Şimdi Ara

Vatanbilgisayar.com h.sonu %18 indirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatan ın internet sitesinde h.sonuna özel %18 kdv indirimi var. 10 taksite worlcard , axess ve havale ile yapılan alışverişlerde geçerli. (not: h.sonu nasıl havale yapılır o da günün sorusu : )http://facebook.com/vatanbilgisayar/posts/10150358774881462

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 21 Ekim 2011; 22:22:41 >

• Selamlar... Aynı banka şubeleri arasında havale için hafta içi veya sonu olarak bir ayrım yok... İstediğiniz zaman para aktarımı yapabilirsiniz... Sadece "Eft" tatil günleri süresince yapılamaz... Zaten "Vatan Bilgisayar"ın sözde indirimlerinden de çok bir şey ummamak lazım diye düşünüyorum... Saygılar...

i52500 K bu indiirimli ücretiyle novaya göre 25 TL daha pahalı
    Anakart stokda yok olasada yine pahalı e hani indirim ?

Dalga mı geçio acep

29 Ekimde %29 indirim olrmu ?
    kurban bayramında yada :D Ne bileyim pahalı geldi ürünler indirimli olmasına ragmen bile pahalı :D
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

onu bunu bırakında

Dalga mı geçio acep

kurban bayramında yada :D Ne bileyim pahalı geldi ürünler indirimli olmasına ragmen bile pahalı :D

Vatan'ın %18 ve %20 indirimleri Fıss'tır. %25 indirim diye duyururlarsa ciddiye alın. Ondada indirim %25 değil de piyasa fiyatına göre bazı ürünlerde %10 ile %12 arasında bir indirim yakalayabilirsiniz. He dediğiniz gibi 29 ekimde %29 indirim yaparlarsa ama şahane olur
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • 31 Ekim %31 indirim bekliyoruz...
    https://abnb.me/e/yhPEehmoC8
    ----
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Vatanın internet alışverişlerine güvenmeyin. İnternet alışverişi yapan bir sürü donanımhaber kulanıcısı bu konuda madur edilmiştir .

Katılıyorum çok sorunlu alışveriş oluyor aynı üründen 2 tane almanıza izin veriyor sistem ancak 1 tane gönderiyorlar karttan çekilen parada min.10-15 gün sonra iade ediliyor karta
    Madem öle sistem izin vermesin 2 ürün alımına hızlıalda bakın b7510 pro var indirimde bu tür indirimdeki ürünleri sepetinize 2 adet atamıyorsunuz 1 adet olarak işleme alıyor vatanın biran önce bunu düzeltmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

quote:

onu bunu bırakında

Dalga mı geçio acep

Vatan'ın %18 ve %20 indirimleri Fıss'tır. %25 indirim diye duyururlarsa ciddiye alın. Ondada indirim %25 değil de piyasa fiyatına göre bazı ürünlerde %10 ile %12 arasında bir indirim yakalayabilirsiniz. He dediğiniz gibi 29 ekimde %29 indirim yaparlarsa ama şahane olur

O kadar da yermeyin bence. Keşke world ya da bonus kartım olaydi da kapaydım lenovoyu. Neyse geleyim esas soruya. Vatanin buna benzer bir indirimini geçen hafta da görmüştüm bu indirimler surekli mi yoksa bana iki seferdir denk mi geliyor ?

• 1-Hocam zaten o %25 yüzünden stoklar eridi adam akıllı ürün yok
    2-%18 İndirimde dahi Ürünler piyasa fiyatından pahalı durumda
    3-Önümüzde Çok özel günler var hem çok yakın hemde ard arda Nedir bunlar ?
    ----A 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fırsatı <
    ----B 6 Kasım Mübarek Kurban bayram Fırsatı <

Bu ve geçen önceki hiç özel bir şey olmamasına rağmen %25 İndirim yapan Vatanbilgisayar Bu Özel günlerde Daha iyisini yapma ihtimali çok yüksek.

Sonuç olarak ,

WİNTER IS COMING - %29 OR %25 IS COMING :D
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • _____________________________
    Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25
  • _____________________________
  • pfff -.- %25'ten asagisi asla ve katta
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

http://www.vatanbilgisayar.com/inkjet-cok-fonksiyonlu-yazici/hp-cq750a-deskjet-2060-yazici,-tarayici,-fotokopi/productdetails.aspx?I_ID=50334

kargo ücretsiz diyor doğrumudur?

kampanya olduğu zaman kargo ücretini siz ödüyorsunuz çok saçma ama öyle

• quote:

1-Hocam zaten o %25 yüzünden stoklar eridi adam akıllı ürün yok
    2-%18 İndirimde dahi Ürünler piyasa fiyatından pahalı durumda
    3-Önümüzde Çok özel günler var hem çok yakın hemde ard arda Nedir bunlar ?
    ----A 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Fırsatı <
    ----B 6 Kasım Mübarek Kurban bayram Fırsatı <

Bu ve geçen önceki hiç özel bir şey olmamasına rağmen %25 İndirim yapan Vatanbilgisayar Bu Özel günlerde Daha iyisini yapma ihtimali çok yüksek.

Sonuç olarak ,

WİNTER IS COMING - %29 OR %25 IS COMING :D

1-Ben ürünü buldum zaten. O konuda sıkıntı yok
    2-Ürün %20 indirimde ve piyasadaki fiyatlarin da altinda
    3-İşte bu konuda hemfikiriz. Ama bilgisayara gercekten ihtiyacım olduğu için mantıklı düşünemiyorum

• Ben %25 indirim kampanyasından alışeriş yaptım 1 haftadır siparişim hazırlanıyor ne hikmetse bitemedi.. eksik müşteri hizmetlerini yaptığı indirimlerle kapatmaya çalışan bir firma..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.