Telekom altyapısı dışında bir altyapı yok, arkadaşların ilettiği hat değerlerini gösteren görüntülere nereden ulaşabilirim ? Onu buraya atayım bir de siz yorumlayın. |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (208. sayfa)
-
-
Modem ne? Zte ise
Genel ağ - Durum - DSL
-
Bugün en az 15 kere 1mbit'e düştü hızım, müşteri hizmetlerinde kopma sayım 2 olarak görünüyor :)
-
Tahminen bina içi ankastreden porta kadar giden ara hatta sorun var.
-
Elektrikçi geldi bina yeni kablolar da yeni benim yapabileceğim bir şey yok abi buna dedi :(
-
Sorun Telekom kaynaklı gibi, dış hatta sorun var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son olan uzaklığım yaklaşık 130 mt.Son 3 ay öncesine kadar 73 mbps aldığım hızım ilk önce gün içinde sık kopma problemiyla baş gösterdi.Açılan arıza kayıtları sonrası kopma problemi giderildi ama hızım max 35 mbps.Modem arayüzündede gözüküyor zaten.Millenicoma defalarca şikayet açmama rağmen suç evimdeki ankastre kablolarına atıldı.
Bina gövdesindeki telekom kutusundan evime 20 mt yekpare cat6 kablo çekili.Durum yukarıdaki fotodaki gibi.Millenicom kendisine toz kondurmamaya niyetli.Çözüm olarak ise hiç birşey yok.Müşteri hizmetlerine zaten kimse çıkmıyor.Kaldık böyle en sonunda ISS değişikliği olucak sanırım.
-
Dediğiniz gibi sonuç alamıyorsanız; iss değiştirip bakmak lazım.
Merhaba, eğer TurkNet' ten hizmet alıyorsanız online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
Şuanlık millenicomdan hizmet alıyorum.problemi çözmezlerse değiştiricem ISSi
Sayın Türknet; arkadaşımız Millenicom olarak belirtmiş dikkat ederseniz!!!
Evet, haklısınız Görselin altındaki mesajında belirtmiş ama gözümden kaçmış -
Merhaba yeni iss değiştirdim daha önce poyraz net mileni kullanmıştım
94 mbps leri görmüştüm
Şuan 100 lük pakete geçtim Snr değerim 8 de şuan değerlerim bu şekil 85 mbps görebiliyorum
Daha önce 8 de iken şekil kopma falan yaşamıyorumdum
APT altında kutu
Alt yapı sorgulama da 100 mbps görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Test yaptığın sunucuyla alakalı olabilir. Speedtestti İstanbul Telekom'la yap. Wifiman ve openspeedtestte de bak. Normalde 100 tanımlaması yapılsa ilk fotoda 75 yerine 98-100 gibi olması lazımdı, manuel hız yükseltme yapmadan. Modemi resetle ya da iss ye yaz profili güncellesinler. Altyapı sorg. 100 çıkıyorsa mevcut hız 100 civarı olması lazım. Eski tarifen 75 ise ona göre yapılmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 17 Eylül 2023; 9:10:33 > -
İss ile dün yazışmamda 100 olarak tanımlı olduğunu söyledi .
port 100 mbps açık olduğunu dile getirdi .
şuan modemi sıfırlayıp tekrar kurulum yaptım
değerlerim bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba ,Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi akşamlar dileriz.
-
Şuan milenicom kullanmıyorum yinede yardımcı olabililecekmisiniz
aslında aynı çatı altında çalışanız 😁
Sanırım çok kötü. Sizler de yorumlar mısınız lütfen. Eskiden yılda 1 defa bile kopmazdı şimdi haftada 20-30 defa gidiyor
-
Hat zayıflamanız fazla, kablo kaynaklı olabilir.
-
Merhaba ,
Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olunacaktır. İyi akşamlar dileriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X