Şimdi Ara

VDSL2 Kaç Bakır Kablo var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adsl de 2 tane bakır kabloyla hat geliyor VDSL2 de aynı şekilde kablodan 2 bakır tel mi geliyor 4 bakır tel mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange DH -- 3 Haziran 2014; 12:26:07 >

• 2 bakır tel gene aynı şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

2 bakır tel gene aynı şekilde

Bakır tellerin yanında birde renkli renkli kablolar var, burada saha dolabına bakır kablo çekerken iki kalın bakır birde çok sayıda renkli kablolar vardı onlar ne işe yarıyor?
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf atarsanız daha net anlaşılabilir.Belki daha verimli olması için cat6 kablo çekip içinden 2teli kullanmışlardır diğerleri fazla kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

Fotoğraf atarsanız daha net anlaşılabilir.Belki daha verimli olması için cat6 kablo çekip içinden 2teli kullanmışlardır diğerleri fazla kalmıştır.

Tam döşerlerken çekemedim işleri bittikten sonra çekmiştim. Bu arka tarafı, öne taraftan iki tane kalın bakır kablo var, bu kısımda da birçok renkli kablo/tel. VDSL2 Kaç Bakır Kablo var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustifb -- 2 Haziran 2014; 17:59:55 >

Ön taraftaki kalın kablolar dolabın besleme kabloları olabilir mi ? Dolabın bu tarafındaki kroşeye çakılı her bir mavi-beyaz kablo çifti bir aboneye ait.Diğer renkli kablolar da aynı işi yapıyordur ellerinde o var diye onu kullanmışlardır.
  • fiber in kabloları turuncu renkde oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakır Kablo Ek Problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renkli dediğiniz kablolar bakır zaten. Bunun dışında "bakır" dediğiniz kablo hangisi bu fotoğrafta? Siyah kalın kablolar da o ince renkli bakır kabloları bir arada tutuyor sadece.
    Dostum ya, şaka mısın? Santralden dolaba kadar iki kablo üzerinde gelecek hali yok, o gördüğün büyük siyah kablolar ince bakırları bir arada tutuyor, 9luk bir kabloda totalde 110 per kablo var onun içinde. Hepsi tek tek ilgili regletlere çakılıyor. Sanada iki tane bakır üzerinden ulaşıyor. O gördüğün renkli kablolarda bakır zaten, sadece turuncu kablo fiber, onunda içinden aynı şekilde ince bağlantı kabloları çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 3 Haziran 2014; 13:25:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Dostum ya, şaka mısın? Santralden dolaba kadar iki kablo üzerinde gelecek hali yok, o gördüğün büyük siyah kablolar ince bakırları bir arada tutuyor, 9luk bir kabloda totalde 110 per kablo var onun içinde. Hepsi tek tek ilgili regletlere çakılıyor. Sanada iki tane bakır üzerinden ulaşıyor. O gördüğün renkli kablolarda bakır zaten, sadece turuncu kablo fiber, onunda içinden aynı şekilde ince bağlantı kabloları çıkıyor.

Ön tarafta iki tane de kalın bakır kablo olduğu için bu yüzden onların bakır olduğunu düşünmedim. Diğerlerinin dediğiniz gibi regletlere çıktığını biliyorum. Zaten kabloların ucunu da takip ettiğimde belli oluyor.
    Bu işe merak falan mı saldınız? Emin olun içinde olmak istemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.