Şimdi Ara

VavaCars piyasayla mı oynuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, 2021 model 700 kmde audi a3 sedan 35 tfsi S-Line aracımı daire ihtiyacı yüzünden satmak istedim 2 ay önce bayiye 798 bin tl vererek ayırttıp yılbaşı gibi teslim aldım bu detay aklınızda kalsın, bayiilerde de bu donanımda en fullu benim ki cam tavan elektrikli koltuk tüm sürüş asistanları full herşeyi.

Şimdi bugün satayım bi dedim baktım muadilleri 500-600 km 0 yani araçlar en ucuzu 790 civarı iyi dedim 780-770 gibi satar çok zarar etmem diye düşünüyordum. Sonra 5000 km kadar arattım vavacars ilanını gördüm dün paylaşılmış 737.000 tl en baz paket 0 ekstra cam tavan yaya çarpma önleyici vs yok 2200 kmde ve muadillerden 30 bin daha ucuz kendisiyle bile çelişiyor. 3 ilan da VavaCars’a aittir. Yani tamam piyasa durağan şuan ama bayi fiyatları ortada kur vergi oranları ortada neden böyle saçma bi işe girişiyorsun? Madem kalbur üstü araç satamayacaksın neden alıyorsun? Piyasayı mı düşürme çabasıdır nedir çünkü elinde 1400 küsür araç varken 2 ay önce şuan 400 adet kaldı firmanın yani hiç masum bi hareket değil bu.

ilan1:(737 bin tl baz donanım 2200km beyaz)

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2021-model-audi-a3-benzin-otomatik-s-line-boyasiz-995883269/detay

ilan2:(757 bin tl aynı donanım aynı km aynı renk)

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2021-model-audi-a3-benzin-otomatik-s-line-boyasiz-994128690/detay

ilan3:(758 bin tl aynı donanım bu 5000 km diğerlerinden fazla aynı renk tek fark bu HB bilen bilir bayiide HB 50 bin tl daha ucuzdur yani 0 fiyatına yakın koymuş ilana 5000 km aracı)

www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2021-model-audi-a3-benzin-otomatik-s-line-boyasiz-990544501/detay

şimdi sorarım sizlere bu işte bi yanlışlık yok mu, vavacars yanlış fiyat mı yazdı veya araç paketlerini mi karıştırdı bu şanssızlık neden bana denk geldi bu ilan olmasa en ucuz araç 760 bindi donanım ve renk olarak da benimkinden daha aşağıda ve 2-3 bin km şimdi ben nasıl satacam arabamı? Vavacars ne yapmaya çalışıyor tamam o zaman diğerlerini de çek aşağıya HB olanı da çek? Bu saçma fiyat politikası 3. Sınıf galerilerde bile olmaz kendini kurumsal sanıyor bi de te allam ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskılıc -- 2 Şubat 2022; 2:23:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen ne diyon kardeşim arabanı satamadın diye vavacarsa mı sitem ediyosun şimdi anlamadım ?

Hemen vavacarsa yazıyorum ilanın fiyatını yukarı çeksin

Edit : Hala milllete uyanın diyo lan sen kaç yaşındasın ki millete akıl veriyosun birde ticaretten anlar gibi millete akıl veriyo

https://forum.donanimhaber.com/komik-bi-olay--55792066

Hahahaha böyle konular açacaksanız Egea binin Audi neyinize sizin

Hiç bir ticari firma zararına mal satmaz hele ki otomobil bu akarı yok kokarı yok

Ucuz alıyor çünkü kurumsal firma kimliği var 5 dakikada paranız cebinizde it çakal ile uğraşmak günlerce beklemek yok

Ben memnunum firmadan mis gibi fiyatlara satıyor , 2021 yılında almış arabayı yatırmış garajda şimdide daire alacakmış kim inanır buna , almış prim yapsında seneye millete yapıştırırım diye elinde patlamış araba ağlıyor şimdi sosyal medyada

Merhabalar, 2021 model 700 kmde audi """""""a3 sedan 35 tfsi S-Line""""""""" aracımı daire ihtiyacı yüzünden satmak istedim 2 ay önce bayiye """"""""""798 bin tl"""""""""" vererek ayırttıp yılbaşı gibi teslim aldım bu detay aklınızda kalsın

tırnak içini okursan sen zarar etmeye zar atmışsın zaten vava napsın a3 e 800 bin tl verilip sonra çok zarar etmemek,komik bile değil

1-Artışta da azalışta da önde koşuyor, fiyatları dalgalandırarak, küçük oyuncuları terste bırakıyor. Bezdirmeye çalışıyor.

2- Elindeki araçların bazılarına kampanya yapıp kendisinin tüketicinin radarında tutuyor ve işletme sermayesini döndürüyor.

İlişkisiz tarafa satıyorsa istediği fiyattan alır, istediği fiyattan satar, nihai amacı bütün piyasayı ele geçirip tekel olmak olsa bile diğer oyuncuların göz göre göre vergi kaçırdığı ve karaborsacılık yaptığı bir piyasada konun koyucunun buna gelene kadar düzeltmesi gereken bin tane konu var.

Ayrıca adamların iş modeli iyi , sattıkları ürüne değer katıyorlar, galericinin-al satcının yaptığı gibi hiç bir değer yaratmaksızın, arz kısıntısı istismar edip ihtiyaç sahibini sömürüp, devletten ötv+kdv+kurumlar vergisi kaçırmak üzerine bir iş modelleri yok.

Vavacars bu araçları ağırlıklı eylül-ekim gibi topladı.

Bende ekim başında almıştım arabamı.

Şöyle örnek vereyim 25bin dolar civarına almıştım aracımı şuan güncel kurla 340 diyelim,

Aldığımda dolar 9 liraydı ve 220 bine almıştım.

Benim aracımın bir düşük paketini vavacars 330 civarına koymuş demek ki bende bu hesapla max. 345-350 ye satabilirim.

Muhtemelen vavacars'ta aynı hesabı yapıyor kaç dolara almışsa o şekilde hesaplayıp ona göre fiyat yazıyor.

Aracın sıfır fiyatından ziyade aldığı fiyatı baz alıyor sanırım şirket.

Anormal bir durum yok ortada, Vavacars olması gerekeni yapıyor ama diğer satıcılar yapmıyor bence.

• Sen ne diyon kardeşim arabanı satamadın diye vavacarsa mı sitem ediyosun şimdi anlamadım ?

Hemen vavacarsa yazıyorum ilanın fiyatını yukarı çeksin

Edit : Hala milllete uyanın diyo lan sen kaç yaşındasın ki millete akıl veriyosun birde ticaretten anlar gibi millete akıl veriyo

https://forum.donanimhaber.com/komik-bi-olay--55792066

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 2 Şubat 2022; 13:41:9 >
  • HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Bilale anlatır gibi yazmışım neresini anlamadın? Diyorum ki madem fiyat kırıyorsun tüm ilanlarında kır HB 5000 km aynı donanım Sedandan nasıl 20 bin tl pahalı olur? Üstelik sedan 2000 km iken? Aynı paket aynı donanım aynı renk 0 tramer kaza boya? Ben fiyat düşmesinden mi şikayet ediyorum yoksa tutarsızlıktan mı? Vavacars bu hatayı yapıyorsa bi kasıt ararım öyle basit bi hata değil bu ısmarlama fiyat gibi. Benin aracımın bayi fiyatı ortada satmam mart gibi 900 bin olunca 0 ları 850 ye kapımda sıra olur umrumda olmaz. Konuyu tekrar oku öyle cevap yaz. Üstelik satamadın ne demek satmaya çalışmadım henüz sadece fiyatlara baktım bu saçmalığı görüp yazmak istedim bu bugün a3 te olur yarın civic öbür gün tucsonda? Piyasa manipüle etmek suçtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskılıc -- 2 Şubat 2022; 2:53:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eneskılıc E kullanıcısına yanıt
    Bende sana diyorumki bu vavacars elindeki stoğa göre vs vs bi çok etkene göre fiyatlandırıyor bayi fiyatının daha çok olması birşeyi değiştirmez

• HemşireZED kullanıcısına yanıt
    Herkesin düşüncesi farklı ama piyasa diye bişey var, 500 binse piyasa 600e de veremezsin 400e de ve bu araçlar 300-500 km ise tam anlamıyla bayi fiyatından etkilenir bayide araç varsa 20-30 bin altında yoksa 20-30 bin üstünde satarsın elindeki 1000- KM aracı. Konunun amacı tutarsızlık ki 2 güne zaten o aracı yerler muhtemelen bi sıkıntısı yoksa.

• Serbest piyasa değil mi isteyen istediği fiyatı yazar isterse 100 bine verir niye bu kadar dert ettiniz

• Merhabalar, 2021 model 700 kmde audi """""""a3 sedan 35 tfsi S-Line""""""""" aracımı daire ihtiyacı yüzünden satmak istedim 2 ay önce bayiye """"""""""798 bin tl"""""""""" vererek ayırttıp yılbaşı gibi teslim aldım bu detay aklınızda kalsın

tırnak içini okursan sen zarar etmeye zar atmışsın zaten vava napsın a3 e 800 bin tl verilip sonra çok zarar etmemek,komik bile değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vavacars olması gerekeni yapıyor. Sen sıfır alabildiğin aracı aynı fiyata satman saçma zaten özellikle bu durgun piyasada neden senin arabanı sıfır fiyatına alsınlar. 750 bin verebilecek adam 800 bin verip sıfırını zaten alır neden senin arabanı alsın? Vakti de varsa değme keyfine.

400 e neden veremesin :D isterse bedavaya verir sana ne

• Arabadayken yayaya küfür ederiz, yayayken arabalara küfür ederiz. İnsanoğlu işte...

400 e veremezsin ne demek ? Aracının piyasası düşmesin diye dümen yaptığını ele verdin. Sanane kardeşim isterse malum sarı sitede 600 yazan aracı 300e koyar. Mal adamın. Elinde öyle bir ürün varsa ve 300e satmak istiyorsa satar. Alan memnun, satan memnun. Sen kimsin ?

• Hahahaha böyle konular açacaksanız Egea binin Audi neyinize sizin

Hiç bir ticari firma zararına mal satmaz hele ki otomobil bu akarı yok kokarı yok

Ucuz alıyor çünkü kurumsal firma kimliği var 5 dakikada paranız cebinizde it çakal ile uğraşmak günlerce beklemek yok

Ben memnunum firmadan mis gibi fiyatlara satıyor , 2021 yılında almış arabayı yatırmış garajda şimdide daire alacakmış kim inanır buna , almış prim yapsında seneye millete yapıştırırım diye elinde patlamış araba ağlıyor şimdi sosyal medyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 2 Şubat 2022; 13:42:0 >
  • Arabayı yatırım aracı olarak görmekten vazgeçmemiz lazım olduğunun en canlı örneğisin kardeşim ama geçmiş olsun yapacak bişey yok artık. Bu sadece vavacars'a özel bişey değil diğer galerilerde yakında aynı şeyi yapmak zorunda kalacak çünkü ne kadar stoğuda bulunsa bu insanlarında işlerini yürütmek için bi maliyeti var ve onu çıkartması gerekecek. Ne kadar az zararla araçları elinden çıkarırsa o kar mantığındalar şuan.

• Vavacars bu araçları ağırlıklı eylül-ekim gibi topladı.

Bende ekim başında almıştım arabamı.

Şöyle örnek vereyim 25bin dolar civarına almıştım aracımı şuan güncel kurla 340 diyelim,

Aldığımda dolar 9 liraydı ve 220 bine almıştım.

Benim aracımın bir düşük paketini vavacars 330 civarına koymuş demek ki bende bu hesapla max. 345-350 ye satabilirim.

Muhtemelen vavacars'ta aynı hesabı yapıyor kaç dolara almışsa o şekilde hesaplayıp ona göre fiyat yazıyor.

Aracın sıfır fiyatından ziyade aldığı fiyatı baz alıyor sanırım şirket.

Anormal bir durum yok ortada, Vavacars olması gerekeni yapıyor ama diğer satıcılar yapmıyor bence.

• bir "süslü golf" e bu paraları ödemek ya akıl tutulmasıdır yada parayı ağaçtan toplamaktan.

• Vavacarsı sevmesem de adamlar istedikleri arabayı alır, istedikleri fiyattan satışa koyar. Ellerinde o kadar çok araba olmadığı için onların fiyatları senin arabanın veya piyasanın fiyatını çok fazla etkilemez.

• İlan detaylarında hata vardır, az önce baktım 2021 model yazmış megane ama araç 2021 de makyaj yedi tampon gösterge paneli vs değişti, 2021 yazdığı aracın 2021 olma ihtimali yok

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Egeanın en fullu 400 bine gidiyor düz vites araç bu sen a3 sedan yeni tasarım ki mükemmel iç dış olarak arabada olmayan şey yok 2 katına satılmasını garipsiyorsun helal valla :D

• tLqA kullanıcısına yanıt
    O arabanın geleceği tarihte 800 olacağı ne malum hiç sıfır araba almaya çalıştın mı 2 aydır bi “güncelleme” de vahh gitti kapora diye ağlamak varken 0 dan tek farkı 3 kere binilen aracı 40-50 kağıt düşüğüne hem de anında almak mı mantıksız?

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Senin olunca verirsin tamam :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.