Şimdi Ara

Vaybe cocuklugunuza götürecek bir video Manuela

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bu dizide yüzü maskeli bi kadın vardı sadece hizmetçi biliyodu o kadını acaba o dizimiydi bu????
  • quote:

Orjinalden alıntı: layfor

bu dizide yüzü maskeli bi kadın vardı sadece hizmetçi biliyodu o kadını acaba o dizimiydi bu????

evet evet o hani kızın ikiz kardeşi tarafik kazasi falan geciriyor gizli gizli şey ediolar evde. o dizi. waybe cizgi film izlemek için bu dizileri ilk önce izlemek zorundaydik yoksa
  • maskeli bir kadın vardı nerde onun videosu
  • şarkı julio iglesias'ın ama burada şarkıyı okuyan pablo olvidas. birileri bu şarkıyı bana bulsa sevinecem
  • julionunkini indirmiş bulunmaktayim p2p programlarina manuela yazarsan bulabilirsin ikisisinide dinledim sanki sesleri birbirleri ile ayni.
  • yok ya julio babanın söylediği ile bu bir değil özellikle şarkının 2. bölümü farklı. yoksa bende julio iglesisas'ın söylediği var bana göre bu daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Main Tera Deewana -- 31 Ekim 2007; 10:40:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • devamı yokmu
  • hatırladım diziyi vay be ne zamanlardı. Hatırladığım kadarıyla kahvaltıdan sonra izledik, yüzü bir şekilde yanmış ya da başka nedenlerle bozulmuş bir hatun vardı , o klipte görünen hatunun ikizi idi. Suratı yanan kadın kötü roldeydi ve klipte görünen adam kocası ya da erkek arkadaşıydı daha sonra bu adam ikizine aşık oluyodu :D işte bunun etrafında konular vs oluşup dizi devam ediyodu eheh entrikaaa tabiiii
    Edit: Bu arada yaşım 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 31 Ekim 2007; 13:30:27 >
  • vay bee, fernandoydu galiba abimizin adı çoğu bölümünü izlemiştim zamanında valla , yaş 24
  • hatırladığım kadarıyla akşam üstü oynuyordu.
    o yüzü yanık manuela nın ikizi karının adı isabel di. hizmetçi kötü kadın bernarda.
  • hey gidi hey
  • ben manuelaya değilde gece yarısı show tv de emanuellaya bakardım
  • dizi hakkında biraz daha bilgi vermek gerekirse 1991 italyan yapımı olan dizi başroldeki kadın 1962 doğumlu erkek ise 1947 doğumlu. Dizinin asıl kötüsü bernarda 1925 doğumlu olup 2004 yılında hakkı rahmetine kavuşmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOAGANOSİE

ben manuelaya değilde gece yarısı show tv de emanuellaya bakardım

evet o zamanlar gözlerimiz bağımsız calisiyordu bi elimiz televizyonda kanal deiştirmek için bir elimiz şeyimizde gözlerin biri tvde biri 180 derece başka yerde.
  • maskeli bir kadın vardı nerde onun videosu
    youtube de varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

evet o zamanlar gözlerimiz bağımsız calisiyordu bi elimiz televizyonda kanal deiştirmek için bir elimiz şeyimizde gözlerin biri tvde biri 180 derece başka yerde.

aynen valla ne güzel günleri yav çok heyecanlı oluyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

aynen. bende başlığa bakıp emanuel den bahsediyorlar zannettim. gece yarıları azmı izleyip sabahları okulda anlattık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.