Arkadaşlar evimde maalesef broadcom yonga setli modemler dışında hiçbir modem doğru dürüst çalışmamakta. SNR değeri aşırı düşük oluyor ve SNR arada yükselse bile 2 saatte bir bütün modemler kendine reset atmakta. (broadcom yonga setli Zyxel TT modemi hariç.) Asla başka bir modem kullanamıyorum. Tp-Link'e, ASUS'a, aldığım bütün modemlerimin müşteri hizmetlerine ulaştım hepsi DSLAM kaynaklı Chipset uyumsuzluğu diyor. 3 ay önce böyle bir sorunum yoktu Asus AC51 modemim bir hafta düşmeden bağlı kalıyordu internete. Ne değişti? Neden artık başka modem kullanamıyorum, hepsi elimde patladı! Lütfen yardımcı ol TurkNet. Not: Bütün modemlerin firmware'ı güncel. Asus'un son sürümde sorun olduğu için bir önceki sürüm sadece. ZYXEL BROADCOM YONGA SETLİ TT MODEMİNİN DEĞERLERİ ![]() @TurkNetDestek @TP-Link Türkiye TP-LINK VR300 ve VR400 aynı değerleri aldım. İki modeme de sahibim. ![]() ASUS AC51 DEĞERLERİ (Bu birkaç gün önceye ait.) ![]() TurkNet Destek No: 40746600 @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patuaid -- 21 Ocak 2021; 6:39:43 > |