Şimdi Ara

Vayne hakkında her türlü bilgiye açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Vayne'i başkalarında gördüğüm kadarıyla çok beğeniyorum.Ama oynaması zor ise boşuna IP harcamış olmıyım.Ya Vayne alıcam ya da Caitlyn her türlü yoruma açığım

• auto click dediler easy dediler beni kandırdılar çok zor bırak vayne i al cait kafan rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 11 Ocak 2013; 23:31:13 >
  • Caitlynn al vayne çok daha zor yanına düzgün support lazım alma sen boşver.
  • oynaması en kolay carry. ramboluk yapıp ölmeyeceksin sadece.
  • yaninda cok iyi sup varsa yada rakipten iyi sup cok pis oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanına iyi tank - sup lazım.
  • Cait oynaman için yanına nunu support fln gerekecektir (yüksek elolarda). Vayne ile takımı taşıman daha rahat olacaktır; oynamak biraz tecrübe istiyor. Eğer şans da yanındaysa teamfight'larda tankları eritmen muhtemel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dun penta attim 2 gun once aldim.

edit:vayneden bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminem Bağımlısı Genç -- 11 Ocak 2013; 23:36:50 >
  • iyi yer tutman lazım bi stunda gidecek kadar kırılgan ayrıca oynaması zor buildi tamamlayana kadar early-mid resmen eziyet.

• En iyi late game carry olduğunu düşünüyorum
    Hiç kasamasan bile w skilli ile oyun sonunda hayvani damage verebilirsin ve çok zor değil biraz stununa alıştıktan sonra vaynede bir zorluk yok ben de eskiden kötü oynardım artık main adc im öneririm

• Level düşükken birde yeni başlamıştım 6.3k verip ilk şampiyonum Vayne'i almıştım 15 Lv kadar rahat oynadım, sonra baktım gittikçe zorluyorlar beni. Dedim gerçekten zor bir hero bende Teemoya döndüm.
  • yanında gercekten ıyı bır support var ıse, ıyı de farmlarsan ıyı ısler cıkartırsın, ama ben caıtlynden yanayım cunku daha stratejık ve zevklı en azından vayne gıbı rıght clıcke temel atmıyosun. O trapa adamın gelıp oturması, ultıyle alınan freekiller

• İmzamda rehber var bak istersen.
  • 1400-1500 eloluk hatta belki daha da kötü arkadaşım vayne sayesinde 2000 elo. Vayne oynayamazsa hiç bir amacı olmayan bir adam. Gel gör ki 50-16 vayne' i var rankedda

Ramboluk yapma, carrylere ya da squishylere vurcam diye önlere doğru atlama yeter ki. Rangei olmadığı için teamfightlarda dalıp da bir anlık squishlere vurcam diye CC range' e girerseniz kurtuluş yok. Gerekirse son ana kadar arkada durulması gereken champion. Rakip tankını da eritir. Yanında Leona ya da nunu ile yıkım makinası olur.
  • Sürekli tank ya da offtank oynarım ve vayne benim en çok korktuğum late game şampiyonudur. Saniyeler içinde eritiyor zaten seni. Guardian angel+warmog+thornmail çıksam nafile. Ağlattın la yine beni gece gece. Ne rammuslar,mundolar aldım yürüdüm vayne'in üzerine, hiçbir şey yapamadım
  • Farm olayini cok fazla kafaya takmayabilecegin bir champ.yeter ki oyun late e gitsin ve dogru yerde durmayi bil.

• İşin teknik yanı bir yana şu oyundaki en karizmatik şampiyon bana göre. hey yavrum hey, Vayne...
  • normal game skorları yanıltmasın rankedda useless zevk icin gir normal game oyna ama rankedda yüzde 90'ı feedliyor
  • Eğer kendine güveniyorsan, yer almasını biliyorsan ve cengaverlik peşinde koşmayacaksan Vayne al. Daha kolay gibi görünmesine rağmen oyundaki en squishy ADC muhtemelen Vayne'dir. Right-click champ'i diye basit görenlere bakma sen, aksine zordur Vayne ile oynamak. Early'de de karşındaki rakiplere göre çok etkisiz kalabilir fakat late game'de Vayne'i tutabilecek champ yok, stun'ını kullanabilirsen her champ'ı gözün kapalı alırsın.

Vayne'le iyi oynarsan ayrıca çeviremeyeceğin oyun yok gibi. Ortadaki inhibitor'u kaybettiğimiz, 2 tane AFK'imizin olduğu bir maçta tek başıma 2 quadra, 1 triple yaparak oyunu taşıdığımı bilirim. Zaten adamlar yaldır yaldır üstüne doğru gelirken triple bile alsan motivasyonlarını hafiften bozarsın, durumumuz kötü olmasına rağmen ilk quadra'yı attıktan sonra adamları resmen ezmiştik 3v5 olarak.
  • Gayet güzel bir şekilde herkes açıklamış ek olarak şunu söyleyeyim : ilk defa adc oynuyorsan caitlyn al.daha once adc oynamıslıgın varsa(ez-graves-corki dışında) vayne al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.