|
Herkese Günaydın. Ben burada beni evde ilk internetle fiber altyapıda 13-15 yıl önce tanıştırdığı için Superonline'ı överken, marka elçiliği yaparken beni Turk.net gigafiber simetrik interneti inanilmaz rakamlara veriyor diye haklı olarak haksız görüyordunuz arkadaşlar. Açıkçası her ne kadar bir çok müşteriye severek, isteyerek 200-250 TL aylık internet tarifeleri satabilmenin başarısı bir yana bu tarz bir tarife ve fiyatlandırma beklemiyordum fakat Türk Telekom ve Turk.nete geçişlerde ciddi kayıplar ve marka değeri sorunu yaşamaya başladı galiba Superonline, bunun telafisi için güzel bir atak oldu. Amma velakin 500 ve 1000 Mbps gibi indirme hızları için 20 Mbps upload kabul edilebilir ve makul değil. Topluca talep oluşturalım 500'lükte 100, 1000'likte 200 Mbps gibi bir upload hızı, en azından 500'lük tarifede en düşük 50 Mbps, 1000 Mbps'de Kablonet gibi 100 Mbps Upload verilmeli. Superonline'a maddi ne kadar kayıp oluşturabilir ki?? Telekom'da, Superonline'da kurumsal müşterilerine IPv6 sağlıyormuş bireysellerde de kullanımını engelleyecek olan şey ne olabilir? Bugüne kadar AKK'de de altyapı, maliyet gibi somut dayanağı olmayan şeyler vardı, müşteriler ve tüketiciler olarak talep ettik ve politikacılarımızın da desteği ile bu gelişim yaşandı ne ISS'ler bu yüzden çöktüler, gerilediler ne de tüketiciler aylık TB'lerce can sıkıntısından tüketim yapmaya veya bir den fazla daire ortak kullanmaya bu sebeple başladı mı? Hayır. IPv6 ve Upload konusunda da bu indirme hızındaki gelişme gibi kimsenin mağdur olmayacağı bir değişiklik hepimiz için oldukça verimli ve faydalı olacaktır diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 8 Haziran 2022; 19:1:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı