Şimdi Ara

Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
35
Favori
214.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • diskte kafa vurma sorunu varsawww.emabilgisayar.net
  • "kafa vurma" nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arel.gr

    "kafa vurma" nedir ?

    Manyetik kafanın plakaya zarar vermesi şeklinde açıklanabilir:
     Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ...
  • eyw !
    ornek link cok isabetli olmus.......
  • Arkadaşlar merhaba, anlatımda bahsedildiği gibi superscan yaptıktan sonra, Recovery diyince bu ekranla karşılaşıyorum, sorun nedir acaba?

    Ek: Arkadaşlar bu arada olayı özetleyeyim; Laptop'un 500GB'lık HDD'sinde yanlışlıkla 350GB'lık D bölümünü biçimlendirdim. Daha sonra HDD'yi laptoptan söküp masaüstü bilgisayarıma bağladım ve SuperScan işlemini ekran görüntüsünde solda gözüken Local Disk (:I) bölümünü sağ tuş tıklayıp yaptım. Bölümün üzerine hiç bir şey yazmadım bu arada.


     Veri Kurtarma Programlarının Resimli Anlatımları ...

    Sonuç: Önceden biçimlendirdiğim bölümü, masaüstü bilgisayarımda windows üzerinden birimi sildim ve superscan dedim tekrardan, sonucu yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fl4ming0 -- 16 Mayıs 2015; 15:23:48 >




  • Format attım fakat dosyalarımi masaüstünde unuttum muziklerim resimlerim felan bunları nasıl alabilirim önemli

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana ne kadar teşekkür etsem de az be usta...bilgisayarıma format atarken yanlışlıkla taşunabilir hardiski sildim yeni bölüm oluşturdum ve sistem kurmada hata verdiğinde ne yaptığımın farkına vardım. 12 yıllık özel arşivim gimişti.Find and Mount v.2.3 for Windows uygulaması sayesinde veriler şuan kurtarılıyor.
    Not: hardiski sildiyseniz sakın yeni bir bölüm oluşturmayın ya da biçimlendirmeyin Find and Mount v.2.3 for Windows kurun ve taratın hardiskiniz karşınızda teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hdd i tv ye taktıktan sonra tv içerisinde ne varsa silmiş ama hdd dolu gözüküyordu.bende hdd recovery pro yu indirdim.silinen videoları getirmiş ama bunları tek tek mi taşımak zorundayım.kısaca anlatabilir misiniz?
  • hiçbir program kullanmadan verilerinizi geri getirmeniz mümkün %100 çalışmaktadır buyrun burada açıklanmış nasıl geri getirileceği.ANLATIMIN YAPILDIĞI SİTE TIKLA
  • Bu programı dahttp://www.recovery-tool.com/data-recovery/recover-deleted-files-from-hard-drive.html adresinden indirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliciaKeys -- 8 Temmuz 2016; 19:10:39 >
  • merhaba ubuntu kurmak için d kısmına 50 gb lık yer atayıp kurulum yaptım fakat d kısmının kalanı tahsis edilmemiş alan olarak atandı. o kısımda kalan veriler gitti mi yoksa yeniden harf atayarak verilere ulaşmak mümkün müdür acaba ? hangi program bu işi yapabilir
  • Dostum merhabalar benimde 500 gb lık harici diskim dün kafayı yedi içinde 260 gb lık bir verim vardı. Öncelikle hiçbirşe yazma üstüne. Ben dünden bri taratıyorum şu an 12 Saat oldu yarısında ve hepsini buldu program tam sürüm Recovery My Files v 4.94 kullanıyorum geçen yıl sildiğim veriyi bile buldu Programın tam sürümüne google 2012 en iyi veri kurtarma yazılımları megapack yazarak bulabilirsin 30 yazılım var içinde recovery my files da var hala buluyor

    Ben ilk olarak bir denedim kurtaracak mı trail mi diyecek diye 200 resim kurtardım. Bazıları 1 gb limit diyor acaba o mu dedim 1.96 b lık bir filmi kutardım sorun yok. Kısac ben recovery my files ı öneririm.
  • "Active Partition Recovery for windows" programıyla silinen dosyalarımı buluyorum fakat scan ettikten sonra dosyalarımı recovery yapamıyorum. Recovery bölümüne tıklanmıyor??
  • eyvallah tesekkurler. yillar gecmesine ragmen hala ise yarayan cok faydali bir yazi. ben de yazidak 'recover my files' programiyla verilerime ulastim. hatta kurtardigimi da saniyordum, ancak kurtarilmis dosyalari acamadigimi gordum. dosyalarin isimleri boyutlari ve formatlari dogru, jpg mp3 pdf dosyalarinin hicbirini acamiyorum hepsinde desteklenmeyen dosya bicimi diyor. bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim pc deki tüm sabit diskler raw oldu içindeki dosyalar çok önemli recovery yapmadan raw formatını ntfs ye dönüştürmem gerek bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı gerekirse hdd yi gönderebilirim kendisine ya da farklı program önerebilecek varmı?
  • beyler merhaba ;Veri kurtarma amaçlı merkezimizde analizi yapılan hard diskinizde fiziksel hasar olduğu görülmüştür. Teklifimizin kabulü durumunda arızalı diskinizin iadesi bazı ek parçalar kullanılacağından mümkün olmayacaktır. Yapılacak veri kurtarma işleminin ücreti 750 TL+KDV dir.

    diye bir mail geldi fiziksel hasar olan bir diski kendi yöntemlerimizle kurtarma şansımız varmıdır yada daha ucuz yollu yapabilecek bir baba yiğit mevcut mudur
  • bunları yapmak icin.isten ayrılıp.odana yicek erzak koyup
    odadan bir kac ay cıkmamak lazım

    yada en iyisi.her arsivi iki diske kaydetmek

    benim 5 tb disk tam doluydu ama icindeki klasorlerden biri acilmadi 0 byt yazdi..ms dosta chkdsk yaptim
    2.5 tb yok oldu

    bir baktim 1 gb kadari gorunmuyor sekilde .chk olarak hale gelmis

    ama 1 tb i tamamen yok olmus su an r undelete programi deniyorum

    dolu disk chidsk ile nasil yarisi yok olur hayret bir olay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gogole da her yazana guvenmeyin daha kotu oluyor..bide ise baslamadan once diskin o anki halini backup alin..

    en iyisi iki disk alin bilgileri iki yerde tutun.ugrasmayin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 9 Şubat 2020; 3:59:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.