Şimdi Ara

vectra c 2.2 gts hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abim'e vectra 1.6 elegance-2.2 gts-yada astra h 1.6 cosmo-elegance donanımlılardan bakıyoruz.Ufak tefek araştırmalarımız sonucunda 1.6nın vectra c'ye yetmediği gibi yorumlar okuduk.2.2 gts'lede fabrika verilerine baktığımızda 3-4 lt civarında arasında fark olduğunu gördük.Yanlız 2.2 gts'ler otomatik vites olduğundan acaba bir sorun çıkarıyormu bu konuda bilgimiz yok açıkcası.Neyse araştırdıktan sonra babamıza konuyu açtığımızda Türkiye şartlarında 1.6 yukarı araçlar zor satılıyor 2.eli düşüneceksiniz 1.6dan yukarı almayın diye söyledi.Açıkcası 2.2 gts'inde liftback sanırım tipi çok hoş duruyor açıkcası ama karar veremiyoruz.23-24 civarına gts'te bulmak mümkün gibi.Siz olsanız ne yaparsınız 2.2 gts'imi 1.6 elegance vectra c'yimi.Yoksa astra h'yimi tercih edersiniz.Bu konuda bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

• Vectra Gts liftback tasarım benimde çok hoşuma gidiyor.Fakat 2.2 motor alınası durmuyor.Yakıt,vergi problem değilse keyif için binilir elbette.
    1.6'nın yetip yetmeyeceği size bağlı Astra ise Vectra'dan sonra gelen bir araba.
  • 2.2 mantıksız kaçar,1.6 alınası
  • GTS makyajlı kasa mı? İki kasada da vardı sanırım GTS.
  • 2.2 GTS yerine 2.0 Turbo GTS tercih ediniz. Hem daha az yakar, hem daha az vergi öder, üzerinede 2.2gts ten cok cok daha performanslı bir araca binmis olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

2.2 GTS yerine 2.0 Turbo GTS tercih ediniz. Hem daha az yakar, hem daha az vergi öder, üzerinede 2.2gts ten cok cok daha performanslı bir araca binmis olursunuz.

Aynen böyle..
  • quote:

2.2 GTS yerine 2.0 Turbo GTS tercih ediniz. Hem daha az yakar, hem daha az vergi öder, üzerinede 2.2gts ten cok cok daha performanslı bir araca binmis olursunuz.

Merhabalar;

Bütçemiz 2.0turbo versiyona yetişmediğinden 2.2 gts'i düşünmüştük.23-24 civarına gts denk getirebiliriz diye düşünüyorum.Ancak otomatik şanzımanlı olacağından sorun vs.. çıkartırmı bilmiyoruz?Bu konuda bir bilginiz varsa zahmet olmazsa açıklayabilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005-2006 bmw x5 . 3.0 d hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yürüyen aksamı 20 mm daha alçaktır ve biraz daha sportif bir sürüşü vardır .

Ayrıca hatları sedana oranla çok daha çekici.Jantları da 17inç.
  • Teşekkürler arkadaşlar 1.6 elegance 2.2 elegance olan sedan versiyonun test verilerini buldum yakıt konusundaki test verilerini ekliyorum.

1.6 elegance'nin test verisini ekliyorum.

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=220&baslik=Vectra%201.6%20Elegance%20-Eyl%C3%BCl%202002

Bu da 2.2 active select şanzımanlı sedan vectranın

http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=223&baslik=Vectra%202.2i%20Elegance%20-Kas%C4%B1m%202002

100kmde ikisi arasında pek fazla fark yok gibi.Bizim çekindiğimiz muhtemelen otomatik versiyon denk gelecek gibi ve otomatik şanzıman sorun çıkarırmı çıkarmazmı sorusuna cevap arıyoruz.Yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar

• Valla otomatik şanzıman biraz şans işi. Ama neticede bir arızada şanzıman komple değişecek diye bişey yok. Büyükşehirlerde her türlü otomatik şanzımanı tamir ediyolar. aracın geçmişini bi araştırın. Test sürüşü yapın, bi anormallik yoksa alın. Ama ben olsam 2.2 alırdım 1.6 yerine. 2,0 T da var ama çok az bulunuyor bi de pek sakin kullanılacağını zannetmiyorum o motora sahip vectraların.2,2 daha sorunsuz olur bence.
  • Bende sizin gibi düşünüyorum.Opelde anlayan arkadaşlar şanzıman konusundaki bilgilerini bekliyorum açıkcası.Parçada vs sorun çıkarmayacağını düşünüyorum omega'dada bertone astralardada kullanılan motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

Merhabalar;

Bütçemiz 2.0turbo versiyona yetişmediğinden 2.2 gts'i düşünmüştük.23-24 civarına gts denk getirebiliriz diye düşünüyorum.Ancak otomatik şanzımanlı olacağından sorun vs.. çıkartırmı bilmiyoruz?Bu konuda bir bilginiz varsa zahmet olmazsa açıklayabilirmisiniz?

Ben bulasmayin derim. Basinizin agrima ihtimali cok yuksek.

illa GTS hastaliginiz varsa 2006 model ustu bır 2.0turbo veya 1.9cdti alınmalı. makyajsız kasaya bulasmayın.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

illa GTS hastaliginiz varsa 2006 model ustu bır 2.0turbo veya 1.9cdti alınmalı. makyajsız kasaya bulasmayın.

Açıkcası gts'i çok beğendik abim ve ben.2.0 turbo 175ps olması hakikatten güzel olabilir.Ama elimizde bütçede belli sonuçta.Vectra turboların namını çok iyi biliyorum özellikle vectra a c20letleri.Demekki 1.6 cosmo donanımlı astra almak daha mantıklı olabilirmi?

• quote:

Bende sizin gibi düşünüyorum.Opelde anlayan arkadaşlar şanzıman konusundaki bilgilerini bekliyorum açıkcası.Parçada vs sorun çıkarmayacağını düşünüyorum omega'dada bertone astralardada kullanılan motor.

otomatik şanzıman aynı şartlarda manuel şanzımandan bile daha dayanıklıdır. çünkü zorlayacak bir etken yok. gts ve diğer opellerde kullanılan active selcet şanzıman tork konvertörlü olup uzun ömürlüdür. o yüzden gerekli kontroller yapıldıktan sonra sorun çıkmazsa alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

Açıkcası gts'i çok beğendik abim ve ben.2.0 turbo 175ps olması hakikatten güzel olabilir.Ama elimizde bütçede belli sonuçta.Vectra turboların namını çok iyi biliyorum özellikle vectra a c20letleri.Demekki 1.6 cosmo donanımlı astra almak daha mantıklı olabilirmi?

Bencede astraya yönelin. 2003-2004-2005 otomatik gts lere bulasmayın uzulme ıhtımalınız cok yuksek olur...

dediğim gibi alınıcaksa 2006 ustu 6 ileri manuel 1.9cdti gts veya 2.0t gts alınmalı, butce elvermıyorsada bu aractan vaz gecılmelıdır.

• quote:

doğru.
  • sizi biraz heycanlandıralım : )

• bu hafta sonu arabasıdır
  • quote:

sizi biraz heycanlandıralım : )

Fotoğraflar için teşekkürler.Sedan versiyondan çok daha tatlı duruyor.Bazı makyajlı gts'lerde az sayıda sanırım manuel vitesi mevcut onlara ne dersiniz?

• quote:

Fotoğraflar için teşekkürler.Sedan versiyondan çok daha tatlı duruyor.Bazı makyajlı gts'lerde az sayıda sanırım manuel vitesi mevcut onlara ne dersiniz?

Bir onceki mesajimda ondan bahsettim bende işte. Makyajlı kasanın 6 ileri sanzumanli modelleri sorunsuzdur. Saglam bır checkuptan sonra sıkıntısız alınabılır lakın dedıgım gıbı onlarıda 40-45 ten assagı vermezler temizlerini : )

Eger 2.0T alabilcek olsaydınız ufak bır chıp ıslemı ıle cok rahat 220hp 360nm barajını aşabilir, 6 ileri manuel sanzumanın fevkalade oranları sayesınde 0-100 unuzu 8sn altına ındırebılırdınız Ayrıca uzerındekı motor lpg ilede bırıncı dereceden uyumludur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.