ZXHN H267A modem kullanıyorum, hat değerlerimi nasıl görebilirim? |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (209. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fiberde göremezsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Santralden gelen ikili per kablo boştaki kabloya atandı ve sorunum çözüldü hızım şuan 65 mbps.
-
Normal.
-
Teşekkürler.
-
-
-
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir 🙏 -
-
Merhaba, altyapının uygunluğu ve port müsaitliğine göre en yüksek hızı size sunuyoruz. -
-
Modem marka model nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turknet istiyorduk nasip değilmiş veya turknet istemiyor diyelim.
-
Biz her zaman sizi aramızda görmek isteriz. -
Huawei hg658c v2 hocam.
Modem 2.4 ghz olduğundan düşük. Ayarlardan üst, 40 mhz, kanalı 7 veya otomatik yapın. 5ghz modeme geçerseniz biraz daha yüksek hız alabilirsiniz.
Wps, Qos, UpNp varsa kapatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 12 Ekim 2023; 20:30:25 >
-
Hayırlı olsun: ben de Netman kullandım stabil iss. Hat değerleri normal, snr 7 kopma falan yoksa böyle devam et. Sorun olursa hızı biraz düşürürsün, snr yi yükseltirsin.
-
teşekkür ettim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X