Şimdi Ara

Vay be...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşını beraber kutlayabileceğim bir arkadaşım bile yok

Kız arkadaşım zaten hiç olmadı

Evde boş boş oturup bilgisayar ekranına bakıyorum. Annemle kardeşimin kavgalarını dinliyorum

Az önce annem geldi arkadaşlarınla neden dışarı çıkmıyorsun diye sordu

Boş boş suratına baktım ekrana döndüm tekrar

Ne güzel bi gençlik yaşıyorum ilerde anlatacak çok şeyim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Aralık 2019; 20:38:23 >

• Yaş Kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21, üniversite okuyorum
  • Aynı durumdayım hocam;kısmen kendi tercihlerim sebebiyle olsa da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 31 Aralık 2019; 20:46:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav dönemleri değil mi ders çalış vaktim varken işte.
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    İkinizi arkadaş ilan ediyorum. Artık birlikte beraber takılabilirsiniz. Kanka olma yolunuzda sizlere başarılar

• Hobi Edinmeye Çalıştınmı Hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen yine iyisin genco. benim yasım 29 dediklerinin aynısı geçerli. konustugum kimse yok. annem travmalara gömülmüş mutsuz içeride oturuyor yılbasımı kutlayan 1 kisi yok. yalnız kalmamak için fb ilaç gruplarında dolaşıyorum.
  • Ah kardeşim bu söylediğimi anlamayacaksın şuan ama senden çok daha kötü durumda olup şuan hastanelerde yatanlar var hayatını kaybedenler var boş ver sağlığın yerinde şükür et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD1C0BD9B

İkinizi arkadaş ilan ediyorum. Artık birlikte beraber takılabilirsiniz. Kanka olma yolunuzda sizlere başarılar
    Arkadaş oluruz da yanlış anladınız hocam, ben bilinçli şekilde insanlarla arama mesafe koydum.

• Hocam neden kendi tercihinle yalnız kalıyorsun biraz açarmısın

• Daha önce resim, tenis kursuna falan gittim arkadaş olabileceğim kimse yoktu

Üniversiteden sadece 1 tane arkadaşım var. Onlada okuldan okula görüşüyoruz sadece

Üst katımda en yakın arkadaşım oturuyodu. Oda uzağa taşındı, eskisi kadar görüşemiyoruz
  • Aslında bu forumda senin gibi çok insan var hepiniz birleşseniz bir konu altında halı saha takımı kurarsınız buda bir başlangıç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.