Şimdi Ara

VECTRA 2.0İ,1.8İ,1.8S BİLENLER GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir dostumuza 94-96 arası bu arabalardan bakıyoruz.Bu motorlardan hangisi daha iyidir.Motor özellikleri nelerdir? Lpg uygulanırmı, ygulanırsa nasıl bir sistem olması gerekir?
    Bu arabalar nasıl arabalardır.Sağlamlık, kullanım, konfor bakımından artı ve eksileri nelerdir; tavsiye edermisiniz? Yorumlarınızı bekliyor ve emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

• Dostum bizde 93 model vectra 2.0i vardı yaklaşık 70.000km kullandık 7 yıl açıkçası opelin bu kasadan sonra çıkardığı modelleri sevmiyorum arkdaşlarda katılacaktır bundan sonra opelde bişeyler oldu o kasa bana göre efsaneydi tabi artık 10-12 yıllık arabalar bayağı eski yenisinin tadına doyum olmaz bizde satalı 1.5 yıl oldu 11.000 ytl ye vermiştik 1.8 olanlar enjeksiyonlu değil genel olarak bu motora tüp takıyorlar 2.0 motorlar enjeksiyonlu olduğundan LPG cilere bi sorsan ii olur ben 2.0 i motordan çok memnundum bi gün olsun yolda bırakmadı ayrıca sıkı da bir motordu hani şimdi özlüyorum valla nerde opelim diyee ama bana sorarsan ople vectrayla 98 model civarı corollaları karşılaştırırsam corolla daha sorunsuz gözüküyor mesela corollada triger kayışı yoktur opellerde var dikkat etmek gerekiyor dediğim gibi araba genç olsa Vectra 2.0 İ hala mükemmel araba ama 12 yıllık arabanın nasıl kullanıldığını bilemem yani çok temiz bir opel bulamazsan o kasa vectralar bitti diye düşünüyorum aynı paralara 98 model corolla öneririm.

• valla ustadım 2000 motor istiosan birak o yılları git 2001 model vectra cd yada cdx al yakıt tuketimleri makul yada gecende bi ilan gormustum nette 1999 vectra gt 150bg lpg takılmıs.. 17.500 ytl idi bu gt oldugu için boyle pahalı hemde lpg takılmıs bu araca takılıyosa o zamana kadarki vectralarada takılır cunku bu arabada enjeksiyonlu normal bir 2000-01 vectra cd yi 14000-15000 ytl ye bulursun bence birazdaha ekonomik durumu kas vectra alacaksan bunulardan birini al =))) dedigin arabanın omru hakikaten bitti cunku=))
  • eskiden bu arabalara doktor arabası deniyordu. Genelde doktorlar bu modelden alıyorlardı. o yıllarda gerçekten sorunsuz araçlardı. ama şu an eskidiler artık. bencede 2000 veya 2001 model cd veya gls ye bakın derim.
  • 95 model 2.0 kullandım gazda taktırdım performansı konforu çok iyidir suan 2004 megane biniyorum onu satıp megane aldığım için pişmanım valla opelimi özlüyorum o kasaların yol tutuşu sonraki kasalara göre çok iyi sıralı sistem lpg taktırmaya gerek yok manifolt plastik olmadığı için patlamıyor ayrıca 1.6 ve 1.8 kesinliklikle alma opel=2.0 1.6 lardan istenilen performans alınmıyor sana tavsiyem 95 94 temiz bulursan al
  • @worldwar efsane kasa yorumunda ve bundan sonraki kasaların daha kötü oldugu konusundada haklı

@sonata007dr (dr) doktor arabası oldugu dogrudur bir cok tanıdıgım adam var dr plakalı

bizde 96 model 2,0 gls vardı yakıt tüketimi 2,0 olmasına ragmen oldukca iyiydi sınıfındakilerin en iyilerinden denebilir fabrika verilerine göre şehir içi 10 lt sabit hız(90 km) ile 5,9 yakıt tüketimi vardır ki 2,0 motora göre gercekten iyi ben yeni kasanın 1,6 ile eski kasa 2,0 motor arasında fazla bir tüketim oldugunu görmedim iki araba ilede aynı mesafede uzun yolda aynı tüketimi gördüm

ayrıca 1,6 motor basınca daha fazla yakar

96-99-2001 kasa opel vectra tavsiyem var 1,6-2,0 orası sana kalmış ama bence 2,0

şimdi 2004 model 1,6 vectra var ama o 96 model 2,0 aracı hala ararım hep söylerim

• Arakadaşlar şu an 11000 ytl' ye kadar çıkabiliyoruz.Arkadaşımda istiyor uzay kasa almayı ancak kapital ancak bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o araba gerçekten efsanedir. Bende 1994 2.0 gls vardı.O arabanın tadını şu ana daha modern teknoloji araçlarda alamadım.Neyse önemli olan o araba günümüzde biraz başını ağrıtabilir..
  • Bu araçlar fullmu yoksa tek nokta enjeksiyonlumu
  • kardesim vectra nın eski kasaları uzay kasaya göre daha cok tutulmustur süspansiyon olarak uzay kasaya göre cok iyidir motor olarak 2.0 gls almanı onerırım 1.8 ini satarken cok zorlanırsın tüp olayına gelince tüpte performans olarak etkiler tabiki ama yinede cok iyidir durumun varsa sana tavsiyem bunun dısında vectra gt almanı onerırım vectra gt ler 165 bg dir deri koltuk cift hava yastıgı gibi daha donanımlıdır dedıgım gıbı 2.0 motor gls al cd sini falan alma fazla tutulmaz
  • bakımlarını yaptırdıktan sonra basının agrıyacagını zannetmıyorum hatırlar mısın bılemem o arabalar efsaneydi ve bakımları oldugu surece opel 500.000 km ye hatta daha fazlasına kesin gözüyle bakılırdı

2.0 gls harika arabadır ama vectra gt ondan daha harikadır

quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

o araba gerçekten efsanedir. Bende 1994 2.0 gls vardı.O arabanın tadını şu ana daha modern teknoloji araçlarda alamadım.Neyse önemli olan o araba günümüzde biraz başını ağrıtabilir..
  • 1.6 nın fazla yakmasının sebebi ortada zaten bende katılıyorum samimi bir sekılde dile gtirdim eski kasalar rahatlık bakımından uzay kasalara göre cok iyidir. en yeni kasa ya göre bir lafım yok ama uzaya göre mükemmeldır hele birde gt ise onun rengı bıle ap ayrıdır koyu gümüş off off elimde olacak 1 tane valla subarum ve passatım yanında halt etmiş

galericiyim üzerim

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

@worldwar efsane kasa yorumunda ve bundan sonraki kasaların daha kötü oldugu konusundada haklı

@sonata007dr (dr) doktor arabası oldugu dogrudur bir cok tanıdıgım adam var dr plakalı

bizde 96 model 2,0 gls vardı yakıt tüketimi 2,0 olmasına ragmen oldukca iyiydi sınıfındakilerin en iyilerinden denebilir fabrika verilerine göre şehir içi 10 lt sabit hız(90 km) ile 5,9 yakıt tüketimi vardır ki 2,0 motora göre gercekten iyi ben yeni kasanın 1,6 ile eski kasa 2,0 motor arasında fazla bir tüketim oldugunu görmedim iki araba ilede aynı mesafede uzun yolda aynı tüketimi gördüm

ayrıca 1,6 motor basınca daha fazla yakar

96-99-2001 kasa opel vectra tavsiyem var 1,6-2,0 orası sana kalmış ama bence 2,0

şimdi 2004 model 1,6 vectra var ama o 96 model 2,0 aracı hala ararım hep söylerim

• 1.8 ler tutulmuyo çünkü yakıt oalrak 2.0 ile fazla fark yok.vergi de aynı 2.0 tercih ediliyor,2.0 ler genellikle klimalı çünkü.
    1.8 zor satılır
  • Malum konuştuğumuz araçlar 10-12 yaşında.Plastik kalitesi, süspansiyon olsun, takırtı tukurtu olmuyordur inşaallah
  • tıkırtı olur olmaz deıl ama cok rahatsız edıcı olmaz opelin en saglam aracları o senelerde ve şimdi ki yeni kasa vectra dadır yani arasında ki uzay bunlarda ki kadar i deıldir
  • yazalım..şu an 2000 model 2.0 otomatik kullanmaktayım..

yol tutuş mükemmel
    konfor mükemmel
    kabin gürültü yok
    klima çok iii
    çekiş müthiş.
    bendeki otomatik çok rahat..
    tank gibi sağlam..

biraz fazla yakıo şehir içi 350ykr civarı..
    lpg olayını bilmiyorum.. ben yılda 5000-6000 anca yaptığım için ihtiyaç duymadım..
    arıza yapmadı 5 senedir biniyorum..

Ha bundan sonra mercedes yada bmw almicaksam başka araca binmem.yada yeni vectra
  • 94 2.0 vectra gerçektende bir efsanedir. O aracın yol tutuşu,performansı,sessizliği şu anki çoğu araçda bile yok...
  • Arkadaşlar bu hafta pazara çıkıp araştırma yaptık, baktığımız araçlar içinde en az km olanı 200.000' de. Açıkcası bu km değerleri beni ürkütüyor.Siz ne dersiniz
  • valla ben şahsen o km de araç almam ancak fiyatı çok çok cazip olacak.belki..gerçi motorları uzun ömürlüdür bu araçların ancak 200 bin kmye kadar nasıl kullanıldığı meçhuldur..

quote:

Orjinalden alıntı: brava

Arkadaşlar bu hafta pazara çıkıp araştırma yaptık, baktığımız araçlar içinde en az km olanı 200.000' de. Açıkcası bu km değerleri beni ürkütüyor.Siz ne dersiniz
  • bende 97 cd var. 6-7 sahip değişmiş benden önce, yeni aldım. araba taş gibi. sadece ön fren balatalarını ve arka kampanalarını değiştim, şimdi daha da canavar gibi. yol bilgisayarı da olduğu için benzin tüketimini kontrol edebiliyorsunuz. o yüzden şehir içi şehir dışı ortalama 10 l tüketiyom.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.