Daha öncede gözüme takılmıştı benzer durumlar, km yüksek araç sıfıra yakın araçtan daha pahalı falandı, tutarsızlıklar var, 2.ele genelde iyi teklifler veriyorlardı bir ara, millet sizin durumu tam anlamamış sanırım serbest piyasa falan diyenler olmuş, o zaman bayi 0 aracı plakalayıp 2.ele çekip liste fiyatının +100 bin üzerine ilana koyduğunda ağlamayacaklar madem serbest piyasa |
VavaCars piyasayla mı oynuyor? (3. sayfa)

-
-
Altına imza atıyorum. Ki araç satılmış zaten aradım öğleleyin şimdi hemen yeni bir tane koymuşlar 750 ye aynı araçtan, serbest piyasa diye normalleştiremeyiz 0 aracın serbest piyasası olmaz o zaman bayiiler araçlar gelir gelmez hepsine paravan bi şirkete satsın o şirkette sarı sitede 50-100 koyup satsın mantığa bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
senden galerici olmaz zaten ayaklı galerici olur
bir de durumu toplayayım ayağına 800 bin tl verip a3 u beğendiğini falan iddia etmişsin o daha bir yürek yakıcı durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kur sebebi ile 1 aydan fazla uzun süredir piyasada ciddi bir durgunluk yaşanıyor...özellikle bu gibi ortamlarda premium araçların galeri elinde bekleme süreleri artıyor...yani satmak için müşteri bulamadıkça doğru bir zaman değli...
Vava teklif ettiği tutar üzerinden makası açık tutmalı ki zararı absorbe edebilsin...yüksek piyasada zaten aracının sıfırı 850-900'e...aracında ikinci elde 795-820bin aralığına gelecekti..
aracın volvo veya daha yavaş satılacak nish bir marka olsaydı fiyatı daha düşük teklif edeceklerdi...
-
Zaten öyle yapmıyorlar mı şu an?
1-Artışta da azalışta da önde koşuyor, fiyatları dalgalandırarak, küçük oyuncuları terste bırakıyor. Bezdirmeye çalışıyor.
2- Elindeki araçların bazılarına kampanya yapıp kendisinin tüketicinin radarında tutuyor ve işletme sermayesini döndürüyor.
İlişkisiz tarafa satıyorsa istediği fiyattan alır, istediği fiyattan satar, nihai amacı bütün piyasayı ele geçirip tekel olmak olsa bile diğer oyuncuların göz göre göre vergi kaçırdığı ve karaborsacılık yaptığı bir piyasada konun koyucunun buna gelene kadar düzeltmesi gereken bin tane konu var.
Ayrıca adamların iş modeli iyi , sattıkları ürüne değer katıyorlar, galericinin-al satcının yaptığı gibi hiç bir değer yaratmaksızın, arz kısıntısı istismar edip ihtiyaç sahibini sömürüp, devletten ötv+kdv+kurumlar vergisi kaçırmak üzerine bir iş modelleri yok.
-
Adam demek ki HB olanını daha pahalıya almış. Bunu akıl edemiyor musunuz acaba ?
Vavacarstan araç aldım, memnunda kaldım genel anlamda. Dolara göre arttırıp azaltıyorlar, işin aslı galerici veya kendini tilki sanan al satçılara inat daha mantıklı fiyatlar veriyorlar bazı araçlar için.
Adamlar düşükten toplayıp kâr koyup satıyor. Bir işletme olarak kârlarından vazgeçmeyeceklerine göre, kendi kardan zarar mantığıyla bakıp stok döndürüyorlar tahminen.
-
vavacars PO ortaklı devasa hollanda petrol şirketi. adamlar türkiyedeki piyasanın nereye gideceğini bizden önce haber alıyorlar merak etmeyin. yükseleceğini bildiler stokladılar, şimdi de düşeceğini biliyorlar malı boşaltıyorlar. bu kadar basit. ah vah edip durmayın.
-
Müdür piyasa harbi çok bozuk. Sen 50 kağıt zararı göze al. Yapcak bi şey yok
Evet OP'ye vavacars'ın "piyasanın" altında araç sattığı bilgisini yaydığı için teşekkür ederiz. Güzel reklam oldu.
-
Vavacars'tan alın, Vavacars'a satın. 3, 5 bine bakmayın. Al satçı, galerici dolandırıcılarla uğraşmayın.
Vavacars dediğimiz büyük bir galeri neticede. Elindeki 800lük aracı 750ye verir, 50 zarar eder, sonrasında bu para ile 4 tane 180-190 bandında araç alıp 20serden 80 lira kar eder, toplamda 30bin karı olur. Üstüne zaman zaman uygun araçlar veriyor diyip kendisini takip eden bir kitle oluşturur, buradan da ekstra müşteri kazanır.
Ben de acil nakit ihtiyacı sebebi ile uyguna bir araç sattım, müşteriden önce diğer araç sahipleri yazdı fiyatı yükselt diye, sanki benim acil ihtiyacımı onlar karşılayacak.
vava cars vb fırmaların amacı pertten toplama olmayan aracları alıp kar koyarak satmak . Cunku piyasadakı 2. el aracların cogu kayıtlı veya kayıtsız pert araclardan olusuyor hele bıde tek parca bota dıye yalan dolan satma çabaları var. O nedenle duzgun araba bulmak bıle mesele
-
Adamlar bir sistem kurmuş. Adına da vavacars koymuş. Sistemde experle iyice inceleyip temiz araba alıyorlar ve en ufak kalem ucu kadar darbeyi bile fotoğraflayıp satıyorlar. Piyasa alsatci, çakal çukal dolu. Komple boyalı arabayı boyasız diye satan çakallar var. 300bin km yapmış arabayı 80bin km diye satanların olduğu bir piyasada, vavacars gibi firma temiz, oynanmamış aracı uygun fiyata veriyor diye şikayet ediyor millet. Bizim millet kafayı yemiş cidden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 4 Şubat 2022; 4:3:4 >
Şirket üzerine araç alacaktık ama %1 kdv kesiyorlarmış sadece. %18 diye umuyorduk. Bu kötü oldu maalesef.
-
Sen ne iş yapıyosun üstad sorması ayıp daha aile evinden ayrılmadan servet kazanmışsın maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X