Onlar teorik hesaplamayla olcum yapip bu hesapla maksimum kaci kabul ediyorsa ona limitliyor. Sen snrini dusursende hizin limitlensigi icin onlarin koysugu limiti asamiyoesun. Simdi cok modemde bu ozellik yok manuel snr marjin atayamiyorsun bundan dolayi da 100mbiti full acarsa hat kalitesi kotu olan ve modemi ayarlanamayan veya ayarlamayi bilmeyen kullanicilar baglanti sorunu yasar. ama telefonda anlatman biraz zor israr etmeniz gerek. Telefondaki operator anlattigin seyi bilmiyor da olabilir veya bilip de bilmemezlikten de gelebilir. Olayi anlatip ben bir sure denemek istiyorum limiti kaldirin problem olursa ben sizi ararim diyiniz. ben 3-4 kere arayip israrlarla yaptirabildim. Problem olur da problem diyor baska birseyden anladigi yok. suan maksimumda 5.3 e dustu. 93mbit download cekiyor. Bundan fazlasini zaten 17a da alamazsin suanki turk telekomun vdsl altyapisiyla alabileceginin doruk noktasi. snr degeri iyice negatiflere cekin 99999 kbps ye dayamasi lazim. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |