Şimdi Ara

vDSL2'nin Upload Değeri kaç mbps'dir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • VDSL KULLANICILARI MODEM DEĞERLERİNİZİ PAYLAŞIR MISINIZ.

Acaba TTNET önceden aDSL için verdigi 1 mbps Upload ı vDSL içindemi 0.8 Mbps'ye çekti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 19 Temmuz 2009; 13:27:14 >

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Adsl için verdiği 1mbit uploadı düşürmedi. Yanılıyorsun...

Buyrun belgesi, ayrıca 8 mbps kullanıcılarının modem degerlerine bakın Upload 0.8 kbps'dir.

Telekoma Dava açsak kazanırız diye bilirim... Fiyat aynı kaldı Uploadları düşürdüler... Keyfi bir şekilde.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Öyleyse benim çalıştığım şirkette modemin konsol kısmında neden 4096/1024 yazıyor? İnanmıyorsan yarın işe gittiğimde ss çekip buraya koyabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 19 Temmuz 2009; 14:39:06 >

Bazı istisnalar kaideyi bozmuyor ama 800 kbps kötü bir durum... TTNET in kanunsuz ticaret ahlakına uymayan davranışları devam etmektedir Hukuk ta işe yaramıyor Güya bu aylarda Sadece interneti kullananlardan hat zorunlulugu kaldıralacaktı ama nerde hala ödüyoruz...Devletimiz hala kendi yarattığı sorunlarla uğraşa dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 19 Temmuz 2009; 14:58:49 >
  • Belkide eski abonelerin hızlarına dokunmamışta olabilirler. Yeni abonelere bu tarifeyi sunuyorlardır. O zaman birşey diyemem..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatımda bir kez cebitte vdsl 2 yi test ettim.eğer doğru hatırlıyorsam

çok dehşet bişeydi.indirdiğim dosyayı ağzım açık izlemiştim

Orijinalden alıntı: Violonsel

Turgut Bey

Buyrun belgesi, ayrıca 8 mbps kullanıcılarının modem degerlerine bakın Upload 0.8 kbps'dir.

Telekoma Dava açsak kazanırız diye bilirim... Fiyat aynı kaldı Uploadları düşürdüler... Keyfi bir şekilde.

Şöyle birrşey var yaklaşık 3 ay önce bir açıklama yaptı ttnet.Santral uzaklığından dolayı herkes 1 megabit upload alamıyormuş 800kbbitte sabitlenecek diye.Sanırım herkesde sabitlemediler

• DSL buraya geldiğinden beridir en üst tarifeyi kullanıyoruz. 4mbit çıktığından beridir 4mbit hattımız. Ben ev dışındaydım (ailem oturuyor evde) geldiğimded gördümki 800 e sabitlenmiş hız. Önceden 1024 tü. Aylarca 4096/1024 olarak ifade edilen hız (modem arayüzünde) artık 4000/800 olarak gözüküyor. Santrale uzaklığım değişmedi, hiçbirşey değişmedi. Bende değişmediği gibi Telekom'un zihniyetinde de hiçbirşey değişmedi, özelleşti dedik iyileşir denildi, iyileşmenin aksine gelişme hızı eskiye oranla daha çok düştü. İlerde de hiçbirşey değişmeyecek.

İşin kötü yanı biz DSL aldığımızda bilmemkaç Mbite kadar gibi bir ibare yoktu. Ufak şehir, zaten DSL gelsin diye yüzlerce dilekçe topladım DSL i getirttik mutlu mesut olduk. Direk hıza para veriyoduk. Sözleşme bile yoktu. Direk bağlattık ve kullandık, yeterki ayda 200 milyon telefon faturası vermeyelim :D

Gel görki telekom işte, tipik şirket mantığı kazancı maksimize etmek...

VDSL2 ye geçmedim (muhtemelen burda da yoktur), neden geçmedim başıma gelecekleri biliyorum. Ankara'daki evimde DSL hızım çok kaliteliydi, santralden bir teknisyen çağırmıştık hattın kalitesi süper çıkmıştı muhtemelen hala Ankara'da yaşasaydım geçerdim çünkü pahalı olmasına rağmen iyi hizmet veriyordu. VDSL2 hizmetini alan 1 arkadaşım vardı Çankaya'da oturmakta Ankara'da. Atakule'nin dibinde neredeyse oturuyor çocuk. Upload hızını bilmiyoum fakat DL hızı çocuğun çok iyiydi "yani Bir Tarafımıza sokuyor telekom ama hizmet böyle kalırsa çok şükür diyecem" demişti çocuk. Hatta korkarak taktırdığını, arkadaşının VDSL2 aldığını ver rezalet hizmet diye diye kafasını şişirdiğini falan anlattı. Özetle, mesafe ve hat kalitesi = HIZ.

Düzeltme:
    Arkadaşıma telefonla ulaştım, FTP serverına upload yapmış 90kb/s-98kb/s arası değişiyor dedi. (Server Yurt Dışı ve tamamen kendine ait sağlam bir server)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayki -- 21 Temmuz 2009; 10:23:42 >

• asphodel

Telekomun bu yaptıgı aslında suc degil mi?
  • Sözleşmeye aykırı sanırım.

Orijinalden alıntı: speedman

hayatımda bir kez cebitte vdsl 2 yi test ettim.eğer doğru hatırlıyorsam

çok dehşet bişeydi.indirdiğim dosyayı ağzım açık izlemiştim

tellcom 100 megabitte kalpten gidersin heralde bulaşma hacı

Orijinalden alıntı: Violonsel

asphodel

Telekomun bu yaptıgı aslında suc degil mi?

bana göre suç. Ama TT kolay yolunu bulmuş VDSL2 yi bilmiyorum ama ADSL ye bakarsanız paketin hızına kadar bağlantı der. Tam olarka o hızda demez. Yani diyor ki, maksimum bunu veririm :S
    TT işte ne desek boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

modem içinde 4 diyor ama ben 2 yi geçtiğini görmedim hat boşta çıkan hız bu.

Orijinalden alıntı: byJuck

Vdsl2 max kaç alabilir? Türk Telekom 4 verebiliyor mu? Modem arayüzünde 4 yazıyor ama speedtest te 2 çıkıyor

vdsl2nin santrale yakınlığa göre değişecektir ama çok rahat bir biçimde 40 50 megabit upload vermesi mümkündür tabiki santrale uzaklığa göre düşecektir telekomun 2 vermesi tamamen keyfi durum yapmıyor adamlar upload istiyorsan metro interner alırsın diyor onunda fiyatı 1000li rakamları buluyor sırf bu yuzden uploadı arttırmıyor youtubede yurt dışındaki vdsl kullanıcılarının aldığı upload hızlarını görebilirsin
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.