Bildirim
Vdsl ve Fiber Modem Farkı Var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vdsl'ye çakma fiber deniliyor, özünde fiber yani. Tek fark vds'de binanyn içine kadar fiber gelmiyor. Dolayısıyla fiberi destekleyen bir modelin vdsl'yi de desteklemesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 23 Ağustos 2016; 17:12:29 > -
Türk telekom zaten kendi modemlerini veriyor eğer siz almak isterseniz vdsl olacaksanız vdsl destekli modem almalısınız zaten fibernet varsa vdsl ile ugraşmayin aşagidaki linkden bakabilirsiniz vdsl modemlere
http://www.vatanbilgisayar.com/urun_liste.aspx?kat=586&lang=tr-TR -
Gerçek fiber optik kablo ile gelir evinize modeme girmeden önce ceviriciden gecip sonra modeme girer eğer eve sonuç olarak VDSL modem kullanabilirsiniz ikisi içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ttnet'den modem almak için taahhüt olması lazım. Taahhüt ile uğraşmak istemiyorum. Bulunduğum yerde fiber yok maalesef, hipernet var. -
doğrudur ben en son TTnet'i bırakalı 6-7 yıl olmuştur d-smart+internet kullanıcıyım taahhütüm 11. ayda bitecek türknete geçeceğim vdsl olarak modem arayışı içindeyim airties marka modem alacagim heralde sizin kullanıpda memnun kaldıgınız modem tavsiyeleriniz varsa alabilirim
iyi forumlar -
quote:
Orijinalden alıntı: ebylcn
doğrudur ben en son TTnet'i bırakalı 6-7 yıl olmuştur d-smart+internet kullanıcıyım taahhütüm 11. ayda bitecek türknete geçeceğim vdsl olarak modem arayışı içindeyim airties marka modem alacagim heralde sizin kullanıpda memnun kaldıgınız modem tavsiyeleriniz varsa alabilirim
iyi forumlar
AirTies 5650 TTNet olmayan, gerçek 5650 kullanıyorum memnunum. 2. el 100 TL civarlarında bulunuyordu en son baktığımda. Harici usb hdd takar downloadlarınıda yaptırırsın bu sayede.
(Torrent destekleyen, TTnet tarafından verilenlerde torrent kapalı. ) -
Arkadaşlar merhaba. Süperonline internetini kullanıyorum(ADSL) Ben süperonline yetkilileri ile görüştüm.İnternet taahhüt bitecek dedi. Evimde Türktelekomun telefon hattı var o da Nisan.2017 de taahhüt bitecek. Süperonline yetkilisi tarifenizi yenileyelim VDSL alalım sizi 60tl fatura 24mb 50gb kota telefon hattına gerek yok kablosuz kullanabileceksiniz dedi. Yani Nisan ayında türk telekom telefon hattınızı kapatabilirsiniz sıkıntı olmaz internette dedi. Birde sizlere danışmak isterim. Sizce sıkıntı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 16 Aralık 2016; 14:3:19 > -
her fiber modem vdsl desteklemeyebilir dikkat etmek lazım
edit:
örneğin bu modem vdsl desteklemez
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-tilgin-marka-modem-satiliktir-369704019/detay
ya da bu https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-superonline-huawei-hg253-s-fiber-usb-3g-modem-329397501/detail
hiç bir şekilde vdsl desteklemez sadece fiber modemlerdir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 16 Aralık 2016; 15:52:38 >
-
Hocam iyi akşamlar, şu an ttnet tp link tw9970v3 modemden yazıyorum morrentten iniyor. Sizin dediğinizi ben mi yanlış anladım?quote:
Orijinalden alıntı: tanerssquote:
Orijinalden alıntı: ebylcn
iyi forumlar
AirTies 5650 TTNet olmayan, gerçek 5650 kullanıyorum memnunum. 2. el 100 TL civarlarında bulunuyordu en son baktığımda. Harici usb hdd takar downloadlarınıda yaptırırsın bu sayede.
(Torrent destekleyen, TTnet tarafından verilenlerde torrent kapalı. )
Alıntıları Göster
240 TL'ye TTNET'ten vdsl destekli bunu alsam ileride fiber kullanabilir miyim başka modem öneriniz var mı daha ucuza iyi bi şey?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom dilekçe
- 200 mbps internet iyi mi
- türk telekom magnet limitsiz
- internet kablosu nasıl bağlanır
- türk telekom internet abonelik iptali
- türk telekom internet çekmiyor
- cep magnet nedir
- telefonum arama yapmıyor ağda kayıtlı değil diyor neden
- ping düşürme
- superonline upload hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X