Şimdi Ara

Vectra'dan Sorento'ya Olmadı Clk200 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorento 2004 model siyah renk
    Kaporta,boya,motor vs hic bir problemi yok orjinal (kontrol edildi detaylı)
    Km 50000 e yaklasık

Vectra ise benim ki 2007 model 1.6 comfort 25500km tamamen orjinal

bir alısveris karsılıgında sorento-vectra takası olabilir ben aracı begenip evet dersem tabi

aklımda ki sorular

-En yakın yetkili servis 1 saat uzaklıkta problem yasarsam anında zıplayamam
    -Performans ?
    -Tvli dvdli park kameralı falan ekranından taktırmak istesem ne kadara gelir bana?
    -Vergisi acıtır mı?
    -Nasıl yakar ?
    -Hic binmisligim yada hakkında sohbet etmisligim yok o yuzden yolda gördügüm kadarıyla biliyorum sorentoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 16 Ekim 2008; 20:13:35 >

• Vectra yı bana sat o zaman ...
  • satmayı hic düsünmedim cünkü aldıgım günden beri (sıfır aldım) 1km bile baskasına vermedim
    sürekli üstüne titredim en ufak tıkırtıda servisin başına ekşidim özenerek bir seyler yaptım (film,boya koruma vs vs)
    o yuzden bırakın takası satmayı 2 gün ayrı kalamıyorum simdi bana sat diyince icim bi acayip oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

satmayı hic düsünmedim cünkü aldıgım günden beri (sıfır aldım) 1km bile baskasına vermedim
    sürekli üstüne titredim en ufak tıkırtıda servisin başına ekşidim özenerek bir seyler yaptım (film,boya koruma vs vs)
    o yuzden bırakın takası satmayı 2 gün ayrı kalamıyorum simdi bana sat diyince icim bi acayip oldu

dalgamı geçiyorsun

hem ayrılamam diyorsun hemde olabilir diyorsun

• gergin gördüm sizi hayırdır ? aracı begenirsem icime sinerse olabilir diyorum bir kac yerden ve internettende arastırma yapıyorum siz neden gerildinizde ları sıraladınız anlamadım
  • ben olsam kesinlikle gül gibi vectrayı satmam....
    d sınıfı aracın uzun yol zevki gibi varmı....

ayrıca kalite olarakta daha iyidir sorentodan....
  • sorentoların performansı yüksek değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x4 hevesiniz varsa takasa girin fakat yasli ve uretimden kalkacak bir arac alacaginizi unutmayin. hos sizinkide uretim bandina elveda diyor ama hala genc.
  • sadece 4x4 araca geçmiş olcaksınız daha fazla çok havanız! olacaktır
    bide fazladan vergi bakım masrafı ödeyeceksiniz
    sorentonun görnüşü güzel ama sana vectra rahatlığını vermez..
    içine binersen anlarsın..
    ne güzel aracın var ona binmeye devam etmen daha mantıklı..
    ama 4x4leri çok beğeniyorum diyorsan o zaman takas edilebilir
  • vergi,bakım,benzin vs dert etmiyorum sirket üstüne olacagı icin hepsi masraf olup vergiden düsüyor (tesellimiz)

arac hosuma gitti yinede en kötü ihtimalle ilerde 2. eli rahat satılır değiştirilir diye düsünüyorum

bir de aracım hala garantide oldugu icin sagı soluyla pek oynayamıyorum mesela ses ve görüntü sistemlerine ilgim var fakat pek giremedim bu islere
    bununla biraz daha ugrasır daha cekici hale getiririm gibi bir fikrimde mevcut
  • Hayırlısı ama ben şaka olarak söylemedim aslında ciddi anlamda Vectra almayı da düşünüyorum yani ...
  • satma düsüncem bugun aksama kadar hic olmadıgı icin fiyatlarını ederini bile bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

ben olsam kesinlikle gül gibi vectrayı satmam....
    d sınıfı aracın uzun yol zevki gibi varmı....

ayrıca kalite olarakta daha iyidir sorentodan....

• quote:

senin toyotanin yapamadığı düz yolda sorento 200 yapiyor

140 HP'lik Sorento'nun fabrika verisi son hızı 171 km, 170 HP'lik X-Force'unda 182 km'dir.
  • Çok yanlış bir karar olur
  • Vectra hem görünüşü ile hem de sürüşü ile kazık gibi araba, başka bir araç almanı tavsiye ediyorum. Sorento dan uzak dur, cüsseli koflara benziyor, vergisi de yüksek...
  • kullandığım 170 likti ortağımızın arabasıydı 200 ü rahat bir şekilde yapıyor
  • Vectra ve Sorento çok farklı sınıfıta iki araç o yüzden mukayese yapılması zor. O iyidir bu kötüdür demek zor, tamamen zevk meselesi.. Vecra'nın, özellikle uzun yolda sağladığı konfor ayrı, Sorento'nun yaşatacağı keyif çok ayrı...
  • Kafa kafaya mı takas yapacaksınız??İnternetten baktığım kadarı ile 2004 sorentoları hiç 45 bin liradan aşağı göremedim fiyatlar bu kadar farkediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anchorman

Vectra hem görünüşü ile hem de sürüşü ile kazık gibi araba, başka bir araç almanı tavsiye ediyorum. Sorento dan uzak dur, cüsseli koflara benziyor, vergisi de yüksek...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.