Şimdi Ara

VE TABLET EKRAN MERCEDES CLS'YE GELDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dedigim gibi saygi duyarim ben, dunya capinda en cok satilan aracin dandik lafi ni komik buldum biz turkler cılgınız :D

ferahlik anlaminda bi onceki mesajimda belirttigim gibi girerken iceri dikkatli giriyorum araba biraz basık sportif olsun diye byle tasarlamislar yinede rahatsiz ediyor beni bu durum , icindeyken 1.80 boya kadar ferahligi iyidir daha uzun boyluya tavsiye etmem
    arka diz mesafesi falan gayet iyi sıkıntı yok

araba yolda eger kotu yolsa yol sesi alio biraz da olsa,sehir icinde sessiz sedasiz bi araba soguk havada calistirdigimda sesli calisio motor isininca ses seda yok hic

donanim konusuna gelince rakiplerininde donanimini fiyatini hesap ettik aldik biz o zaman körü körüne otokoca gitmedimki diger markalarida gezdik

ic hacim yasam alaninda anlaminda rakiplerinde ustunluk gordum ama ahim sahim bi ustunluk deil ve focusun baska + lari bunu gormezden getirtti

bu araba kasli oldugundan cok buyuk ve ici ona gore kucuk yorumlarina maruz kalio biraz

on konsol ice fazla girmis haklisiniz orda

golfden bahsetmisin golf ben aldigim zamanlar (2013un son aylari)cok paraydi ve begenmiyorum tasarimini ben 55400 aldim benim icin en mantiklisi focus du

2013 un dunya satis sampiyonu focus + - siyle elestirelim ama usuluyle. dandik mandik provake yorumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Onceki nesil focusu kullandim. Simdikini haftanin 3 gunu kullanirim. Inanki eskisinden pek farki yok. ses yalitim duzeldi biraz. Ne konfor ne ferahlik ne donanim ne kalitede bir ziplama goremedim. Konsol o kadar kaba ve gereksiz buyuk tasarlanmiski dizleriniz birbirine yapisiyor. Konsol bildigin suratiniza yapismis vaziyette. Arac zaten dar bur araba. Bu konsolla iyice bunaltmislar ortami. Eskisi daha ferahti. Dizel motorun butun titresimi iceride. Rolantide bildigin yalpaliyor araba. 50-60 milyar istenen arabada bunlar olmaz. Hele golften sonra focusun yuzune bakmam. O da c sinifi bu da. Sirf yol tutusu biraz daha iyi diye bu arbaya bu para verilmez.

Bahsettiğim buydu benimde kesinlikle katılıyorum , Dandik lafını ne derece aldığınız önemli böyle büyük bir firma böyle bir konsol üretince kucağınızda hissi veren ve sürekli sizi basan dandik lafını kullanmakta cok abesle işgal etmiyor bence . Focus için çok üzüldum bu modaya uzak doğulularda uydu tasarımlar gittikçe eskilerini aratmaya başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 1 Şubat 2014; 13:23:39 >

• Direksiyon kangal sucuk gibi olmus. Fotodan mi oyle kalin duruyor.

• Mercedes acilen tasarımcılarını değiştirmeli ve koptuğu çizgiye geri dönmeli yaptığı işleri hiç yakıştıramıyorum önden çekişli araba yapmalar renault dan motor almalar polypad gibi ekran koymalar güzelim cls nin haline bak :(

• 119 TL'ye BİM'den alınmış Navigasyon Cihazı gibi duruyor

Video: Epson TW-9100W | Epson TW-5910
    Audio: Pioneer LX-85 | Monitor Audio Silver (5.1)
    Photo: Sony a7 ii | 35 f:1.4 | 24-70 | 55-210
    Car: BMW 420i Coupe - G22 (2023) | BMW 118i - F40 (2021)
    Phone: Samsung Galaxy 24 Ultra
  • Emanet ekran..

Lenovo Y500 SLI
  • Dışı yeter

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>

• gençlerin şahine taktıkları gibi hiç estetik olmamıış
  • Focus bir aile otomobili. Haliyle konfor ve ferah ic mekanla one cikmasi lazim. Bagaj agzi cok dar mesela. Bu araci satin alanlarin cogunun sportif yonunu kistas aldigini zannetmiyorum. Alan vardir ama cok degil. Corolla da 1 milyon satiyor ama sinifinin gereklerini daha fazla karsiliyor bence. Focus bana gore abartili sekilde sert, bunun akabinde konforsuz, bunaltici bir araba. Donanimdaki eksiklikleri fiyata pozitif olarak yansimiyor. Sinifinin en pahali araclarindan biri focus. Trend donanim 1.6 dizel 68.750 suan. Inanilmaz komik bir fiyat. Trend donanim rakip otomobiller icerisindeki en zayif donanim. Ona nazaran daha dolu midline plus donanimli golf ise 66.600 tl. Yorum sizin.

• Cogunluk begenmemis ama al kullan bin deseler agizlarinin yanindan salyalari akarak binerler kullanirlar.. Kendilerini araba degil ucak kullaniyor sanarlar.. Birakin bu cok bilmis havalarini, olmamis begenmedik havalarini.. Adamlarin muhendislerinden daha mi iyisini bileceksiniz siz.. Cok bilmis yurdum insani..

Orijinalden alıntı: allstar34

Mercedes acilen tasarımcılarını değiştirmeli ve koptuğu çizgiye geri dönmeli yaptığı işleri hiç yakıştıramıyorum önden çekişli araba yapmalar renault dan motor almalar polypad gibi ekran koymalar güzelim cls nin haline bak :(

+1 Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Biz sana gofret bile versek ağzının suyu akarak yersin, boşuna söylenmemiş "bedava sirke baldan tatlıdır" lafı, anlayana tabi..

Begenmedigin, elestirdigin birseyi sirf bedava diye kabul ediyorsa kisi, zaten kendi icinde cekilisiyordur.. Kendimden ufak bir ayrinti vereyim goflet dedin de sekerim var sabahlari ilac kullaniyorum ve kesinlikle tatli yemem yasak.. ;)

simdi konuyu fiyatlara su avantajli bu avantajli ya geldi ben marka ismi verip kiyaslamakdan kacinmaya calistikca siz bu kezde toyatayi ornek veriyorsunuz ben diyorumki hic bi marka dort dortluk deil. artilari ve elsileri mevcut simdi bende eksi yonlerine soylesem konu uzayip gidecek girmek istemiyorum bu tartsmalara babamin mali degil hicbiri

sadece kisaca sunu deim bari coralla ve aurisin on konsol ayni dolmuscularin konsol gibi cok mu guzel yani. ben aurisde de gonlum vardi kokpiti gorunce bayiden ciktim

2013 de ford focus en guclu motor en iyi fiyatla satilan arabaydi bende o zaman aldim saten style paket

simdi
    2014 de en insafszlrndan biri otosan yapti zammini bunuda her yere yazdim
    gosterebilirim capslayip
    bu fiyatla focus almam ben cunku dizel aldigim aracin simdi ancak benzinlisini alabilyorum

tekrar ediyorum konu uzerine konu acilyo dunyanin en cok satan araci focus dandik deyildir bu lafa ben yazdim mesajimi.

• Sıvamislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.