|
BMW C 400 GT ve BMW C 400 X Türkiye’de satışa sunuldu
-
-
Bir ülkede motosiklet sayısı artarsa o ülke Hindistan'a dönüşür ve bir ülkenin en son isteyeceği şey Hindistan'a dönüşmektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiyatlar borusan gibi😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
150.000 TL - 200.000 TL'ye telefon satılan bir ülkede, bu fiyatları da olağan karşılayıp gidip alan birileri illaki olacaktır...
Bi dakka... kaç para kaç???
Tam anlayamadım orayı.
-
Bu modelleri BMW adına Çinli Longin firması üretiyor ve kendi adına da bazı küçük farklılıklarla ülkemizde yarı fiyatına VOGE SR 4 adı altında satılıyor, sadece BMW logosuna fazladan 250K vermek isteyenlere duyurulur.
-
Bilgi için teşekkürler hocam.
_____________________________ -
Bu fiyatlarla gelsin hep sorun yok hocam dönüşmez
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Visionx st
Bu mesaj silindi.Türkiye'de trafiği tıkayan dolmuş denen toplu taşıma aracı. Kafalarına göre istedikleri yerde yolcu indirip bindiriyorlar ve bu trafiği tıkamalarına sebep oluyor. Ayrıca, dolmuş denen taşıtın şoförü müşteri ile para alışverişi yaparken veya para sayarken trafikte kaanıı gibi ilerliyor bu da trafiği yavaşlatıyor ve tıkıyor. Gelişmiş ülkelerde toplu taşıma sadece raylı sistem ve otobüs ile yapılıyor. Ülkemizde ise dolmuş denen anlamsız toplu taşıma araçları trafik sisteminin içine ediyor.
Bir de takip mesafesine uymayan ve makas atan şoförler trafiğin tıkanmasına sebep oluyor.
Arkadaki yolcuyu yükseğe kaldırmanın ne faydası var acaba ? Çsrpışma olursa öndekinin üstünden uçup gitsin diye mi ? Dönüşlerde yatarken hem engel olur hem de arkadaki için mororun yaması daha korkutucu olur. Fiyatı da görmedim ve görmek te istemiyorum. Araç almam gerekirse gider başka ülkede alırım İstiyorsa Afrika olsun. kendim de orada yaşarım. Ne bu vergiler böyle ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bmw logosunu görmesem,çinli sıradan bir marka gibi duruyor.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
En Beğenilen Yanıtlar
|
Fiyatlar borusan gibi😂
|
|
Bir ülkede motosiklet sayısı artarsa o ülke Hindistan'a dönüşür ve bir ülkenin en son isteyeceği şey Hindistan'a dönüşmektir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt