Modem ne? Zte ise Genel ağ - Durum - DSL |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (208. sayfa)

-
-
-
Tahminen bina içi ankastreden porta kadar giden ara hatta sorun var.
-
Elektrikçi geldi bina yeni kablolar da yeni benim yapabileceğim bir şey yok abi buna dedi :(
-
Sorun Telekom kaynaklı gibi, dış hatta sorun var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dediğiniz gibi sonuç alamıyorsanız; iss değiştirip bakmak lazım.
Merhaba, eğer TurkNet' ten hizmet alıyorsanız online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
Şuanlık millenicomdan hizmet alıyorum.problemi çözmezlerse değiştiricem ISSi
Sayın Türknet; arkadaşımız Millenicom olarak belirtmiş dikkat ederseniz!!!
Evet, haklısınız Görselin altındaki mesajında belirtmiş ama gözümden kaçmış
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Test yaptığın sunucuyla alakalı olabilir. Speedtestti İstanbul Telekom'la yap. Wifiman ve openspeedtestte de bak. Normalde 100 tanımlaması yapılsa ilk fotoda 75 yerine 98-100 gibi olması lazımdı, manuel hız yükseltme yapmadan. Modemi resetle ya da iss ye yaz profili güncellesinler. Altyapı sorg. 100 çıkıyorsa mevcut hız 100 civarı olması lazım. Eski tarifen 75 ise ona göre yapılmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Eylül 2023; 9:10:33 > -
-
Merhaba ,Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi akşamlar dileriz.
-
Şuan milenicom kullanmıyorum yinede yardımcı olabililecekmisiniz
aslında aynı çatı altında çalışanız 😁
-
Hat zayıflamanız fazla, kablo kaynaklı olabilir.
-
Merhaba ,
Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi akşamlar dileriz.
-
Merhaba, PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X