Şimdi Ara

VDSL hızı yerine ADSL hızı kullanma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknetin websitesi üzerinden alt yapı sorgulaması yapmış olup 35mbps hız desteklediğini görünce ve arkadaşımın tavsiyesi üzerine Vodafone'dan (Hiçbir kesinti arıza yaşamadım 2 sene kullanmama rağmen. Sadece 16mbps yetersiz geliyordu.) Türknete geçme kararı aldım. 29.05.2020'de 1704308 müşteri numarasıyla hizmetim aktif oldu. Hız testi yaptığımda eski operatörüm ile aynı hızı aldığımı gördüm ve destek kaydı oluşturup hızımın 35mbps olmadığınj ADSL sinyali aldığımı bildirdim. Bana hattınıza telefon numarası tanımlanmamış, tanımlandığında 35mbps hız alacaksınız cevabı verildi. Ertesi günü sabah baktım telefon tanımı yapılmış fakat hızım hala ADSL hızıydı. Arıza kaydı oluşturdum otomatik test sonucunda zaten sistemde modemim almam gereken hızı almıyor diye belirtti. 30.05.2020de 33679793 nolu destek kaydını açtım. VDSL hızı almadığımı ADSL hızı aldığımı belirttim. 01.06.2020de geçiş talebinizi aldık çalışmalar tamamlandıktan sonra size dönüş yapacağım diye cevap geldi. 02.06.2020de tahmini olarak ne kadar sürer diye yanıt verdim. Yaklaşık 3 saat sonra müşteri hizmetleri aradı ve VDSL geçiş hakkında talep oluşturdum falan dedi. (Talep niye oluşturuldu onu anlamadım. Hizmetlerimde zaten 35mbps aktif gözüküyor. Modem buluşuyor - VDSL yazıyor ama modem arayüzünden baktığımda ADSL sinyali gözüküyor. Türknet kullanan arkadaşımın teknik bilgilerine baktığımda Santral kısmında bir şeyler yazıyor fakat benim teknik bilgilerimde santral kısmı boş.) Yetkili arkadaşla konuştuktan sonra otomatik olarak 33755949 nolu kampanyamı değiştirmek istiyorum konulu destek kaydı oluşturuldu ve direkt olarak "Destek talebinizi aldık ve ekiplerimiz incelemeye başladı. 24 saat içerisinde destek talebinizi çözeceğiz ya da nasıl çözebileceğimizi, varsa sizin yapmanız gerekenleri bildireceğiz." mesajı ile karşılaştım. 03.06. 2020 tarihinde yine müşteri hizmetleri aradı fatura ödemeleri hakkında bilgilendirdi arada benim şu hız sorunu vardı noldu vs. gibisinden kaynattım işte destek talebiniz gözüküyor ilgilenecekler gibisinden konuştu tam hatırlamıyorum. Neyse 24 saat bekledim ne arayan vardı ne mesaj atan vardı. 04.06.2020 tarihinde 24 saatin dolduğunu ve hala adsl hızı aldığımı belirttim yine geri dönüş olmadı fakat güncelleme tarihi 05.06.2020 olarak değişti... Uzun lafın kısası Türknete geçtiğime yavaş yavaş pişman olmaya başladım. Umarım sorun hemen çözülür yoksa bende diğer arkadaşlar gibi BTK ya şikayet etmek zorunda kalacağım.

Müşteri No: 1704308

@TurkNetDestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VDSL hızı yerine ADSL hızı kullanma.

• Benim kapı numarama 63 mbps hız veriyorlar 26 mbps alana kadar canım çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala Türknet ekibinden geri dönüş alamadım. :)

• Maalesef derdini de anlatamıyorsun kardeşim. Sayfalarca yazıp beklerken gelen mesaj başka bir şeyle ilgili yada hiç alakasız oluyor. Kimseye tavsiye etmem turkneti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • #Güncel

Twitter TurkNetDestek mention atarak durumu anlatıp ilgilenilmediğini belirttim. Aradan yarım saat bir süre geçti ve destek kaydıma cevap geldi.

Yazandan inanın hiçbir şey anlamadım. Mevcut sonuçlanan destek kaydından mesaj yazıp destek kaydını tekrar aç mı diyeceğim? Yoksa sıfırdan bir destek talebi mi oluşturacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakenlidanka -- 6 Haziran 2020; 15:56:44 >

• Dakenlidanka D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 3 iş günü içinde eğer VDSL tanımlarınız yapılmazsa bana yazar mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.

• Destek kaydını tekrar açtım ve 3 günlük bekleyiş başladı.

Bende sizin gibiydim. VDSL geçiş işlemim 1ay sürdü şuan 80down 8up 4ping kullanıyorum. VDSL geçişim uzun sürdü ama şuan çok memnunum.

• Darısı inşallah bana. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakenlidanka -- 8 Haziran 2020; 13:10:9 >
    İnşallah

• Benim adreste 72 mbit gösteriyor ama gel görki 18-20mbit arası dolanıyor internetim.Firma değişikliği yapıcam zaten zamda geliyor temmuzda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigcrysis93 -- 8 Haziran 2020; 13:30:30 >

• Keyifli kullanımlar dilerim
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.