Şimdi Ara

ve NETFLIX sansüre başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapımı süren Breaking Bad'in devam filmi niteliğindeki El Camino filminin yayınlanan son teaser'ında orjinal fragmanda 0:26'ıncı saniyeden sonra görünen sigara, Netflix Türkiye Youtube kanalında sansürlenmiş. Sigara hiç görünmüyor, yok.

    Orjinal fragman:


    Netflix Türkiye fragmanı:


    0:26. saniyeden sonra sansür...







  • dışarı çıkan çocuk kafasını nereye çevirse sigara görüyor ama bunlar filmde yasaklıyor. siyasal islam işte ne bekliyorsun. yasakçı zihniyet. her eğlenceye burunlarını sokacaklar, mahvedecekler.

    bunları sansürle uğraşacaklarına çukur gibi keko dizilerini, neredeyse atv'deki tüm dizilerde olan kadın şiddetini barındıran dizileri kaldırsınlar
  • Ulkemizin cok onemli sorunlarindan biri cozuldu sagolsunlar o sigarayi gorsem neler olurdu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülke kurtarıldı.

    Ulan bunu yabancı Netflix kullanıcıları görse fena taştaş geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışarı çıkan çocuk kafasını nereye çevirse sigara görüyor ama bunlar filmde yasaklıyor. siyasal islam işte ne bekliyorsun. yasakçı zihniyet. her eğlenceye burunlarını sokacaklar, mahvedecekler.

    bunları sansürle uğraşacaklarına çukur gibi keko dizilerini, neredeyse atv'deki tüm dizilerde olan kadın şiddetini barındıran dizileri kaldırsınlar
  • [VATAN HAS BEEN SAVED]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ne diyebilirsinki ? Tv de okadar boş gereksiz diziler vb varken (reklamlari saymiyorum bile)
    Reklamsiz izlemek ve az cok iyi hos dizileri izlemek icin para veriyorum zaten boyle seyleri izlemek icin BILEREK para veriyorum ama su ulkemizin bos programlarini kaldirmak kadina tecavuz/siddet kaldirmak yerine sigaraya sansur koyuyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parasiyla degil mi kardesim :) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumhuriyet tarihinin en ahlaksız döneminde sansürle ahlak dersi vermeye çalşıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halen tv dizi vs izleyen varmı . 2000 de bırakmıştım.

    konuya baya uzak kalmışım.
  • ve NETFLIX sansüre başladıve NETFLIX sansüre başladıve NETFLIX sansüre başladı




  • Ben hala Ertuğrul dizisinde kafa kesme sahnesini gördüğümden beri, Türk televizyonu, RTÜK, hükümet ve diğer ne kadar kendine rol biçen sorumlu varsa yaptıklarını ciddiye alamıyorum. Netflix aboneliğim yok ve hiç olmayacak da. Ama bu ikiyüzlülük, abesle iştigal değil mi?

    Bana ilk söylediklerinde aklıma Kurtlar Vadisi'nin o kafa kesme sahnesinin olduğu erken 2000'ler geldi. O zamandan bu zamana sansür daha da arttı, artık öyle vadi vahşeti olmaz hep sansür diye geçiştirmiştim. Ama gerçekten bildiğin kelle uçurma sahnesi var ve 1 tane de değil. Kan sansürü de belirsiz; haber bültenlerindeki ufacık kan izi, lekesi veya sıçraması gibi bazı şeyler sansürleniyor, ama bazı kanlar sansürlenmiyor. CGI kan efektlerinin bazıları sansürleniyor, bazıları gri renklendiriliyor; bazen ise komple bütün sahne kesiliyor.

    Kendi içinde bir tane tutarlı bir kurum veya enstitümüz kaldı mı? İntikamcı tanrılardan korkan köylülerle, kanı mavi akan aristokratların ülkesi gibiyiz. Ortamız yok, dengemiz yok, hedefimiz yok, vicdan yok, yasa yok, meritokrasi yok, o yok, bu yok. Ne var lan? Varsa yoksa vergi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 23 Eylül 2019; 19:1:7 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

    halen tv dizi vs izleyen varmı . 2000 de bırakmıştım.

    konuya baya uzak kalmışım.
    Televizyon sansürünü bile geçtiler direkt internet yayınlarını sansüre başladılar. Hayır ekimin 12sinde fellik fellik torrent linki arayacağım sizin yüzünüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    Ne güldüm buna ama...




  • torrent loodinggggggggggggggggg
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bu ülkede 18 yaşından küçüklere sigara satışı yasak ama sigaraya başlama yaşı 15 yaşın altına indi. O yüzden saçmalıktan öte bir şey değil yaptıkları.

    Gerçi bu meselenin özünde çocukları veya belli bir kesimi kötü alışkanlıklardan korumadan ziyade içerik sansürü olduğunu biliyoruz. Bu da işin vitrin kısmı işte.
  • ben biraz bakan körüm...hangi saniyeler olduğunu yazsaydın ikisini de izledim fark bulamadım
  • Korsan izlicez artik yapçak bir şey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netflix tarzi parali platformlari izlemek icin bir kartin olmasi lazim.18 yas ve uzeri bi insanlarin netflix keyfi var o kadar isin sitresini yasıyor insan aksam eve gelip bir iki bölüm izleyip yatıyor millet bir diziden filmden etkilencek ise hic izlemesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.