Hocam ekip geldi ev içi tesisatı değiştirdi ne düşünüyorsunuz bu değerler hk? Oyun oynarken arada anlık donma yaşıyorum sebebini anlayamadım, ama ping değerleri çok başarılı. Sadece donma var dalgalanmadan kaynaklı gibi geliyor ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Nisan 2025; 13:42:15 > |
VDSL Hat Zayıflaması (dB) Değerleri [ANA KONU] (231. sayfa)

-
-
Değerlerle alakalı bi problem yok ala devam ediyorsa modem - ethernet kablo ikili arasında problem olasılığıda var her şeyin sağlamsa port değişikliği de fayda verir.
-
Etherneti 1 ay önce aldım hocam yeni diyebilirim, port değişikliği yaparlarmı bilemedim eve zar zor getirttim adamlara
. Teşekkürler yardımınız için
-
Öncekine göre değerler iyilemiş. Belki pc de sorun vardır.
Aygıt yöneticisinde, ağ. bağ. , ethernet, sağ tık, özellikler, güç yönetimi, güç kazancı yazan işaretli ise kaldırın.
Gelişmiş sekmesinden, özellik; energy efficient, ultra low power, wake on yazanları disabled.
Speed&duplex yazanı , 1.0 Gbps full&duplex.
Qos yazan varsa, Auto, Qos support ve disabled, tek tek deneyerek bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pcde sorun yok farklı cihazlardada test yaptım. Serviste geldi o da onayladı dalgalanmaların olduğunu. Port değişimi için talep oluşturdu onu bekliyorum umarım çözülür ping konusu beni çok memnun ederken oyun oynayamamak can sıkıcı
-
Sorununuzun kısa sürede çözüme kavuşmasını temenni ederim.
-
TurkNet'e geçiş yaptım başta 44 mbps alıyordum fakat Kararlılık Ayarını 6 Yapınca 75 mbps download almaya başladım. Fakat uploadım 8 mbps'de kaldı. Upload SNR'si 22de gözüküyor bunu düşürmenin bir yolu var mı? Daha yüksek hız almak için önerilerinize açığım.
-
Güncelleme: Çok kopmalar olduğu için SNR'yi 8'e çektim şu an down 70mbps alıyorum upload sürekli aynı 8 mbps'de.
-
Upload hız profilinizin güncellenmesi için destek kaydı açın, ya da Türknetdestek'e pm den abone no ile sorununuzu yazın. Uploadı 8 e kitlemişler; 50-75 profil için upload 15.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Geçişlerde dslam kilidine takılıyor hızlar. Müşteri hizmetlerine hız profilinin güncellenmesini kilidin kaldırılmasını talep edin, 100 / 20 olarak güncellendiğinde hattınız uploaddaki snr değeri 15-17 civarına düşecektir.
-
Modeminizin modeli nedir? TPlink'in başarılarından biri gibi duruyor. Hat zayıflaması düşük, snr yüksek değerler iyi olmasına rağmen yine de hata biriktirmiş.
-
VR600, o hataları bende sordum, hattın desteklediğinden daha düşük hız aldığınız için oluyor dediler...
3 saat oldu bekliyorum, kendi yarattıkları problemi çözmeleri ne kadar sürecek bakalım...
-
-
Arıza veya hız profiliniz değiştiğinde; upload güncelleme öncesi hıza dönüyor. Upload hız profilinin güncellenmesi için tekrar kayıt açın. Tt ile alakalı durum.
-
-
10 numara, 5 yıldız. Bence de kurcalamyın; bir tarafı düzelteyim derken, diğer tarafı bozuyorlar. Geçmiş olsun.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X