Şimdi Ara

YEDİTEPE TIP düşünen olursa sorularınızı cevaplayabilirim. ( her zamanki gibi tarafsız gözle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar herkese... hayalinizde tıp fakültesi var ve tıp fakültesi kazanacak bir puana eriştiyseniz öncelikle tebrik ederim. bu sene gerçekten çok yoruldum. hiç geyik yapacak halim yok. ancak yardımcı da olmak istiyorum.. bu nedenle karar vermede son aşamada olan ve son iki tercihi , max 3 tercihinden biri yeditepe tıp düşünenler yazarsa çok sevinirim. istanbulda ki vakıf tıpların (özellerin) bir çoğunu da iyi bildiğim için tercihlerinizin artıları ve eksilerini de söyleyebilirim.

• Yeditepenin çapa veya cerrahpaşaya göre artısı nedir? Üçü arasında kaldım nakit burs verse yeditepeyi yazacaktım ama uzaklaştım vermeyince

• cc21 C kullanıcısına yanıt
    Aynı soru up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

üçü arasında kaldıysan öğrenci dostu olan cerrahpaşa yı öneririm. öğrenci dostu demek öğrenciye birinci sınıftan intörnlüğe kadar doktormuşsun gibi davranan okul demektir. bu nedenle son sınıfta öğrenmesi gerektiği kadar öğrenir ve TUS sınavına hazırlanabilirsin. diyelim ki hacettepe ye gittin. intörnlükte (6.sınıfta) seni hizmetliden beter kullanırlar. örneğin idrar, b.k taşıtırlar. bir doktor adayının yapmaması gereken ne kadar iş varsa yaptırırlar. hastanenin "it"inden bile daha değersiz hissetmen için uğraşırlar. bunu da "biz de zamanında yaptık" diye pişkin bir şekilde açıklarlar. bırak doktorluğu insanlıktan bile soğursun.

yeditepe için söyleyebileceğim eğer yurtdışına gitmek istersen daha az zorlanırsın. çünkü okurken yabancı dilini öğreniyorsun. başka okula yatay geçiş yapmak istediğinde hiç sene kaybın olmaz ve çok az okul böyle bir programa sahiptir. (örneğin Dokuz Eylül tıp tan... Katip çelebi Üni. Tıp a bile geçmeye kalktığında sene kaybı olacaktır. yatay geçişini kabul ederler ama sınıf tekrarı isterler gibi).... tam bursun varsa gelebilirsin. cerrahpaşa ve çapadan yeditepe ye acıbadem e arkadaşlarını ziyarete gelenler ortamı görünce "ah ulan ah" diyorlar ama boşver aslolan eğitim kalitesidir. cerrahpaşa iyidir. gözün kapalı yaz

• fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt

Peki Cerrahpaşa türkçe ile çapa İngilizce arasında ne dersiniz çapanın İngilizce olmasının artısı olur mu yurtdışı için

son bir senedir kanada ve ingiltere açılmaya başladı. bu açıdan bakarsan ingilizce tıp avantajlı ancak şart değil. biz ne dersleri veriyoruz 3-4 ayda ingilizce tıbbında içinden geçersin çok kafana takma. türkiyede ihtisas yapacaksan türkçe bölüme git. ingiltere isveç gibi bir yerde ihtisas yapacaksan şimdiden ingilizce tıp daha mantıklı. sonuçta çapa türkçe veya çapa ingilizce . yani okul farkı bile yok. almanya ya çalışmaya giden sırp bir doktorun söylediği şu " türk doktorlar hem pratik hem teorik çok eğitimli çok bilgili. açık ara fark yaratıyorlar gittikleri yerde" bu gerçekten doğru. dünya piyasasına sunabildiğimiz yarışabildiğimiz bir askeriyemiz birde tıbbiyemiz var. allah bozmasın

• fenerbahçe. F kullanıcısına yanıt

Hocam aslında Cerrahpaşa türkçeyle çapa ingilizceyi sormuştum, İngilizce tıp kolay hallediliyorsa Cerrahpaşa seçmek daha mantıklı o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.