiyorum çünkü içindeki veriler de gidecekmiş gibi geliyor öyle olunca.Yardımlarınızı bekliyorum.
  • @mrcn[KAL]

    İlgili hdd bilgisayara bağladıktan sonra, disk yönetimini açıp, bir resim çekebilirmisin? Böylece harddiskinin durumunu daha iyi anlayabilriz.
    Eğer disk yönetiminde diskinin kapasitesi normal gözüküyorsa, file recovery programlarıyla dosyalarını sorunsuz kurtarabilirsin.
    Ben R-Studio tarzı programları çok seviyorum ve tavsiye ederim.

    En olumlu düşünce olarak ilgili diskin partition yapısı bozulmuş olabilir. Active Partition Recovery For Windows programıylada bu sorun çözülebilir... Kolay gelsin...
  • Teşekkürler blue_life. Sağ tıklayıp diski başlat dediğimde hata mesajı veriyor. Yani oda işe yaramiyor. Laptop 'a hangi aparatı kullanarak bu diski bağlayabilirim bir bilgin varmı. Son olarak 2. bi harici WD hard disk var bende onun giriş parçasını söküp şuanki hard disk'e takip çalıştırmayı deniycem. Bakalim işe yarıycak mı. Birde diğer konuya mesaj atıyım..
  • @Blue_Life

    Hocam Windows'ta görmüyor genelde.O yüzden Mac'ten birazdan çekip göndereceğim.


  • Buyrun bu diskin;Disk Utility'de nasıl gözüktüğü resim.

    Ekleme:Şu an Windows üzerindeyim.Aygıtı bağladığımda sürücülerini yükledi hazır duruma geldi fakat bilgisayarımda gözükmedi.Daha doğrusu hiç bir yerde gözükmüyor:)Fakat "Donanımı Güvenli Kaldır" seçeneği açık ve de çalışıyor.

    Yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcn[KAL] -- 21 Ocak 2010; 23:13:52 >




  • @abruzz1

    Laptop deyilde masaüstü pcye bağlamak daha kolay olabilir. Yani eğer mümkünse kutdan hdd çıkartıp, masaüstü pc ye uygun kablo ile bağlayabileceğini düşünüyorum.
    Eğer ilgili diskin garantisi var ise, kutuyu açtığın taktirde disk, garantidışı kalacaktır.
    Masaüstü pc ye uygun kablo veya aparat ile bağlamayı başarırsan ve yine çalışmaz ise, harddiskin altındaki konrol kartını değiştirmek sonuç getirebilir. Yine olmaz ise, veri kurtarma firmalarına başvurmak gerekiyor... :(

    @mrcn[KAL]
    Diskin kapasitesi ve diğer bilgiler düzgün bir şekilde görünüyor. Büyük ihtimal partition yapısında bir sorun oluştu.
    İlk önce Partition Find And Monut programıyla bölümüne ulaşabiliyormusun bir bak.
    http://findandmount.com/fnmsetup.exe
    Ulaşırsan dosyalarını başka bir yere transfer edebilirsin.
    Ulaşamaz isen, herangi bir verikurtama programıyla (R-Studio vb. gibi) dosyalarına ulaşabileceğini düşünüyorum...

    Tabi Active Partition Recovery For Windows programıyla direk partitionu onarmanda mümkün...
    Kolay gelsin arkadaşlar....




  • @Blue_life

    Hocam şu an müsait değilim ama akşama dediklerini deniyorum.Umarım kurtarabilirim.Sonuçları buraya yazacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.